Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

ΟΙ ΝΑΙΝΕΚΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ .. ΤΟΥ YES MAN ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ-ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΜΑΣ!- ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΑΣ!ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ ΑΕΡΓΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ!


προκήρυξη-για-πετρέλαια-σε-ιόνιο-κρήτη

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ: Απαιτούν τα 50 δισ. του δανείου να γίνουν 90 με υποθήκη και τους υδρογονάνθρακες!

Όσο παιρνά η ώρα ανεβαίνουν οι απαιτήσεις των Γερμανών καθώς πληθαίνουν τα σενάρια σύμφωνα με τα οποία έχουν φθάσει τώρα...

Όσο παιρνά η ώρα ανεβαίνουν οι απαιτήσεις των Γερμανών καθώς πληθαίνουν τα σενάρια σύμφωνα με τα οποία έχουν φθάσει τώρα να ζητούν να μπουν σε υποθήκη και οι υδρογονάνθρακες !Οι Γερμανοί ανεβάζουν τώρα το ποσό της “βοήθειας” που χρειάζεται η Ελλάδα από τα 50 δισ. στα 90 δισ.
Το σενάριο για την νέα εξωφρενική απαίτηση έρχεται λίγα λεπτά μόλις μετά την πληροφορία για την πρόταση – σοκ Σόιμπλε που μετέδωσε ο Guardian σύμφωνα με την οποία η Ελλάδα καλείται ή να πουλήσει δημόσια περιουσία 50 δισ. ευρώ ή να βγει από το ευρώ για πέντε χρόνια και να δεχτεί ανθρωπιστική βοήθεια, παραμένοντας όμως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
crashonline.gr
πηγή: http://www.pentapostagma.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου