Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Είμαστε οι ΜΟΝΟΙ που καναμε σε συνέχειες ΕΡΕΥΝΑ... για την απειλή των ΜΕΜΕΤΗΔΩΝ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ!... Οι Ισλαμιστές είναι απειλή! Απολαύστε τον αληταρά ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ πως αντιμετωπίζει ΄Ελληνα που διαμαρτυρήθηκε γιατί οι μουσουλμάνοι...καταλαμβάνουν δημόσιους χώρους και μετατρέπουν την ΑΘΗΝΑ σε χώρα του Αλαχ!...προσευχόμενοι...Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ..ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΤΟΥ και μας ζητάνε και ρέστα οι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ!!!! ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΘΕΙ! ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΓΛΑΝΛΟΣ ΑΡΑΒΟΩΝΗΣ ΠΡΕΣΒΕΊΑΣ!


ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΙΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ!!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ,ΠΟΥ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΗ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ! 


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΗΝ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 2010 ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΡOΤΕΡΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΗ,ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΜΙΣΟΣ;

ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΝΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΗΜΕΔΑΠΟ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΔΙΚΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ;

Τ'ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΕΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ";ΘΑ ΑΦΗΝΑΤΕ ΠΟΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ;

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ:ΕΙΤΕ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ "ΚΥΡΙΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΕ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ),ΕΙΤΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ,ΕΙΤΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΛΠ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ!

ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΘΗΚΑΜΕ!ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ (!!!) ΤΩΝ ΠΡΟΠΥΛΑΙΩΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ!
 
ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΥΤΑ,"ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΗΔΕΣ" ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ!
egklimatikotita-allodapwn.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου