Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΕΙΔΕΣ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ; ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΕΚΝΩΝ ..ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΪΔΙΑ! Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΑΜΕΙΟ των δημοσιογράων .. ΕΤΑΠ.Μ.ΜΕ. ΑΠΟΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝ ...ΝΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ! ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥς ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ!

ΣΑΛΟΣ ME ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΕΚΝΩΝ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2013! ΕΓΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ!!!

Σκληρές απαντήσεις στο δημοσίευμα της εφημερίδας Real News που θέλει την αντιπρόεδρο του ΕΣΡ και μητέρα της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου, Λίνα Αλεξίου, να λαμβάνει επίδομα τεκνών το οποίο δεν δικαιούταν από το συνταξιοδοτικό της ταμείο, αυτό των δημοσιογράφων, εξέδωσαν η ίδια η κ. Αλεξίου αλλά και η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Το δημοσίευμα επικαλείται έγγραφο του ΕΤΑΠ -ΜΜΕ σύμφωνα με το οποίο διακόπηκε αναδρομικά το Νοέμβριο του 2013 η χορήγηση επιδομάτων στην κ. Αλεξίου για τις κόρες της Ζωή (το οποίο λάμβανε επί 18 χρόνια χωρίς, όπως αναφέρει, να το δικαιούται) όπως και της Βασιλικής - Ιωάννας (το οποίο λάμβανε επί 12 χρόνια.
Σε ανακοίνωσή-απάντησή της
, η κ. Αλεξίου αναφέρει ότι είναι κατάδηλη η σκοπιμότητα του εν λόγω δημοσιεύματος και υποστηρίζει πως η ίδια και άλλοι περίπου 400 συνάδελφοί δημοσιογράφοι πληρώνουν διοικητικές δυσλειτουργίες, πράξεις και παραλείψεις ενός απαρχαιωμένου διοικητικού μηχανισμού του Ταμείου.

Τέλος, η κ. Αλεξίου επισημαίνει ότι κανένας συντάκτης δεν επικοινώνησε μαζί της για διασταύρωση ή διευκρίνιση του ρεπορτάζ και προαναγγέλλει ότι θα προσφύγει στα αρμόδια θεσμικά όργανα για την υπεράσπιση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.
Από την πλευρά της, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου κάνει λόγο για επίθεση εναντίον της και χτύπημα κάτω από τη μέση.
Επισημαίνει ότι πρόκειται για ένα θέμα με το οποίο δεν έχει σχέση, παρουσιάσθηκε μονομερώς από την εφημερίδα η οποία διαστρέβλωσε τις πτυχές του, παραπληροφορώντας το κοινό και συκοφαντώντας.
Για «μη απάντηση» από την πλευρά της κ. Αλεξίου κάνει λόγο, με δική της ανακοίνωση η εφημερίδα, αντιτείνοντας πως πρέπει να απαντήσει σε σειρά ερωτημάτων για την υπόθεση.
Όσον αφορά τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, η εφημερίδα Real την καλεί «να ενηλικιωθεί πολιτικά και να συμβουλεύσει τη μητέρα της να επιστρέψει στο Ταμείο τα χρήματα που επί τόσα χρόνια παρανόμως ελάμβανε».


skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου