Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

ΣΑΝ ΑΠΙΘΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ...ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ Η ΔΙΑΦΥΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΝΤΑΡ... ΑΛΛΑ Η ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΡΤΑ, ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ;ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΠΙΛΟΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ F-16 ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΝΤΑΡ, ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΑΤΜ ΜΕ 6.000 ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΛΙΡΕΣ!!!

Την πραγματικά καταπληκτική είδηση ότι πιλότος ελληνικού μαχητικού αεροσκάφους, F-16, μετά από πτήση πάνω από το Αιγαίο προχώρησε προς την τουρκική πλευρά και έκανε το απίστευτο!
Προσγειώθηκε στην περιοχή της Söke, κοντά στο Αιδίνιο και εκεί πήγε σε...ATM τουρκικής τράπεζας από όπου… πήρε έξη χιλιάδες τουρκικές λίρες!
Την είδηση αυτή μετέδωσε τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων επικαλούμενο την γαλλική ιστοσελίδα, radiocockpit, ειδικευμένη με ειδήσεις πολεμικής αεροπορίας.
Σύμφωνα με την είδηση αυτή, ο Έλληνας πιλότος, Όμ… Σπυρόπ…, πετώντας πάνω από την νήσο Σάμο και ξεφεύγοντας τελείως από τα τουρκικά ραντάρ εισήρθε (!!!!), στην τουρκική επικράτεια και μετά από λίγο προσγειώθηκε στη κωμόπολη Σόκια κοντά στο Αιδίνιο.
Εκεί κατευθύνθηκε αμέσως στο τοπικό ATM, καθώς στην Ελλάδα δεν είχε την δυνατότητα να πάρει μεγάλο ποσό από τα ελληνικά ΑΤΜ και κάνοντας χρήση μιας κάρτας…. απέσυρε το ποσό των έξη χιλιάδων τουρκιών λιρών!
Μάλιστα!!!
http://tilegrafima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου