Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ΜΕΓΑ ΠΛΗΓΜΑ ΚΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑ... Ο ΡΩΜΑΝΙΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ!Πρωινή βόμβα! Ρωμανιάς κατά Τσίπρα: “Κάποιοι δεν ξέρουν τι τους γίνεται.Παραιτούμαι από τη θέση μου σε λίγες μέρες”

Δημοσιεύθηκε: 15/07/2015 08:45
 -ΒΙΝΤΕΟ
ρομανιαςΤην αιφνιδιαστική ανακοίνωση της παραίτησης του από τη θέση του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, ανακοίνωσε σήμερα το πρωί μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Γιώργος Ρωμανιάς.
Ο κ. Ρωμανιάς αποκάλυψε ότι σε λίγες μέρες θα παραιτηθεί από τη θέση του και εμφανίστηκε οργισμένος προχωρώντας σε καταγγελίες για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Οι λόγοι που τον οδηγούν στην παραίτηση είναι δύο, αφενός δεν συμφωνεί με τα μέτρα και αφετέρου αισθάνεται οργισμένος για τις παρεμβάσεις που δέχτηκε οι οποίες σύμφωνα με τις καταγγελίες του δεν προέρχονται από τους θεσμούς αλλά από το εσωτερικό.
Μάλιστα υποστήριξε ότι χθες μέσα σε χρονικό διάστημα δύο ωρών πήρε τρεις διαφορετικές προτάσεις – παρεμβάσεις για το νομοσχέδιο που κατατίθεται στη Βουλή.
«Δεν πρόκειται να παραμείνω για να εφαρμόσω πράγματα στα οποία δεν πιστεύω. Κάποιοι δεν ξέρουν τι τους γίνεται», υποστήριξε με έμφαση ο Γιώργος Ρωμανιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου