Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ... ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ ..ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΔΕΣ

ΔΥΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΑΣ …
Αφρίζουν και δεν λένε την αλήθεια για τις μαφίες των δημοσκοπών και απειλούν τον κόσμο με την υποχρεωτική ψήφο..
Τόσο αλητήριοι είναι… και ακόμη: Οι Κύπριοι δεν επιβάλλουν στο Σύνταγμά τους... την υποχρέωση της ψήφου!

ΚΟΙΝΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΔΡΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΥΣ 

ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΧΗ!


Δυο καίρια θέματα αναδείξαμε τις τελευταίες 2 εβδομάδες…πριν ξυπνήσουν οι άλλοι. ΄Σημέρα οπώς ήδη θα έχετε διαπιστώσεις αποτελούν κορυφαία θέματα των Μ.Μ.Ε…
Γελάνε... αλλά κυβέρνηση δεν θα πάρουν.
Τα ξένα
αφεντικά έχουν άλλα στο νου τους!
Και  πάντως
τα συντρόφια αυτά  είναι μόνιμοι
πελάτες των
δημοσκόπων, οι περισσότεροι των
οποίων είναι Επίσης
αριστεροι με περικεφαλαία!
Πολύ κουβέντα κάνουν , αλλά και πάλι δεν λένε αλήθεια. Περιφρονούν σκόπιμα την ουσία. Η ορχήστρα των ΠΑΝΕΛ… συνεχίζει το παραμιλητό. 
1)Η έρευνά μας (που δεν τέλειωσε ακόμη) Για τις δημοσκοπικές εταιρίες…που επί έτη αποτελούν καλοπληρωμένο μοχλό των θλιβερών κομματικών μαγαζιών, παραπληροφόρησης του κοινού!
(http://hellasnews-agency.blogspot.gr/2014/05/blog-post_544.html)
Απευνθήκαμε στο σωματείο των Δημοσκόπων με ένα απλό ερώτημα : Ποιός είναι ο μέσος όρος αμοιβής για τις δημοσκοπήσεις;

Τα τυχοδιωκτικά αυτά λαμόγια απάντησαν πως ‘δεν ξέρουν! Μας απάντησε με e-mail!! Καταλαβαίνει κανείς τη σοβαρότητά τους με τέτοια απάντηση, την ώρα που είναι γνωστόν, όπως γράψαμε ότι είναι κοινά τρωκτικά κυβερνητικών και κομματικών ταμείων, υψηλά αμοιβόμενοι, για το άερα κοπανιστό και παραπλανητικό που πουλάνε!

Ο δε αστείος υπουργός Μιχελάκης επίσης ζήτησε (μετά από μας) από το σωματείο αυτό των δημοσκόπων –καιροσκόπων, που όμως τα τελευταία χρόνια έχουν εξελιχθεί σε ουσιαστικούς ρυθμιστές της πολιτικής μας ζωής…και ζήτησε να κινήσουν διαδικασίες ελέγχου των μελών τους.
Αστειότητες! Ποτέ κανείς δεν ελέγχθηκε από τα καλόπαιδα αυτά. Το ερώτημα είναι ότι το αίτημα περί ελέγχου του Υπουργού, έχει και παράβολο 500 ευρώ, σύμφωνα με το καταστατικό του, όπως γράψαμε. Το κατέβαλε στο σωματείο, ο κ. Υπουργός; Διαφορετικά χαιρέτα μας τον πλάτανο. Ρε σπείρα είναι που καλοταϊζεται από τα μαφιόζικα κόμματα-μαγαζιά!
2) Το δεύτερο θέμα που αναδείξαμε είναι η αποχή, και η υποχρεωτική ψήφος. Ο συνεργάτης μας Γέρο- Σοφός τα είπε όλα και χάρηκε, (χωρίς να επιδιώξει να προτρέψει κανέναν0 , τη μεγάλη αποχή που σημειώθηκε στις προχθεσινές εκλογές.
Σήμερα γίνεται χαμός στα Μ.Μ.Ε. Ολοι εν χορώ προτρέπουν τα πρόβατα να σπεύσουν στις επόμενες κάλπες.Απειλούν, αυθαδιάζουν και προκαλούν την νοημοσύνη, όπως ο αναιδής πρωθυπουργός που υπέδειξε υπερψήφιση αριστερών υποψηφίων. Συνεχίζουν να πελαγοδρομούν με ό,τι τους κατεβάσει η γκλάβα. Ο Γέρο-Σοφός όμως τα ξεκαθάρισε όλα. “Τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει.Διότι απλά οι αποφάσεις ποιός θα είναι ο κυβερνήτης της Ελλάδας, παίρνονται σε ξένα κέντρα… Η υποχρεωτική ψήφος είναι εκβιασμός της δημοκρατίας και αρρωστημένων μυαλών των κομματικών μαγαζιών, που έχουν συμφέρον για την επιβίωσή τους να σέρνουν τον λαό για να τα μασάνε αυτοί και οι παρεούλες τους”
Για να δείτε δε τι κάφροι είναι οι δικοί μας πολιτικοί, σας λέμε πώς οι Κύπριοι στο Σύνταγμα τους δεν επιτάσσουν την υποχρέωση της ψήφου: Δείτε τι αναφέρεται:
Οι Κύπριοι αδελφοί μας, που επιδεικνύουν μεγαλύτερη σοβαρότητα στα πολιτειακά, στο άρθρο 31 του Συντάγματός τους ορίζουν «πας πολίτης δικαιούται να ψηφίζει εις οιανδήποτε εκλογήν διενεργούμενη συμφώνως τω Συντάγματι και οιωδήποτε τοιούτω νόμω».
Τα δικά μας σαϊνια γιατί μιλάνε για υποχρέωση, η οποία όμως πια δεν υφίσταται ..από την χρόνια νάρκωση, αχρηστία της, εν τη πράξει! Απλά δεν πιστεύουν σε καμιά δημοκρατία…και σταθερά θεωρούν τον πολίτη ως πρόβατο διό και τον σέρνουν από μαντρί σε μαντρί…επί σφαγή! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου