Κυριακή 4 Μαΐου 2014

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΟΣ ΦΩΤΟΣ... ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΧΘΟΝΙΟΙ που ζητούν την εξαφάνισή μας εδώ και 3000 χρόνια Η ΒΙΒΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ!


  • ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΙΚΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΟΥΖΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΑ ΚΟΥΜΑΣΙΑ!
  • Ο Δαυίδ Χάρρις και ο ιουδαϊκός ρατσισμός

    Ο Δαυίδ Χάρρις και ο ιουδαϊκός ρατσισμός
    Ο εκτελεστικός διευθυντής της American Jewish Committee (AJC) Δαυίδ Χάρρις και πολύ γνωστός στην Ελλάδα ως εντολέας του πρωθυπουργού Σαμαρά αναφέρθηκε πρόσφατα, με αφορμή την διαρρεύσασα συνομιλία του  Κασιδιάρη με τον πρώην γεν. γραμματέα της κυβέρνησης Μπαλτάκο, για πολλοστή φορά στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λέγοντας ότι «ο ρατσισμός και η ξενοφοβία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ απειλούν την δημοκρατία στην Ελλάδα». -Κοιτάξτε το καθίκιον μας μιλάει και για δημοκρατία-

    Οποία ειρωνεία να ομιλεί ο Δαυίδ Χάρρις για ρατσισμό όταν το ιερό βιβλίο των Ιουδαίων Ταλμούδ, το οποίο διδάσκεται στα σχολεία του Ισραήλ και στο οποίο σίγουρα έχει εντρυφήσει και ο ίδιος χωρίς να το έχει καταδικάσει, βρίθει και είναι διάσπαρτο από ρατσιστικές αναφορές και μάλιστα ιδιαιτέρως σκληρές, θα λέγαμε ακατάλληλες για ανηλίκους

  • Θα σταχυολογήσουμε μερικές από αυτές τις αναφορές και αν ο Ιουδαίος κ. Χάρρις συνεχίσει να επιμένει στα βδελυρά του ψεύδη εναντίον μας θα επανέλθουμε με πολλές περισσότερες αναφορές και από άλλα ιερά βιβλία των Ιουδαίων, τα οποία βέβαια γνωρίζει και έχει μελετήσει πολύ καλά ο κ. Χάρρις. Να σημειώσουμε εκ των προτέρων ότι οι Ιουδαίοι αναφερόμενοι σε μη Ιουδαίους τους αποκαλούν με την λέξη «γκογίμ» που σημαίνει ειδωλολάτρης ή Χριστιανός. Ας δούμε λοιπόν τι διδάσκει το ιερό βιβλίο Ταλμούδ στους Ιουδαίους σχετικά με τους μη Ιουδαίους ή άλλως σχετικά με αυτούς που δεν ανήκουν στον «εκλεκτό και περιούσιο λαό» του κ. Χάρρις.
    «Οι Ιουδαίοι είναι άνθρωποι, αλλά οι μη Ιουδαίοι δεν είναι άνθρωποι. Είναι θηρία».
    «Ο γκογίμ είναι σαν τον σκύλο. Οι γραφές μας διδάσκουν να τιμούμε τον σκύλο περισσότερο από έναν μη Ιουδαίο».
    «Αν και ο Θεός δημιούργησε τους μη Ιουδαίους, παρ’ όλα αυτά είναι ζώα με ανθρώπινη μορφή. Δεν είναι πρέπον για τον Ιουδαίο να υπηρετείται από ένα ζώο. Γι αυτό και θα υπηρετείται από ζώα με μορφή ανθρώπων».
    «Μια έγκυος μη Ιουδαία δεν είναι καλύτερη από ένα ζώο που κυοφορεί».
    «Οι ψυχές των μη Ιουδαίων προέρχονται από ακάθαρτα πνεύματα που τα ονομάζουμε γουρούνια». 

  • «Αν και ο μη Ιουδαίος έχει τον ίδιο σωματότυπο με έναν Ιουδαίο, παρ’ όλα αυτά διαφέρουν όπως ο πίθηκος με τον άνθρωπο».
    «Όταν συντρώγεις με έναν γκογίμ είναι σαν να συντρώγεις με ένα σκύλο».
    «Η σεξουαλική συνεύρεση μη Ιουδαίων είναι σαν την σεξουαλική συνεύρεση ζώων». 

  • «Επιτρέπεται να αφαιρούμε την ζωή ενός μη Ιουδαίου».
    «Είναι νόμος να αφαιρείται η ζωή όποιου δεν πιστεύει στην Τορά. Οι Χριστιανοί ανήκουν στους αρνητές της Τορά».
    «Όποιος Ιουδαίος χύνει το αίμα ενός άθεου μη Ιουδαίου είναι το ίδιο σαν να κάνει θυσία στον Θεό».
    Γ. Λιναρδής
    Σημ.: Ένας αντισιωνιστής δεν είναι κάποιος που μισεί τους Ιουδαίους, αλλά κάποιος που μισείται και κινδυνεύει από τους σιωνιστές. 

  • Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου