Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

ΝΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΨΥΧΗ! ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: "ΚΑΤΑΛΥΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ"!

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου απέδειξε ότι είναι γυναίκα με ψυχή, κατά τη χθεσινή ομιλία της. Έφτυσε κατάμουτρα τους εκβιασμούς των τοκογλύφων στους οποίους κατελόγισε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Ουσιαστικά έριξε το γάντι στον Τσίπρα αλλά και στον Καμμένο που συντάχθηκαν με τους τοκογλύφους. Το "παρών" που ψήφισε απλά δεν σπάει μια κι έξω τους διαύλους ε΄πικοινωνίας με τον Τσίπρα αν και όπως φαίνεται η Ζωή Κωνσταντοπούλου αυτονομείται...
Διαβάζουμε την ομιλία της από το star.gr
«Η κυβέρνηση δίνει άνιση μάχη σε καθεστώς ασφυξίας και εκβιασμών, σε μία Ευρώπη που χρησιμοποιεί το ευρώ ως μοχλό καταναγκασμού και εξευτελισμού των απείθαρχων λαών» δήλωσε η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.
«Το περιεχόμενο της συμφωνίας δεν θα μπορούσα ποτέ να το ψηφίσω» είπε η κα Κωνσταντοπούλου, η οποία ξεκαθάρισε πως θα ψηφίσει «παρών»: «Τη θεσμική μου ευθύνη απέναντι στην ιστορία την αναλαμβάνω λέγοντας “παρών-παρούσα” στην αποψινή ψηφοφορία». Έτσι, η κα Κωνσταντοπούλου γίνεται η πρώτη εν ενεργεία Πρόεδρος της Βουλής που διαφωνεί με κορυφαία επιλογή του κόμματός της.
«Η κυβέρνηση σήμερα εκβιάζεται για να συναινέσει σε εκείνα που δεν την αντιπροσωπεύουν και δεν της αναλογούν. Τιμώ τον πρωθυπουργό και θα τον τιμώ πάντα, για τη στάση του και την επιλογή του» πρόσθεσε η Πρόεδρος της Βουλής.
Η ίδια σημείωσε πως «όλοι κρινόμαστε από τις στάσεις και τις αποφάσεις μας, από τη συνέπειά μας», ενώ άφησε έντονες αιχμές κατά της Γερμανίας, τονίζοντας πως δεν έχει καταβάλει μέχρι σήμερα τις οφειλές της προς την Ελλάδα, οι οποίες -όπως τόνισε- που υπερβαίνουν το ελληνικό χρέος.
Σημειώνεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν βρισκόταν στην αίθουσα κατά την ομιλία της κας Κωνσταντοπούλου.
Μετά την ομιλία της κας Κωνσταντοπούλου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος πήρε το λόγο και δήλωσε πως «η κα Κωνσταντοπούλου είχε την ψευδαίσθηση ότι συνομιλεί με την Ιστορία».
Παράλληλα, κατηγόρησε την Πρόεδρο της Βουλής για «παραλήρημα εναντίον της δημοκρατίας κ του κοινοβουλευτισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου