Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ...ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΙΕΣ---ΔΕΙΤΕ ΠΑΝΟΡΑΜΑ!..Ετσι επειδή σας ενδιαφέρουν τα Ορθόδοξα:


ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΩΛΕΣΕΙ...


"Όταν δεν φοβόμαστε το Θεό και δεν ντρεπόμαστε τους ανθρώπους"

Αυτό ακριβώς αναγράφεται στην ιστοσελίδα της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης του Αγιοτάτου κ. Ανθίμου, παπαδοπαίδι του άλλου Ανθίμου της Σαλονίκης! Δεν επεξηγεί τι ακριβώς υπονοείται.. με αυτό που βλέπετε ήδη μπροστά σας! Βάζει μια φωτογραφία ενός ΚΑΖΙΝΟΥ και τον γριφώδη τίτλο ! Τι θέλει να πεί ...Κύριος οίδε!

" Όταν δεν φοβόμαστε τον Θεό"... λέει! Τί καλαμπούρι αναχρονιστικό είναι αυτό; Να φοβάμαι τον Θεό που πιστεύω; Τι είναι τρομοκράτης ή Σκιάχτρο ο Θεός; Είναι δυνατόν ο σκεπτόμενος να έχει φοβίες; Ο Θεός μας δεν είναι αγάπη; Θα σκιαζόμαστε από την αγάπη μας; Αχ Θεέ μου πόσο σκατά σε κάνανε.... και sorry, κάποιοι καραγκιόζηδες επαγγελματίες... 

.."Και δεν ντρεπόμαστε τους ανθρώπους" λέει πιο κάτω το σλόγκαν της Μητρόπολης! Αυτό το δεύτερο σκέλος είναι όμορφα ρεαλιστικό... Δηλαδή, αν ντρέπομαι τον διπλανό μου ...τότε οι πράξεις μου δεν θα είναι τόσο ντροπιαστικές , χυδαίες κι ευτελιστικές της ιδιότητάς μου, ως ανθρώπου.. 

Αλλά τον Θεό γιατί  να τον φοβάμαι... Χώρια αν πούμε και το άλλο ..πως ειδικά ο κλήρος  κάθε άλλο παρά φοβάται τον Θεό... (έτσι προκύπτει από τις πράξεις του)...Αλλά τι χρείαν έχουν να εκπέμπουν φοβίες ...εκφοβισμούς προς τους απλού  πιστούς , το πόπολο;Tι είναι οι λειτουργοί του Θεού, κομματάρχες, κομματόσκυλα... που πρέπει να συγκρατήσουν στη στάνη τους τα πρόβατα;
΄Οποιος μας λύσει τον γρίφο, θα τον τιμήσουμε δεόντως!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ...ΜΑ ΑΛΗΘΙΝΌ!

ΕΠΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ Η ΜΟΝΗ ΔΑΔΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΟ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΙΑΣ ΑΝΑΠΗΡΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΛΑΔΆΚΙ ΑΠΌ ΤΟ ΚΑΝΤΉΛΙ ΤΗΣ "ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗΣ"
ΕΙΚΟΝΑΣ  ΤΗ Σ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ... 

Δείτε το μήνυμα της Κυπρίας:17 Ιανουαρίου 2014 - 9:49 μ.μ.
Καλησπερα σας.Ονομαζομε Αντρουλα, και είμαι, από Κύπρο.Δε μπορω, να περπατήσω, μόνη μου. Τα θαύματα της Παναγίας, και των αγίων, οι διδαχες, των Πατέρων, σου δίνουν, δύναμη, πίστη, και υπομονή, να αντιμετωπίζεις, τη καθημερινότητα, στη ζωή.Το τηλεφωνο μου, είναι:00357_99760422. Θα ήθελα ένα μικρό μπουκαλάκι λάδι από το καντήλι της Παναγίας της Μονής Δαδιάς...Αυτό μόνο και σας ευχαριστώ'"
Δεν ξέρουμε ..απλά απορούμε για τη γαϊδουρινή αδιαφορία των εκκλησιαστικών ηγετών της περιοχής, του Δεσποτάτου Διδυμοτείχου. .
Το θέμα δεν θα το αφήσουμε έτσι... Υπ όψιν! ΄Ηδη οι 3 μήνες ...υπεβαίνουν τις αντοχές μας...την άλλη φορά θα χτυπήσουμε στο ...σταυρό! ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ... 
_________________________________________________

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΣΤΑΥΡΊΕΣ!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ!
Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλος...
τι πρόκειται να κάνει με τα καταγγελλόμενα της μάνας;

Μητέρα έστειλε το παιδί της στην εκεί Ιερατική Σχολή και.... 
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ... ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΟΛΑΡΧΗ! και τους καλογήρους!


Αυτή τη στιγμή ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων έχει στα χέρια του επιστολή σοβαρής μητέρας που εμπιστεύθηκε το παιδί της στο ταλαίπωρο Πατριαρχείο και τραβάει βάσανα α-λά Γκουλάκ Σοββιετίας!
Η κυρία έκρινε σκόπιμο να μας διαβιβάσει την αποκαλυπτικά συγκλονιστικά επιστολή της. Είναι ανώνυμος, πλην όμως έχουμε την ηλεκτρονική της διεύθυνση.. Τα συμπεράσματα δικά σας!

…………19 Φεβ 2014

ΠΡΟΣ:
Α.Θ. Μακαριότητα τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων
κκ Θεόφιλο Γ


Παναγιώτατε,

Νοιώθω την ανάγκη να σας γράψω αυτή την επιστολή για να βγάλω από μέσα μου τον πόνο και την πικρία που έχω αυτή τη στιγμή, αποτέλεσμα συμπεριφοράς που αντιμετώπισα από ορισμένα άτομα το τελευταίο διάστημα.
Κατάγομαι από οικογένεια κληρικών πάππου προπάππου, θείους, εξαδέλφια , και εγώ μεγάλωσα σε μοναστήρι και τα πρότυπά μου ήταν πολύ καλά. Αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο να πάρω την απόφαση να φέρω το παιδί μου στην Αγία Γη πιστεύοντας ότι περιτριγυρισμένο από πνευματικούς και Άγιους ανθρώπους θα ενισχυθεί η πνευματική του παιδεία περισσότερο από αυτήν που έχει πάρει από την οικογένειά μας στη μέχρι σήμερα ζωή του. Δυστυχώς διαψεύστηκα.

1 σχόλιο: