Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!

ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΗΣ;ΠΡΟΕΤΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΗΡΩΪΚΗ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΦΗ;


ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ: ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΕΚΒΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΟΛΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ! ΒΙΝΤΕΟ.

Για πραξικόπημα των δανειστών της Ελλάδας κατά της Αθήνας έκανε λόγω ο Πάνος Καμμένος, μετά την συνάντηση του με τον Αλέξη Τσίπρα...στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τόνισε χαρακτηριστικά πως η συμφωνία που έφερε ο πρωθυπουργός δεν ήταν εκείνη που ψηφίστηκε στη Βουλή και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, το κόμμα του δεν μπορεί να συμφωνήσει.
Ο Πάνος Καμμένος ενημέρωσε μάλιστα πως αύριο θα συγκροτηθεί η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ για να συζητήσουν τι θα πράξουν από εδώ και εμπρός, ενώ ο υπουργός άμυνας εξέφρασε την στήριξη του στον Αλέξη Τσίπρα αλλά τόνισε πως δεν είναι διατεθειμένος να λάβει μέρος σε μια κυβέρνηση ειδικού σκοπού.
Παρόλ' αυτά ο ίδιος δήλωσε ότι θα στηρίξει τη συμφωνία αν και τον φέρνουν αντίθετο οι αποφάσεις που ελήφθησαν, υποστηρίζοντας ότι ο πρωθυπουργός δεν μπορούσε να κάνει τίποτε άλλο απέναντι στο εκβιαστικό δίλημμα που τέθηκε.
Προηγήθηκε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος παρά την κούραση της πολύωρης εξαντλητικής διαπραγμάτευσης ξεκίνησε αμέσως τις συσκέψεις με τους συνεργάτες και υπουργούς.
Στο Μαξίμου παρευρέθηκαν ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος. Από την αρχή ήταν παρόντες οι οικονομικοί υπουργοί κ.κ Ευκλείδης Τσακαλώτος και Νάντια Βαλαβάνη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κ. Νίκος Φίλης, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελαρίδης και ο πρώην γραμματέας του κόμματος κ. Δημήτρης Βίτσας.
Όπως ανέφερε ο κύριος Καμμένος:
"Ο πρωθυπουργός αντιμετώπισε ένα πραξικόπημα. Ένα πραξικόπημα που έφτασε σε σημείο να εκβιαστεί ο πρωθυπουργός της Ελλάδας με κατάρρευση των τραπεζών και κούρεμα των καταθέσεων. Ο εκβιασμός διήρκεσε έως τις πρωινές ώρες. Ο πρωθυπουργός απέναντι στον εκβιασμό και μην έχοντας άλλη δυνατότητα, έφτασε στο σημείο να κάνει συμφωνία". 
"Η συμφωνία αυτή είναι έξω από τη συμφωνία που έκαναν οι πολιτικοί αρχηγοί με τον Πρόεδρο της Ν.Δ.", τόνισε ο κύριος Καμμένος. 
Τα σημαντικότερα σημεία των δηλώσεων του : 
  • Η συμφωνία που ψηφίσαμε στη Βουλή, όχι μόνο δεν αποτέλεσε συζήτηση στο eurogroup αλλά παραβιάστηκε
  • Ο Τσίπρας αντιμετώπισε πραξικόπημα εκ μέρους της  Γερμανίας, και άλλων χωρών, όπως της Βαλτικής.
  • Ένα πραξικόπημα να εκβιαστεί ο Τσίπρας με κατάρρευση τραπεζών και ολικό κούρεμα καταθέσεων.
  • Απέναντι σε αυτόν τον εκβιασμό και μην έχοντας άλλη δυνατότητα έφθασε στο σημείο για να αποφευχθεί αυτή η εξέλιξη να κάνει συμφωνία,
  • Είναι έξω από τη συμφωνία που έκαναν οι πολιτικοί αρχηγοί και ενέκρινε η βουλή των Ελλήνων.
  • Σε αυτή παρά τις διαφορές και παρά την συνείδηση της συμφωνήσαμε.
  • Σε αυτή όμως την συμφωνία, τα νέα δεδομένα με τα 50 δις εγγυήσεις της δημόσιας περιουσίας , κατασχέσεις σπιτιών, κατάρρευση συνταγματικών αξιών, δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε,
  • Οι ΑΝΕΛ θα κάνουμε κοινοβουλευτική ομάδα και θα λειτουργήσουν τα όργανα του κόμματος.
  • Η προσπάθεια του πρωθυπουργού έχει την συμπαράσταση των Ελλήνων.
  • Θα προχωρήσουμε μαζί, προκειμένου ενωμένοι , λαός και κυβέρνηση να διεκδικήσουμε το δίκαιο των πολιτών. 
nocomments.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου