Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

άρθρο του ΓΕΡΟΥ ΣΟΦΟΥ
 ΓΕΡΟ ΣΟΦΟΣ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΙ,gero sofos, aisiodoxei
 _______________________
ΤΑ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΟΙ ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΕΜΠΟΡΑΚΟΙ

Το μήνυμα των εκλογών , ισχυρίζονται ότι το έλαβαν κι αμέσως άρχισαν οι κομματικοί εμποράκοι τις κοκορομαχίες τους σε σημείο να μας αφήνουν άλαλους για την συνεχιζόμενη αφροσύνη τους.

Το θέατρο του παραλόγου που παίζουν το παρακολουθείτε, ήδη από το βράδυ των εκλογών... Ο Τσίπρας, μπορεί μεν να βγήκε πρώτος στις ευρωεκλογές, αλλά λησμονεί ότι δεν μπορεί να...συγκυβερνάει και μάλιστα να απειλεί την Κυβέρνηση να μην τολμήσει να διορίσει νέο Διοικητή στην Τράπεζα της Ελλάδας ή Επίτροπο στην Ε.Ε. ..Ο φαιδρός και θρασύς  Βενιζέλος πάλι περίπου συντρέχει στην άποψη του Τσίπρα , ενώ από την άλλη συνεχίζει να είναι το δεκανίκι του Σαμαρά. Η κυβέρνηση δεν θα ανατραπεί, δεν έχουν τα κότσια να την ανατρέψουν, ούτε αυτός ούτε ο Τσίπρας.Γιατί από τις εκλογές δεν προέκυψε καμιά ανατροπή! Τα  τσαλιμάκια του Βενιζέλου γίνονται για να εξασφαλίσει περισσότερους Πασόκους σε υπουργικά πόστα... Πέταξε και το μπόνους των 50 εδρών...ΔΩΡΟ στο πρώτο κόμμα.  Με ένα, όμως, σύστημα εκλογικό της Απλής αναλογικής όλα ίσως θα ήσαν καλύτερα από τις κατεργαριές που επιδίδονται αναιδώς και χυδαία επί σειράν ετών.΄Ιντριγκες, βρώμικα παιχνίδια σκέτη μπόχα αποδεικνύονται για μια ακόμη φορά αυτοί οι θλιβεροί κομματικοί εμποράκοι. Αυτοί  οι άνανδροι μικρομαγαζάτορες,χωρίς φαντασία,χωρίς ίχνος ηθικής, και διαπλεκόμενοι με μαφιόζικα συμφέροντα , έφεραν την Ελλάδα σ΄αυτό το χάλι. ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ αυτοί, εν ονόματι της σωτηρίας του κόμματός τους και της θανής της πατρίδας και του αφελούς λαού της... ο οποίος για μια ακόμη φορά δεν ήξερε κι ούτε θα μάθει πως να ψηφίζει. Βρομιάρης κι ό λαός; ΄Η μήπως κλασσικός μπουνταλάς;  Εν πολλοίς ναι... Δεν πρόκειται να αποδεσμευτεί από το σύμπλεγμα του προβάτου.
Κι όμως τα έχουμε προείπε... Καλά Σαράντα ώριμε Ελληνικέ λαέ!.. Αν ήξερε τι σχεδιάζουν πίσω από τις πλάτες μας οι βρομιάρηδες σαλτιμπάγγοι  της πολιτικής,  τουλάχιστον θα σεβόταν  τον εαυτό του..
ΗΝΑ__________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου