Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ... Να το διαβάσουν οι μπλογκερς... ώστε να ξέρουν τις δήθεν απαγορεύσεις που επικαλούνται αλήτες διώκτες του Τύπου:
ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥ Ο ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ... ΕΧΕΙ και  ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ... 
Κατά τα άλλα παριστάνει και τον δημοσιόγράφο...

Οι παράλογες απαιτήσεις του εκδότη Θέμου Αναστασιάδη, ο οποίος επικαλέστηκε τη δήθεν παραβίαση προσωπικών δεδομένων, καθώς και ότι κινδυνεύει από την τρομοκρατία και επομένως ο Τύπος δεν έχει το δικαίωμα να δείχνει την πολυτελή βίλα του στη Ζυρίχη, δεν έγιναν δεκτές από το δικαστήριο.


Με τη δημοσίευση του ρεπορτάζ της «Ζούγκλας» έσπευσε να καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, σε μία προσπάθεια να μας φιμώσει, και να μας αναγκάσει να κατεβάσουμε τα άρθρα από την εφημερίδα μας, λησμονώντας ότι η ίδια η σύζυγός του, γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, είχε ήδη αναρτήσει σε προγενέστερο χρονικό διάστημα, σε ελβετική ιστοσελίδα του διαδικτύου, υπό το ονοματεπώνυμό της, τόσο τον αριθμό του κινητού της τηλεφώνου, όσο και την ακριβή διεύθυνση του σπιτιού στο οποίο διαμένει…

Επικαλέστηκε τα προσωπικά δεδομένα, όταν επανειλημμένα ο ίδιος είχε γράψει στα παλιά του τα υποδήματα προσωπικά στοιχεία δεκάδων πολιτών-θυμάτων του.

Η αλαζονεία της εξουσίας όταν εκφράζεται από εκπροσώπους του Τύπου φαίνεται λίγη… Οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να πληροφορηθούν για τον πολυτελή βίο που διάγει μακριά από μία χώρα, όπου η κρίση συνεχίζει να σαρώνει. (http://www.zougla.gr/greece/article/exase-ti-diki-o-8emos) 


Τα συγκροτήματα κατοικιών στο Kilchberg της Ζυρίχης όπου διαμένει ο εκδότης και η οικογένειά του
Τα συγκροτήματα κατοικιών στο Kilchberg της Ζυρίχης όπου διαμένει ο εκδότης και η οικογένειά του


Η θέα των σπιτιών που βρίσκονται σε προάστιο της Ζυρίχης
Η θέα των σπιτιών που βρίσκονται σε προάστιο της Ζυρίχης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου