Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΤΣΟΥΝΑΚΙ ΜΑΣ...που την χανεις...που την βρίσκεις ..ΜΟΝΙΜΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ Η ΜΑΝΔΑΜ..

Όχι δεν είναι κακιά η Δήμητρα... απλά ξεμυάλισε ..με τα κάλλη της έναν πεοκρούστη ...πρωθυπουργό!.. ( στη δημοτική κάνει ...τσουτσουνοπαίκτη) Εν τάξει ανθρώπινα...Αλλά ας μην κλαίμε και τώρα... ΄Ο γέγονε...γεγονε! ...

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Γολγοθάς, προβλήματα υγείας και έξωση...  
Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Γολγοθάς, προβλήματα υγείας και έξωση
Η αξιότιμος Κυρία ΔΗΜΗΤΡΑ αν δεν έχει κονέξια με
δημοσιογράφους
μπορεί ΕΝ ΣΙΩΠΗ, να βρεί την ηρεμία της!

Ποια είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου; Διαβάστε τον οικονομικό Γορλγοθά τα προβλήματα υγείας και την έξωση που της έκαναν.
Οφειλές, θέματα υγείας, σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ανάγκασαν την Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου να πουλήσει σημαντικά κειμήλια του Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά και το MG κάμπριό της.
Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά στις δυσκολίες που προέκυψαν τα τελευταία χρόνια και έτσι μετά την έξωση που φέρεται να της έγινε βρήκε στέγη στο σπίτι ενός καλού της φίλου.
Σύμφωνα με το Ciao, η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου δεν μπορούσε να πληρώσει τα ενοίκια δυο χρόνων επειδή αντιμετώπισε προβλήματα υγείας τόσο της μητέρας της, όσο και δικά της. Χρειαζόταν άμεσα χρήματα και πούλησε αντικείμενα ανεκτίμητης συναισθηματικής αξίας. Πούλησε δυο πίνακες του Ανδρέα Πανανδρέου, αλλά και το αυτοκίνητο αντίκα που κατείχε, μια MG κάμπριο του 1964.
Δείτε στις φωτογραφίες τη Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου που θυμήθηκε το παρελθόν που έχει ζήσει και έφτιαξε ένα άλμπουμ στον προσωπικό της λογαριασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου