Πέμπτη 4 Απριλίου 2013


«Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΖΗΤΗΣΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ»!


masonia


ΔΗΛΩΣΗ Χ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ(κατέθεσε για τη λίστα Λαγκάρντ)
ΕΚΘΕΤΟΣ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΣΟΚ ΜΕ ΜΑΣΟΝΟΥΣ. Ο ΛΑΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ
• Έλαβε 100.000 € οικονομική ενίσχυση από τους τέκτονες; Αποδέχεται δωρεά όπως και αυτή του απατεώνα Λαυρεντιάδη;
Συγκλονίζει η δήλωση του πρώην τμηματάρχη της Διεύθυνσης Ελέγχου του υπουργείου Οικονομικών κ. Χρήστου Αθανασίου, ότι «την Ελλάδα κυβερνάει η μασονία, ενώ όλο τον κόσμο τον ελέγχουν 75 μασονικά σχήματα».
Οι δηλώσεις αυτές έγιναν –δις- ενώπιον της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής τόσο στις 21 Φεβρουαρίου, όσο και λίγες ημέρες αργότερα στην ίδια επιτροπή, κατά την κατάθεσή του για την περίφημη λίστα Λαγκάρντ.
ieronimos7Συγκεκριμένα, ο κ. Αθανασίου εμφανίστηκε λάβρος εναντίον των υπουργών Οικονομικών της χώρας και κυρίως κατά του Γιώργου Παπακωνσταντίνου. Ο πρώην τμηματάρχης της Διεύθυνσης Ελέγχου του υπουργείου Οικονομικών, στην κατάθεσή του ενώπιον της Προανακριτικής επιτροπής της Βουλής για την λίστα Λαγκάρντ, υπογράμμισε ότι από πλευράς των υπουργών οικονομικών διαχρονικά, αν δεν υπήρξε συγκάλυψη, τουλάχιστον υπήρξε προκλητική ανοχή, αναφορικά με το φαινόμενο της φοροδιαφυγής και της φοροκλοπής που γίνεται από τους πλούσιους Έλληνες. Συνεχίζοντας με μεγαλύτερη ένταση, τόνισε ότι «η υπόθαλψη της διαφθοράς έχει ονοματεπώνυμο. Λέγεται υπουργείο Οικονομικών. Λέγονται υπουργοί. Στην αυλή τους είναι οι διεφθαρμένοι», υπογράμμισε με νόημα ο κ. Αθανασίου. Το αρμόδιο στέλεχος του υπουργείου οικονομικών, «κάρφωσε» τον κ. Καπελέρη αναφορικά με την ύπαρξη λίστα Φαλτσιάνι, επισημαίνοντας ότι ο κ. Καπελέρης του απάντησε: «Χρήστο υπάρχει, είναι στο γραφείο του Παπακωνσταντίνου και είναι επτασφράγιστο μυστικό». Εξαπολύοντας δε επίθεση κατά του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, είπε ότι ο ίδιος είχε δώσει εντολή να σταματήσει η υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.
Ο κ. Αθανασίου αμέσως μετά, άφησε εμβρόντητα τα μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής αποκαλύπτοντας ότι έστειλε αναφορά για όλα αυτά τα θέματα στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο γιατί όπως είπε: «Πιστεύω ότι είναι ο μόνος θεσμός που μπορεί να αντιμετωπίσει τη μασονία που μας κυβερνάει σήμερα. Εγώ έχω αυτήν την αντίληψη. Πιστεύω ότι πολλά πράγματα δεν είναι τυχαία». Ο κ. Αθανασίου, είπε ορθά-κοφτά στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής ότι η Ελλάδα βρίσκεται υπό την εξουσία της μασονίας. Έστειλε μάλιστα επιστολή στον Αρχιεπίσκοπο, ζητώντας την παρέμβασή του για την αντιμετώπισή της, διότι όπως υποστήριξε, ο θεσμός της Εκκλησίας είναι ο μόνος που μπορεί να αντιμετωπίσει την μασονία!
Αλλά και στην επόμενη εμφάνισή του ενώπιον της Προανακριτικής Επιτροπής ο κ. Αθανασίου, ξεκίνησε την κατάθεσή του ενημερώνοντας τη Βουλή για τα «75 μασονικά σχήματα» που κυβερνούν τον κόσμο! Σ' εκείνο το σημείο οι περισσότεροι βουλευτές αποχώρησαν διαμαρτυρόμενοι και μόνο δύο τρεις παρέμειναν να τον ακούσουν.
ieronimos-tagma1masonos2ieronimos-tagma2
Από τότε, κοντεύουν να συμπληρωθούν 2 μήνες και ...άκρα του τάφου σιωπή έχει σκεπάσει την σοβαρή υπόθεση. Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος υποτίθεται ότι έχει λάβει επιστολή του κ. Αθανασίου, σύμφωνα με τις δηλώσεις του τελευταίου, στην οποία ζητείται η παρέμβασή του για την αντιμετώπιση της «μασονίας που κυβερνά την Ελλάδα». Ο Μακαριώτατος όμως δεν έχει απαντήσει επί του σοβαρού αυτού ζητήματος. Ακόμη κι αν δεν έχει λάβει τη σχετική επιστολή θα έπρεπε να δώσει απάντηση, δεδομένου ότι το θέμα έχει λάβει δημοσιότητα από τα ΜΜΕ. Ο Αρχιεπίσκοπος δεν έχει ανοίξει το στόμα του να μιλήσει. Μακαριώτατε, η Μασονία κυβερνά την Ελλάδα;
Ο Αρχιεπίσκοπος προκαλεί αρνητική εντύπωση και για τον επιπλέον λόγο ότι εδώ κι ένα μήνα –περίπου- η «Ελεύθερη Ώρα» του έχει ζητήσει να απαντήσει για ποιο λόγο παραμένει Αντιπρόεδρος του ΔΣ της Εθνικής Τράπεζας, μιας Τράπεζας η οποία ελέγχεται κατά 94% από το ΚΙΣ, δίνοντας την εντύπωση ότι πάει... αγκαζέ με το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο! Η σιωπή του Αρχιεπισκόπου σε τέτοια καυτά θέματα δημιουργεί εύλογα ερωτήματα.
Μεγαλύτερο όμως ήταν το σοκ που ήρθε πριν από μερικές ημέρες, από φωτογραφίες που δημοσίευσαν αρκετές ιστοσελίδες, στις οποίες ο Αρχιεπίσκοπος εμφανίζεται να φωτογραφίζεται μαζί με μασόνους μέσα στην Μητρόπολη οι οποίοι μάλιστα, όπως λέει η είδηση, έδωσαν 100.000 δολάρια στην Εκκλησία της Ελλάδος!
Οι ιστοσελίδες που ανήρτησαν πρώτες τις επίμαχες φωτογραφίες και τη σχετική είδηση, είναι οι εξής:
1ον 29-3-2012 http://apollonios.pblogs.gr/2013/03/oi-masonoi-edwsan-100-000efrw-ston-ierwnymo-gia-thn-mhtropolh-at.html
2ον 31-3-2012 http://diadrastiko.blogspot.gr/2013/03/100000.html
3ον χωρίς ημερομηνία http://www.osmth-greece.org/site/index.php/drastiriotites-dioikisewn/dioikhsh-anatolikhs-makedonias/42-istorikes-stigmes/335-episkepsi-megalou-ethnikou-dioikhtou-me-ta-melh-tou-ypatou-tou-sumvouliou-ths-mee-ston-prokathimeno-ths-ekklhsias-ths-ellados-arxiepiskopo-kk-ierwnumo
Ιδού και τι λέει η είδηση-σοκ:
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!!ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ!! ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΚΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ!!!
Την Τετάρτη 22/02/12 και ώρα 12:30 πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της ηγεσίας του Υπάτου Συμβούλιου της Μεγάλης Επικράτειας της Ελλάδος με τον Προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών . Με τον Μακαριότατο συζητήθηκαν θέματα όπως η Οικονομική Δωρεά των 100.000 $ του τάγματος για την αποκατάσταση ζημιών της Μητρόπολης Αθηνών που έχουν υποστεί από τους σεισμούς του 1999. Επίσης για την συμβολή του τάγματος στο θεάρεστο έργο της διανομής τροφίμων σε άστεγους και απόρους της Αθήνας . Συζητήθηκαν και άλλα θέματα του τάγματος προς ενημέρωση στον Μακαριότατο. Η συνάντηση διήρκησε περίπου 45'.!!
Τα ερωτήματα προκύπτουν αβίαστα:
Μπορεί να αποδέχεται η Εκκλησία δωράκια από την Μασονία;
Οι Ιεροί Κανόνες δεν είναι σαφείς; Η Εκκλησία μπορεί να χρηματοδοτείται και να δέχεται δωρεές που προέρχονται από πορνεία, κλοπή και κάθε είδους παρόμοια αμαρτωλή δραστηριότητα;
ieronimos-lavrentiadis-papoulias
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν για τις μεγάλες δωρεές τις οποίες αποδέχτηκε ασμένως από τον απατεώνα Λαυρεντιάδη. Βρίθουν τα καταγγελτικά σε βάρος του Μακαριότατου δημοσιεύματα, για την αποδοχή από μέρους του των δωρεών Λαυρεντιάδη, τον οποίο μάλιστα τίμησε με το Ανώτατο Παράσημο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, που είναι το Μετάλλιο του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου!!!
Χαρακτηριστικά, αναδημοσιεύουμε το από τις 29 Δεκεμβρίου 2012 ρεπορτάζ των "Κοινός Νούς" – Εφημερίδα "Στόχος", που αναρτήθηκε και στην ιστοσελίδα filopatria:
«Την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010, η Αρχιεπισκοπή Αθηνών παρουσίασε στην Παλαιά Βουλή την νέα φιλανθρωπική της οργάνωση που ονομάζεται «Αποστολή». Παρόντος του τότε πρωθυπουργού της Ελλάδος, Τζέφρυ Παπανδρέου, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος στην ομιλία του ευχαρίστησε πλειστάκις τον παριστάμενο επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, για την οικονομική βοήθεια που προσέφερε στην «Αποστολή» και τον απεκάλεσε «Μεγάλο Ευεργέτη της Αρχιεπισκοπής». Εκατό ημέρες αργότερα, την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010, παρουσία του Καρόλου Παπούλια, έγιναν τα εγκαίνια του νέου πενταώροφου κτηρίου της «Αποστολής» στον Νέο Κόσμο. Μεγάλος Δωρητής ήταν ο κ. 38χρονος κ. Λαυρεντιάδης, τον οποίο ο Αρχιεπίσκοπος εξυμνούσε καθ' όλη την διάρκεια της τελετής και τελικά τον βράβευσε με το Ανώτατο Παράσημο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, που είναι το Μετάλλιο του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου. Σημειωτέον ότι το πολυπόθητο μετάλλιο απένειμε στον κ. Λαυρεντιάδη ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας!
Το πενταώροφο κτήριο της «Αποστολής» στον Νέο Κόσμο απ' όπου ξεκινούν όλες οι φιλανθρωπίες της Ελλαδικής Εκκλησίας προς τους Λαθρομετανάστες είναι εξ ολοκλήρου δωρεά του Λαυρεντιάδη από τα κλεμμένα...».
Μακαριότατε, δεν νομίζετε ότι όλες αυτές οι εκδηλώσεις σκανδαλίζουν το χριστεπώνυμο πλήρωμα της Εκκλησίας το οποίο αν μη τι άλλο, αυτούς τους χαλεπούς καιρούς ζητεί στήριγμα πνευματικό και χριστιανικό; Οι χριστιανοί έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους σε σας Μακαριότατε, που ως πεφωτισμένο ηγέτη αναμένουν να τηρείτε στο ακέραιο και με υπερβάλλοντα ζήλο τα όσα κηρύττει ο Λόγος του Κυρίου. Αν μη τι άλλο οι πιστοί θα ανέμεναν μία απάντησή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου