Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ!

ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΔΥΟ 

ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ 

ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΓΡΙΩΣ ΑΠΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ 

ΕΝΔΟΞΟΥ ΙΣΛΑΜ... ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΑ ΚΑΙ ΤΕΜΕΝΟΣ 

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ 

ΠΛΑΤΩΝΑ ! (Πάμε καλά ρε καραγκιόζη Καμίνη!)

ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΑΧΘΕΝΤΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ , οι οποίοι
μάλλον εσφαγιάσθησαν όπως πιστεύουν έμπειροι αναλυτές 
Κατά τους ψυχρούς εκτιμητές , ...μάλλον θα πρέπει να έχουν ήδη σφαγιαστεί!
α) Το ότι μέχρι στιγμής οι απαγωγείς δεν έστειλαν ούτε το παραμικρό μήνυμα -κι είναι σπάνιον αυτό- σημαίνει ότι τους εκτέλεσαν εν ψυχρώ.
β) ΄Ηδη η απαγωγή των επισκόπων έχει δύο θύματα , τον οδηγό του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν, τον οποίο και κατασφαγίασαν, άνευ λόγου. Αν ο στόχος τους ήταν η απαγωγή, δεν συνέτρεχε λόγος να βάψουν τα χέρια τους με αίμα.Συνεπώς ο στόχος των φανατικών ισλαμιστών ήταν να χυθεί αίμα. Κι άρα είναι περιορισμένες οι δυνατότητες να εμφανισθούν εξηγώντας το ήδη αιματηρό έγκλημά τους... που θα επισύρει την κατακραυγή ..
γ) Κανείς δεν ξέρει γιατί προέβησαν σ΄αυτή την ενέργειά τους...Θα το δείξει ο χρόνος... ο οποίος φυσικά τρέχει σε βάρος των δυο απαχθέντων επισκόπων της Ορθοδοξίας.
δ) Υπενθυμίζεται ότι εδώ και δύο μήνες οι ορθόδοξοι της Συρίας υφίσταντο διάφορες προκλήσεις από φανατικούς μουσουλμάνους . Προηγήθηκε δε και η δολοφονία άλλου Ορθοδόξου ιερέά Αραβικής καταγωγής... Σημειώστε δε ότι οι Μουσουλμάνοι δεν είναι τόσον αβρόφρονες προς τους Χριστιανούς  και η χατζάρα τους είναι η μόνη γλώσσα που ομιλούν .Τα υπόλοιπα είναι φιλολογία.
Οπότε δεν υπάρχει λόγος ελπίδας να άφησαν ζωντανούς τους δυο θρησκευτικούς ηγέτες , ο εις εκ των οποίων είναι μάλιστα κι αδελφός του Πατριάρχη Αντιοχείας.. Διότι αν τους αφήσουν ελεύθερους, πως θα εξηγήσουν τη ψυχρή δολοφονία του οδηγού του αυτοκινήτου τους;
Δείτε τη σφαγή του οδηγού σε βίντεο... Ποιός αλήθεια το "τράβηξε", άλλο ένα μυστήριο!




Αγριότητα! Βίντεο ντοκουμέντο με το νεκρό οδηγό του Μητροπολίτη Χαλεπίου - Συνεχίζεται το θρίλερ με την απαγωγή των 2 ιεραρχών!


Εικόνες απίστευτης αγριότητας κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός στην Συρία. Το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «ΔΟΓΜΑ» εξασφάλισε και παρουσιάζει το βίντεο με τη σωρό του οδηγού του Συρο-Ιακωβίτη Μητροπολίτη, που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της απαγωγής έξω από το Χαλέπι. Η εικόνα προκαλεί σοκ. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος. Το πρόσωπο του έχει παραμορφωθεί και τίποτα δεν θυμίζει το πρόσωπο στην ταυτότητά του όπως φαίνεται στο βίντεο. Πρόκειται για σκληρές εικόνες, που αντικατοπτρίζουν, το μίσος και την βαρβαρότητα. Ένα ακόμη έγκλημα στο όνομα του φιλάνθρωπου ΑΛΛΑΧ . ..Εδώ δεν καταλαβαίνουμε... ο οδηγός ήταν επίσης Μητροπολίτης; Δυστυχώς οι πληροφορίες που καταφθάνουν είναι ελλεπείς δραματικά!.. Διότι κανένας δημοσιογράφος δεν φαίνεται να "ψάχνει" το θέμα... Ούτε καθολικός , ούτε Εβραίος, αλλά ούτε κι ορθόδοξος! Κάτι σημαίνει κι αυτό!



«Παρακολουθούμε με μεγάλη προσοχή όλες τις εξελίξεις και τις σχετικές πληροφορίες από τη στιγμή που έγινε γνωστή η απαγωγή του Ελληνορθόδοξου Μητροπολίτη Χαλεπίου κ. Παύλου και του Συρορθόδοξου Μητροπολίτη Χαλεπίου κ. Γρηγορίου Yohanna Ibrahim», αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, ..Αντί ο φρου-φρου κι αρωματισμένος υπουργός  μας Δ.Αβράμοπουλος να εκδίδει τέτοιες μαλακισμένες ανακοινώσεις, θα έπρεπε από την πρώτη στιγμή να κάνει ό,τι κάνουν οι Αμερικάνοι σε ανάλογες περιπτώσεις όταν εποσυμβαίνουν τέτοιες αθλιότητες για πολίτες των ΗΠΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου