Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

ΣΙΓΑ...Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ...ΠΟΥ ΠΟΙΕΊ ΤΟΝ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ" ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΡΑΒΑΝΑ ΤΗΣ ΤΗΣ ΦΑΥΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ...ΤΩΡΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ...ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ, ΟΤΑΝ ΕΠΙ ΕΤΗ ΠΟΛΛΑ ΗΤΑΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΗΣ ΠΑΣΗΣ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑΣ! ΤΙ ΠΑΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΗΣΕΙ Ο ΕΚ ΠΑΤΡΩΝ ΤΥΠΑΚΟΣ-ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ-


--ΠΡΩΤΟΝ...ΓΙΑΤΊ Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΊΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΕΨΙΛΟΝ... τον έβγαλε στο αέρα; Δεν ήξερε ότι ο Πατρινός αυτός μαστοράκος... θα προέβαλε το ...τάχα πολιτικόν του άστρο; Μα είναι αρχίδι πολιτικό και δημοσιογραφικό! Και ξάφνου του κλείνουν τα μικρόφωνα! Γιατί του τα άνοιξαν; Ήξεραν ότι είναι φαύλος πολιτικός και τρεχαντήρης!..Παίζει, πεοκρουστεί ... προκειμένου να ειναι στον αφρό της πολιτικής σκηνής!..Αρχίδια καλαβρέζικα! Θέλει δε να γίνει και περιφερειάρχης Αττικής! Ούτε καν κοτάει να πάει στη Πάτρα...Τέλος πάντων ..άλλος ένας καραγκιόζης ...που μπλέκεται στα ποδάρια μας!
Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΚΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ: "Η ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΕΣ" ΒΙΝΤΕΟ


Αναστάτωση επικράτησε στον τηλεοπτικό σταθμό Ε με την αποχώρηση του Νίκου Νικολόπουλου ζωντανά από την εκπομπή του.
Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος παρουσίαζε σε καθημερινή βάση την εκπομπή με τίτλο «Μ΄Ανοιχτά τα Αυτιά», ωστόσο σε αυτήν παρουσίαζε και διαφήμιζε δράσεις του κόμματός του καθώς κατεβαίνει υποψήφιος στις επερχόμενες ευρωεκλογές. Σύμφωνα με τα όσα βρίσκεται σε θέση να γνωρίζει το koolnews.gr, πρόσφατα ενέσκηψε εσωτερική κόντρα με την διοίκηση του σταθμού με αποτέλεσμα σήμερα τα πράγματα να φτάσουν στα όρια τους και για τις δύο πλευρές.
Έτσι ο Νίκος Νικολόπουλος κατά την διάρκεια της εκπομπής είπε «τα πράγματα είναι απλά, ένα και ένα κάνουν δύο». Είτε έχουμε στην χώρα ξένη κατοχή, η οποία δίνει εντολές και λέει «θα κόψετε τους μισθούς, θα κόψετε τις συντάξεις, δεν θα έχετε φάρμακα, θα γίνετε αδερφές, δεν θα μιλάτε ελληνικά, θα κάνετε εκείκο, θα κάνετε το άλλο», ή θα τους στείλουμε στο διάολο.
Στην συνέχεια έβγαλε τα μικρόφωνά του, ζήτησε συγγνώμη από τους παρευρισκομένους και είπε πως θέλει να πάει αν μιλήσει με τον λαό του.
koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου