MΩΡΗ HUFFIΝGTON ..ΚΟΨΕ ΤΟ
ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...ΔΙΟΤΙ ΑΝ
ΗΣΟΥΝ ΖΩΣΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ...ΘΑ ΕΙΧΕΣ
ΨΗΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ...ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΟΠΟΥ
ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ!
Για πρώτη φορά στον ελληνικό Τύπο και φυσικά μόνον εδώ... έτσι για να συγκρίνετε τα άλλα καραγκιόζικα σάϊτς με τι σας ταϊζουν! Όλα αυτα τα χαζά γράφουν ό,τι τους κατέβει για την μανδαμίτσα ...Αριάνα Στασινοπούλου- HUFFINGTON-POST ..
KAI ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ... τις μαλακίες της για την ελληνική κουζίνα και το μαλάκιον η Αριάνα βγάζει το συμπέρασμα πως...ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ!
Μωρή Αριάνα ... τι μας λες;..Το μενού των Ελλήνων αποτελεί προαιώνιο συνταγή... Τι νεότερο κομίζεις; Α, μάλιστα η Αριάνα ... το μόνο που βρήκε για να μας ευγνωμονεί η ανθρωπότητα είναι .. η κουζίνα μας... Αει σιχτίρ ΜΩΡΗ HUNFFINGTON... Aυτό μόνο βρήκες για Ελλάδα...;
Να τα πούμε άπαξ δια παντός με αυτή την ερφαφρόδυτη ... μανδάμ HUFFINGTON. ..που ναι μεν γεννήθηκε στην Ελλάδα-Αθήνα, αλλά που επί μισόν και πλέον αιώνα, παραδαρμένη ..λόγω ερώτων κ.λ.π στην απίστευτα βρώμικη δύση, δεν είναι σε θέση να σταθεί το κοράσιον σε ύψος ελληνικό!
Η Μανδάμ Huffington, δεν είναι άλλη από την ΑΡΙΑΝΑ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, τους γονείς της οποίας γνωρίσαμε ... όταν προβάλαμε την είδηση της εκλογής της ως προέδρου του Συλλόγου Φοιτητών του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης! Κάναμε ό,τι νομίζαμε για την κατάκτησή της του τίτλου του προέδρου φοιτητών ενός όντως σημαντικού Πανεπιστημίου...
Το Κοράσιον όμως κουβάλαγε άλλα σοβαρά μέσα στην κιλότα του... Μετά από λίγο καιρό ξεφούρνησε ένα βιβλίο-βιογραφία της ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΛΛΑΣ! ..Και πλέον μετά την επιτυχία της έκδοσης ...μην είδατε την Παναγιώταινα!...
Μεταναστεύει από την Αγγλετέρα στην Αμερική και συνάπτει γάμον με έναν γεροξούρη ...τον MISTER HUFFINGTON, ..όστις μετά από λίγο καιρό τα κακάρωσε, αφήνοντας την τεράστια περιουσία του στην τσαπερδώνα ΑΡΙΑΝΑ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ...
Στον καιρό που ξεκινούσαν τα ΜΠΛΟΓΚΣ, είχε την έμπνευση να φτιάξει ένα δικό της μπλοηκ, το σήμερα κυρίαρχο -είναι πρώτο στις ΗΠΑ HUFFINGTONPOST, το οποίο κι αν το πούλησε έναντι 300 εκ. δολλαρίων... εξακολουθεί, να έχει κάποιες ιδιοκτησιακές μετοχές και φυσικά αρθρογραφεί!
Για να σταματήσει λοιπόν το καλαμπούριον αυτό με την ΑΡΙΑΝΑ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ , συντιστούμε στο ΑΙΔΕΙΟΝ αυτό ας συμπεριφερθεί ως γνήσια Ελληνίδα, τα υπόλοιπα παραμύθια, σαν κι αυτό πιό κάτω ας τα αφήσει ...για τους "ευφυείς' Αμερικάνους....
υποσημειώνουμε ότι το πατρικό σπίτι της εν λόγω Μανδαμίτσας που παριστάνει την Ελληνίδα βρίσκεται δίπλα στο παραδοσιακό κτίριο της ΕΡΤ , στην πλατεία Ρηγίλλης, εκεί γωνία επί της βσιλίσσης Σοφίας...Δεν ξέρουμε αν οι οντως σεβαστικοί γονείς της είναι εν ζωή, αλλά η Αριάνα σίγουρα ΗUFFUNGRONPOST-ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, έχει αποκοπεί από την Ελλάδα εδώ και πλέον του μισού αιώνα.
Για μία ακόμα φορά η Ελλάδα και οι Έλληνες βρίσκονται πρωταγωνιστές σε θέμα της Huffingtonpost, που παρουσιάζει τους 16 λόγους για τους οποίους οι Έλληνες ζουν καλύτερα! Διαβάστε ποια είναι σύμφωνα με την Huffingtonpost τα ελληνικά πιάτα για τα οποία ο πλανήτης θα έπρεπε να ευχαριστεί τους Έλληνες: Ψητό τυρί: Γνωστό ως σαγανάκι, είναι τραγανό απ’ έξω και λιωμένο μέσα. Αποτελεί ουσιαστικά αυτό που θα ήθελε να είναι κάθε τυρί. Τα Starbucks δεν είναι τίποτα μπροστά στον ελληνικό φραπέ Μετέτρεψαν την κατανάλωση απίστευτων ποσοτήτων λαδιού σε υγιές χόμπι και ποτέ δεν θα μπορέσουμε να τους ξεπληρώσουμε για αυτό. Κανείς δεν φτιάχνει καλύτερη σαλάτα: Η ελληνική έχει ό,τι χρειάζεται κανείς: φέτα, ντομάτα, αγγούρι, ρίγανη, ελιές και λάδι. Πρώτα είναι το κρασί, μετά το νερό: Το κρασί δεν περιορίζεται στις γιορτές. Οι Έλληνες ξέρουν ότι είναι σημαντικό στοιχείο της καθημερινής διατροφής, όπως και το λάδι, κάτι που ισχύει από την κουζίνα των αρχαίων. Η φέτα είναι η δική τους γαρνιτούρα: Ποιος χρειάζεται κλωναράκια μαϊντανού όταν έχει φέτα; Οι Έλληνες είναι αρκετά έξυπνοι για να ξέρουν πως μπορούν να την βάλουν σχεδόν παντού. Λουκουμάδες, αυτό είναι γλυκό: Είναι η ελληνική εκδοχή του donut, βουτηγμένο στο μέλι και το σερβίρουν σε ειδικές περιστάσεις. Πήγαν το bar food σε άλλο επίπεδο: Πιάτα με ψητό χταπόδι, σαγανάκι, κεφτεδάκια και τόσα ακόμη. Γνωστά ως μεζέδες, που σχεδόν πάντα συνοδεύονται με ούζο, κρασί ή μπύρα. Δεν τους φοβίζουν τα πλοκάμια: Και τους είμαστε ευγνώμονες για αυτό. Γιατί όταν οι Έλληνες ψήνουν χταπόδι, το αποτέλεσμα είναι κάτι που θεωρούσαμε πιθανό μόνο στα όνειρά μας. Το φύλλο τους δεν συγκρίνεται με κανένα: Κάθε ένα είναι βουτυρωμένο και έχει πολλά στρώματα. Σπανακόπιτες, μπακλαβάδες… με αυτό φτιάχνουν τα καλύτερα πράγματα. Έχουν τελειοποιήσει την τέχνη του γεύματος: Ξέρουν ότι είναι η καλύτερη στιγμή της ημέρας, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να φάνε βιαστικά. Το τζατζίκι είναι η κέτσαπ τους : Φτιαγμένο από γιαούρτι, οπότε είναι υγιεινό, αγγούρια, σκόρδο και άνηθο, σερβίρεται με κρέατα και μεζέδες. Ξέρουν ότι το φαγητό έχει καλύτερη γεύση με συγγενείς και φίλους: Η οικογένεια στην Ελλάδα είναι σημαντική, όπως και το φαγητό. Για αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία το φαγητό με την οικογένεια. Το μέλι που ρέει άφθονο σε γλυκά ή πάνω σε γιαούρτι, προέρχεται κυρίως από το νέκταρ οπωροφόρων δέντρων και εσπεριδοειδών. Η γη τους είναι για σημαντικές καλλιέργειες: ελιές και σταφύλια για να φτιάχνουν βέβαια λάδι και κρασί, τα οποία παράγουν σε μεγάλες ποσότητες. Το γιαούρτι: Χωρίς αυτό, το πρωινό δεν θα ήταν ίδιο. Στην Ελλάδα το τρώνε και ως γλυκό, με μέλι. Πηγή: Huffingtonpost - See more at: http://www.ellines.com/good-news/10493-huffingtonpost-16-logoi-pou-oi-ellines-zoun-kalutera/#sthash.WRyTRakD.dpuf
Διαβάστε περισσότερα: http://www.ellines.com/good-news/10493-huffingtonpost-16-logoi-pou-oi-ellines-zoun-kalutera/
Copyright © Ellines.com
ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...ΔΙΟΤΙ ΑΝ
ΗΣΟΥΝ ΖΩΣΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ...ΘΑ ΕΙΧΕΣ
ΨΗΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ...ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΟΠΟΥ
ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ!
Για πρώτη φορά στον ελληνικό Τύπο και φυσικά μόνον εδώ... έτσι για να συγκρίνετε τα άλλα καραγκιόζικα σάϊτς με τι σας ταϊζουν! Όλα αυτα τα χαζά γράφουν ό,τι τους κατέβει για την μανδαμίτσα ...Αριάνα Στασινοπούλου- HUFFINGTON-POST ..
KAI ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ... τις μαλακίες της για την ελληνική κουζίνα και το μαλάκιον η Αριάνα βγάζει το συμπέρασμα πως...ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ!
Μωρή Αριάνα ... τι μας λες;..Το μενού των Ελλήνων αποτελεί προαιώνιο συνταγή... Τι νεότερο κομίζεις; Α, μάλιστα η Αριάνα ... το μόνο που βρήκε για να μας ευγνωμονεί η ανθρωπότητα είναι .. η κουζίνα μας... Αει σιχτίρ ΜΩΡΗ HUNFFINGTON... Aυτό μόνο βρήκες για Ελλάδα...;
ΝΑΤΗ Η ΑΡΙΑΝΑ ,ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ... ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑ..ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ...ΓΑΠ! |
ΝΑΤΗ Η Η ΑΡΙΑΝΑ... ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ..γειάσου Ρε τσίφτισα που έχεις αποχαθεί στην Εσπερία και στο Κωλο-Αμέρικα! ΑΧ ΡΕ ..ΑΡΙΑΝΑ ..ΜΑΣ ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΕΣ!... |
Να τα πούμε άπαξ δια παντός με αυτή την ερφαφρόδυτη ... μανδάμ HUFFINGTON. ..που ναι μεν γεννήθηκε στην Ελλάδα-Αθήνα, αλλά που επί μισόν και πλέον αιώνα, παραδαρμένη ..λόγω ερώτων κ.λ.π στην απίστευτα βρώμικη δύση, δεν είναι σε θέση να σταθεί το κοράσιον σε ύψος ελληνικό!
Η Μανδάμ Huffington, δεν είναι άλλη από την ΑΡΙΑΝΑ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, τους γονείς της οποίας γνωρίσαμε ... όταν προβάλαμε την είδηση της εκλογής της ως προέδρου του Συλλόγου Φοιτητών του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης! Κάναμε ό,τι νομίζαμε για την κατάκτησή της του τίτλου του προέδρου φοιτητών ενός όντως σημαντικού Πανεπιστημίου...
Το Κοράσιον όμως κουβάλαγε άλλα σοβαρά μέσα στην κιλότα του... Μετά από λίγο καιρό ξεφούρνησε ένα βιβλίο-βιογραφία της ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΛΛΑΣ! ..Και πλέον μετά την επιτυχία της έκδοσης ...μην είδατε την Παναγιώταινα!...
Μεταναστεύει από την Αγγλετέρα στην Αμερική και συνάπτει γάμον με έναν γεροξούρη ...τον MISTER HUFFINGTON, ..όστις μετά από λίγο καιρό τα κακάρωσε, αφήνοντας την τεράστια περιουσία του στην τσαπερδώνα ΑΡΙΑΝΑ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ...
Στον καιρό που ξεκινούσαν τα ΜΠΛΟΓΚΣ, είχε την έμπνευση να φτιάξει ένα δικό της μπλοηκ, το σήμερα κυρίαρχο -είναι πρώτο στις ΗΠΑ HUFFINGTONPOST, το οποίο κι αν το πούλησε έναντι 300 εκ. δολλαρίων... εξακολουθεί, να έχει κάποιες ιδιοκτησιακές μετοχές και φυσικά αρθρογραφεί!
Για να σταματήσει λοιπόν το καλαμπούριον αυτό με την ΑΡΙΑΝΑ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ , συντιστούμε στο ΑΙΔΕΙΟΝ αυτό ας συμπεριφερθεί ως γνήσια Ελληνίδα, τα υπόλοιπα παραμύθια, σαν κι αυτό πιό κάτω ας τα αφήσει ...για τους "ευφυείς' Αμερικάνους....
υποσημειώνουμε ότι το πατρικό σπίτι της εν λόγω Μανδαμίτσας που παριστάνει την Ελληνίδα βρίσκεται δίπλα στο παραδοσιακό κτίριο της ΕΡΤ , στην πλατεία Ρηγίλλης, εκεί γωνία επί της βσιλίσσης Σοφίας...Δεν ξέρουμε αν οι οντως σεβαστικοί γονείς της είναι εν ζωή, αλλά η Αριάνα σίγουρα ΗUFFUNGRONPOST-ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, έχει αποκοπεί από την Ελλάδα εδώ και πλέον του μισού αιώνα.
Για μία ακόμα φορά η Ελλάδα και οι Έλληνες βρίσκονται πρωταγωνιστές σε θέμα της Huffingtonpost, που παρουσιάζει τους 16 λόγους για τους οποίους οι Έλληνες ζουν καλύτερα! Διαβάστε ποια είναι σύμφωνα με την Huffingtonpost τα ελληνικά πιάτα για τα οποία ο πλανήτης θα έπρεπε να ευχαριστεί τους Έλληνες: Ψητό τυρί: Γνωστό ως σαγανάκι, είναι τραγανό απ’ έξω και λιωμένο μέσα. Αποτελεί ουσιαστικά αυτό που θα ήθελε να είναι κάθε τυρί. Τα Starbucks δεν είναι τίποτα μπροστά στον ελληνικό φραπέ Μετέτρεψαν την κατανάλωση απίστευτων ποσοτήτων λαδιού σε υγιές χόμπι και ποτέ δεν θα μπορέσουμε να τους ξεπληρώσουμε για αυτό. Κανείς δεν φτιάχνει καλύτερη σαλάτα: Η ελληνική έχει ό,τι χρειάζεται κανείς: φέτα, ντομάτα, αγγούρι, ρίγανη, ελιές και λάδι. Πρώτα είναι το κρασί, μετά το νερό: Το κρασί δεν περιορίζεται στις γιορτές. Οι Έλληνες ξέρουν ότι είναι σημαντικό στοιχείο της καθημερινής διατροφής, όπως και το λάδι, κάτι που ισχύει από την κουζίνα των αρχαίων. Η φέτα είναι η δική τους γαρνιτούρα: Ποιος χρειάζεται κλωναράκια μαϊντανού όταν έχει φέτα; Οι Έλληνες είναι αρκετά έξυπνοι για να ξέρουν πως μπορούν να την βάλουν σχεδόν παντού. Λουκουμάδες, αυτό είναι γλυκό: Είναι η ελληνική εκδοχή του donut, βουτηγμένο στο μέλι και το σερβίρουν σε ειδικές περιστάσεις. Πήγαν το bar food σε άλλο επίπεδο: Πιάτα με ψητό χταπόδι, σαγανάκι, κεφτεδάκια και τόσα ακόμη. Γνωστά ως μεζέδες, που σχεδόν πάντα συνοδεύονται με ούζο, κρασί ή μπύρα. Δεν τους φοβίζουν τα πλοκάμια: Και τους είμαστε ευγνώμονες για αυτό. Γιατί όταν οι Έλληνες ψήνουν χταπόδι, το αποτέλεσμα είναι κάτι που θεωρούσαμε πιθανό μόνο στα όνειρά μας. Το φύλλο τους δεν συγκρίνεται με κανένα: Κάθε ένα είναι βουτυρωμένο και έχει πολλά στρώματα. Σπανακόπιτες, μπακλαβάδες… με αυτό φτιάχνουν τα καλύτερα πράγματα. Έχουν τελειοποιήσει την τέχνη του γεύματος: Ξέρουν ότι είναι η καλύτερη στιγμή της ημέρας, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να φάνε βιαστικά. Το τζατζίκι είναι η κέτσαπ τους : Φτιαγμένο από γιαούρτι, οπότε είναι υγιεινό, αγγούρια, σκόρδο και άνηθο, σερβίρεται με κρέατα και μεζέδες. Ξέρουν ότι το φαγητό έχει καλύτερη γεύση με συγγενείς και φίλους: Η οικογένεια στην Ελλάδα είναι σημαντική, όπως και το φαγητό. Για αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία το φαγητό με την οικογένεια. Το μέλι που ρέει άφθονο σε γλυκά ή πάνω σε γιαούρτι, προέρχεται κυρίως από το νέκταρ οπωροφόρων δέντρων και εσπεριδοειδών. Η γη τους είναι για σημαντικές καλλιέργειες: ελιές και σταφύλια για να φτιάχνουν βέβαια λάδι και κρασί, τα οποία παράγουν σε μεγάλες ποσότητες. Το γιαούρτι: Χωρίς αυτό, το πρωινό δεν θα ήταν ίδιο. Στην Ελλάδα το τρώνε και ως γλυκό, με μέλι. Πηγή: Huffingtonpost - See more at: http://www.ellines.com/good-news/10493-huffingtonpost-16-logoi-pou-oi-ellines-zoun-kalutera/#sthash.WRyTRakD.dpuf
Διαβάστε περισσότερα: http://www.ellines.com/good-news/10493-huffingtonpost-16-logoi-pou-oi-ellines-zoun-kalutera/
Copyright © Ellines.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου