Τρίτη 30 Απριλίου 2013


ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΟ!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ!
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΣ DAILY MIRROR -H.N.A. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η Παλαιότερη ρομαντική συγγραφέας στον κόσμο η Ida Pollock κυκλοφορησε το 124ο βιβλίο της σήμερα  σε ηλικία 105 ετων!


Έχει πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα σε πάνω από 70 
χρόνια ως συγγραφέας, αλλά έχει αποφύγει τα φώτα 
της δημοσιότητας ..χρησιμοποιώντας  10 ψευδώνυμα!
Novalist Ida Pollock ηλικίας 105, στο σπίτι της στο Lanreath, Cornwall
Η αειθαλέστατη Αγγλίδα διάσημη συγγραφέας ,
σήμερα στα 105 της ...υπαγορεύει τους μύθους της
 στην κόρη της που είναι, παρακαλώ... 70 ετών!

Η παλαιότερη ρομαντική συγγραφέας στον κόσμο είπε χθες γιατί ηρωίδες της που πάντα ερωτεύονται με ώριμους άντρες - πριν απολαύσετε την υποχρεωτική ευτυχή τους κατάληξη.
Η Ida Pollock, η οποία είναι 105 ετών έχει γράψει 123 βιβλία γεμάτα περιπέτεια, πάθος και σκασίλα συμπεριλαμβανομένων των White Heat, Mountain of Dreams, Love in the Afternoon και The Man Who Came Back.
Love Story: Ida Pollock διαβάζει Rosemary κόρη το 1967
Love Story: Η Ida Pollock διαβάζει στη Rosemary την κόρη της το 1967 αποσπάσματα από τις ρομαντικές-ερωτικές της ιστορίες...Χαριτωμένη εικόνα...
Είπε χθες: «Ένα ειδύλλιο δεν είναι απλά μόνον μια ρομαντική σχέση, θα πρέπει να υπάρχει περιπέτεια, μυστήριο και κίνηση.
"Χρειάζεται μια μεγάλη, δραματική σύνθεση - οι Ελβετικές Άλπεις ήταν πάντα μια προσωπική αγαπημένη μου τοποθεσία - και βέβαια μια τυχαία συνάντηση, σε ένα τρένο, μια κρουαζιέρα, ή ίσως ο ήρωας και η ηρωίδα να βρεθούν ναυαγοί σε ένα έρημο νησί...όλα αυτά ...δένουν την ιστορία!
«Οι άντρες στις αφηγήσεις μου, είναι συνήθως πλούσιοι, καλά-να-κάνω - αλλά ποτέ χυδαίοι με τα χρήματά τους.
"Οι νεαροί άνδρες δεν έχουν την ωριμότητα να αναλάβουν τον πλήρη έλεγχο κι έτσι  οι μεγαλύτερη σε ηλικία άνδρες, παρέχουν περισσότερη ασφάλεια που χρειάζονται οι γυναίκες ηρωϊδες μου..  Ωστόσο παρά τις αναταράξεις ..κι άλλες εμπλοκές που γίνονται στα μυθιστορήματά του... η κατάληξη,πάντα  είναι ευτυχής...αυτό που λέμε ...happy end...

Η Ida έχει γράψει μόνο μια χούφτα  μυθιστορήματα  με το όνομά της. Τα άλλα με τα ακόλουθα ψευδώνυμα KAI ME THN ίδια πάντα αναγνωστική επιτυχία:
 Susan Barrie, Pamela Kent, Averil Ives, Rose Μπέργκλεϋ, Mary Whistler και Marguerite Bell.
Γεννήθηκε στο Lewisham, νότιο Λονδίνο, και παντρέυτηκε τον συνταγματάρχη Hugh Pollock, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 82 ετών το 1971.
Η Ida έγραψε το πρώτο της θρίλερ, The Hills η φωλιά  Στέκι κορακιού", σε ηλικία 14 ετών και έγινε πλήρους απασχόλησης συγγραφέας στη δεκαετία του 1930, όταν έγραψε μια σειρά ρομαντικών ιστοριών  κάτω από το όνομα-ψευδώνυμο: Joan Allen.
Της παίρνει έξι εβδομάδες για να γράψει ένα μυθιστόρημα και ο πιο παραγωγικός της χρόνος ήταν που έγραψε   40 βιβλία μέσα σε πέντε χρόνια.!!
Αυτές τις μέρες συνεχίζει και... υπαγορεύει το έργο της στην κόρη της Rosemary,69 ετών,  στο σπίτι τους κοντά Looe, Cornwall. στην Κορνουάλλη ..δηλαδή όπως λέμε Ελληνιστή!


 ΠΗΓΗ: http://www.mirror.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου