Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΔΕΙΤΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ-ΛΟΥΣΤΡΩΝ ΡΟΓΚΑΚΟΥ-ΜΠΙΖΟΓΛΗ (ΑΝΤΕΝΝΑ)! ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΠΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ

Η ...ΣΑΜΑΡΙΤΙΔΑ ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ! ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ-ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ! 


Εντονη κόντρα προκλήθηκε πριν από την δεύτερη εκλογική Κυριακή μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του ΑΝΤ1 με αφορμή δελτίο ειδήσεων του σταθμού που θεωρήθηκε υπερβολικά φιλοκυβερνητικό.
Το βίντεο αναδείχθηκε από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα η οποία σατίρισε τον δημοσιογράφο του καναλιού Νίκος Ρογκάκο χαρακτηρίζοντας το ρεπορτάζ του έντονα φιλοκυβερνητικό με στόχο να προκαλέσει «πανικό» στους τηλεθεατές για να ψηφίσουν την Κυριακή υπερ της Νέας Δημοκρατίας και της κυβέρνησης.

«O Αnt1 έπαθε Σαμαρίτιδα... Δεν διαχωρίζουμε το κανάλι μας και τα κανάλια... δεν εξαιρούμε κανέναν. Αν θέλουμε να είμαστε ακριβοδίκαιοι είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να παίξουμε αυτό το βίντεο σ' αυτή εδώ την εκπομπή μέσα από τη συχνότητα του Ant1... O σταθμός έχει καταλάβει ότι αν θέλει να έχει μια σατιρική εκπομπή αυτό γίνεται με ελευθερία λόγου» ήταν τα λόγια του Αντώνη Κανάκη, ο οποίος τόνισε ότι το δελτίο μεταλλάχθηκε σε διαφημιστικό spot της Νέας Δημοκρατίας.

Το βίντεο αυτό προκάλεσε και την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος σε ανακοίνωσή του ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα και του ΕΣΡ κατηγορώντας το κανάλι για «φιλοκυβερνητική προπαγάνδα που παραβιάζει κατάφωρα την εκλογική νομοθεσία».

dexiextrem.blogspot.gr (ΤΊΤΛΟΙ: ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου