Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΑΠΌ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΠΙΘΕΣΗ.ΚΡΙΜΑ!


ΠΑΕΙ ΚΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΩΣ.. ΜΠΗΚΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Χ.Α


ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ 
ΑΥΓΗΣ... ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΑΡΜΑ 
..ΑΛΛΑ ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ! 

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, σε μακροσκελή ανακοίνωση την οποία εξέδωσε, θέτει καίρια ερωτήματα για το φαινόμενο της παρουσίας της Χρυσής Αυγής στον σημερινό δημόσιο βίο. 
ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ: Δηλαδή πρέπει να πάρουμε την άδεια του αγιοτάτου για να ιδρύσουμε κόμμα και να έχουμε παρουσία στο δημόσιο βίο; Μωραίνει Κύριος ... Γιατί μωρέ Γέροντα τόση καθυστέρηση;.. Έπρεπε να το σκεφτείςμέχρις ότου κάνεις τη μαλακία.. Δεν σε είδαμε ποτέ στο παρελθόν να στηλιτεύσεις τις συμμορίες του ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ... Τ'ωρα ξ'ύπνησες; Καλά χαιρέτα μας τον πλάτανο...
Ακολουθεί το κείμενο της ανακοίνωσης του Μητροπολίτη Πειραιώς:
"Τό φαινόμενο τοῦ νεοπαγανισμοῦ εἶναι γνωστό ὅτι κατασκευάστηκε ἀπό τούς σκοτεινούς ἡγήτορες τῆς «νέας ἐποχῆς» καί τῆς «νέας τάξεως πραγμάτων» γιά νά ἀποτελέση ἐκ παραλλήλου μέ τό Ἰσλάμ τούς προωθητικούς κριούς γιά τήν ἐκπόρθηση τοῦ Χριστιανισμοῦ.
AΠΑΓΩΓΗ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΩΘΥΟΥΡΓΟΥ-ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ 

1611905
Του Αιμίλιου Πολυγένη | Romfea.gr
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Romfea.gr θύμα απαγωγής έπεσε πριν λίγες ώρες ο Σεβ. Μητροπολίτης Χαλεπίου κ. Παύλος.

Το άκουσμα της είδησης έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στο Πατριαρχείο Αντιοχείας, και ο Πατριάρχης κ. Ιώαννης, ο οποίος είναι κατά σάρκα αδελφός του Μητροπολίτη Χαλεπίου βρίσκεται σε επικοινωνία με τις Αρχές της χώρας για την διαλεύκανση της υπόθεσης.
Οι πληροφορίες της Romfea.gr αναφέρουν ότι η απαγωγή έγινε στα σύνορα της Τουρκίας, ενώ ο διάκονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο σκοτώθηκε.
Επίσης άνθρωποι του Πατριαρχείου Αντιοχείας μιλώντας στην Romfea.gr, μας ενημέρωσαν ότι ταυτόχρονα με τον Μητροπολίτη Παύλο απήγαγαν και τον Επίσκοπο των Μαρωνιτών κ. Ιωάννη.

Να σημειωθεί ότι πριν δέκα ημέρες το σπίτι του Μητροπολίτη δέχθηκε επίθεση από ρουκέτα, στην πόλη όπου μαίνεται ο εμφύλιος ανάμεσα στις αντικαθεστωτικές δυνάμεις και τον στρατό του Προέδρου Άσαντ.
Νεότερη ενημέρωση:
Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να κινητοποιήσουν όλους τους μηχανισμούς έρευνας για να εντοπιστούν οι απαχθέντες.
Επίσης να αναφερθεί ότι ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, επικοινώνησε άμεσα με τον Πατριάρχη Αντιοχείας, όπου του εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου