Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΗΤΗΡΙΟ Μ.ΜΕ... ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΦΟΛΑ ΤΟΥ ΚΚΕ , ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ...ΠΑΜΕ... ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΓΟΥΛΙΑΣΤΕ:

ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ.. πολιορκητικός κλοιός του ΚΚΕ ..μας μοστράρονται, οι ...προοδευτικοί ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ,... και με ιστοσελίδα ! Γι αυτό και πάμε ...τόσον καλά... Γι αυτό και επί τόσα χρόνια το ΚΚΕ είναι στο περιθώριο..ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ!!


ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, εμεισ του...παμε:


ΑΠΟΘΑΥΜΑΣΤΕ & ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!, στο τέλος αυτού του ΡΕΠΟΡΤΑΖ! 
Το ποιοί είσατε ΡΕ το ξέρει όλη Ελλάδα...Πορδές του τίποτα που πουλάτε νταηλίκι κουκουλοφόρο. Δείτε όμως οι θρασείς περιθωριακοί αυτοί με την κάλυψη του ΚΚΕ τι ισχυρίζονται και για τον ΤΥΠΟ... όταν ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ αυτό... δεν πιστεύουν στην ελευθερία του Τύπου... παρά μόνον σε όσα εκπέμπονται από τον Περισσό! Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ τους αποτελεί κολαστήριο λογοκρισίας ...που καθημερινά πνίγει την ενημέρωση!: 

΄Οταν πρωτοεμφανίστηκαν η Κεφαλονίτισσα Αλέκα, τα μασούσε, έκανε πώς δεν ήξερε... Κατόπιν τους επισημοποίησε... Και τους μετέτρεψε το θλιβερό ιστορικό κόμμα - με απίστευτες ...καταθέσεις, στο ελληνικό γίγνεσθαι.. σε πολιορκητικό κλοιό του... Από το 1974 έως σήμερα αναλογισθείτε τι πρόσφερε αυτή η φάρσα που λέγεται ΚΚΕ ...και μετά τα λέμε... 
 Το ΠΑΜΕ ΤΥΠΟΥ & ΜΜΕ αποτελεί συσπείρωση των εργαζομένων στο χώρο σε ταξική, αγωνιστική κατεύθυνση. Σε αυτό συμμετέχουν δημοσιογράφοι, διοικητικοί υπάλληλοι των εφημερίδων και του ηλεκτρονικού Τύπου (ραδιόφωνα και τηλεοράσεις). Παλεύει για την οργάνωση του αγώνα στη βάση των σύγχρονων και πραγματικών αναγκών των εργαζομένων στα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ, ενάντια στην αντιλαική πολιτική και σε συντονισμό με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα. Είναι τμήμα και εμπνέεται απο την πολύτιμη συνεισφορά τουΠανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου, που από την ίδρυσή του το 1999, έχει βάλει την σφραγίδα στις αγωνιστικές διεκδικήσεις των εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου