Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ.. ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΗΣΤΑΡΧΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

"ΜΗΝ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! ΟΛΑ..ΜΑΥΡΑ! Ο ΦΠΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΗΣ ΕΕ"!!!

Η εκπληκτική αυτή προτροπή ανήκει σε ακροατή προς το ραδιοφωνικό κοινό του σταθμού Real fm! Έγινε  από τη χθεσινή εκπομπή του Γιώργου Ψάλτη. 
Ο δημοσιογράφος διάβασε το μήνυμα του ακροατή  ο οποίος, αφού...
συνέστησε στον κόσμο να αγοράζει προϊόντα και να επιτυγχάνει καλύτερες τιμές από τους καταστηματάρχες, χωρίς να ζητά καθόλου αποδείξεις, αφού πρότεινε να αγοράζει το καταναλωτικό κοινό τα πάντα... μαύρα, διότι ο ΦΠΑ είναι φόρος ο οποίος πάει...φυτευτός υπέρ του Σόιμπλε, της Μέρκελ και των τοκογλύφων της ΕΕ (βλέπε ΕΚΤ), δικαιολόγησε την άποψή του, λέγοντας ότι δεν μπορεί να υπάρχει καμία εμπιστοσύνη προς το κράτος που ζητά φορολογική ευσυνειδησία από τους πολίτες, την ώρα που το ίδιο το κράτος κλέβει τον λαό. Μάλιστα, έφερε ως παράδειγμα την κλοπή των μικροομολογιούχων, τις αποταμιεύσεις των οποίων άρπαξε το δημόσιο τον Μάρτιο του 2012 (βλέπε: Σαμαράς-Βενιζέλος)! 
Ο δημοσιογράφος, ένιωσε αδυναμία να απαντήσει και απλά περιορίστηκε να πει: "Τώρα ανοίγεις ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο που χρειάζεται πολύ κουβέντα...". 
Eμείς πάντος τοις εκείνων  των Ελλήνων ρημασι πειθόμενοι δεν ζητάμε αποδείξεις από πολλού, δηλαδή από ανέκαθεν παρά τις τρομακτικές εξαγγελίες των Κυβερνόντων... Θυμηθείτε τι μας έλεγαν αν κρατάμε αποδείξεις... και πως θα ελεγχόμασταν. ΄Εχετε δει εσείς κανέναν έλεγχο αποδείξεων; Τρομοκρατία ασκούσαν, αν κι επίσης γνωρίζουμε πως το Φ.Π. Α. κατακρατείται από ορισμένους επιχειρηματίες ξύπνιους. Χώρια που πολλοί εξ αυτών διαθέτουν διπλές ταμειακές μηχανές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου