Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΑΞΗ ΚΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΥΡΗΣΣΟΥΝ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ!


OXI ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ!
ΜΗΝ ΔΕΧΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ Ή ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΗ!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ: ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ..
Είναι γνωστόν ότι ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΤΟΜΕΣ ..ΑΛΛΑ.. δεν είμαστε πολιτικό σχήμα..Είναι γνωστόν ότι λαλούμε τα δέοντα για τον λαό..Και δεν έχουμε αγκυλώσεις!:Είναι επίσης γνωστόν πως δεν κανακεύουμε τυχοδιώκτες πολιτικούς και βέβαια βαράμε στο σταυρό για τις αθλιότητες που σκαρφίζονται!
Είναι γνωστόν όταν ξεκινήσαμε το αποκληθέν από τον ερμαφρόδιτο ΤΥΠΟ “ΚΙΝΗΜΑ της πατάτας”…(που κόψαμε φυσικά)... παράλληλα προκαλέσαμε αρμόδιους υπουργούς να κάνουν το αυτονόητο: ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ…να συνεχίζει να έχει τιμές σταθερά ακατέβαστες… σε όλη την τριετή διάρκεια της ΚΡΙΣΗΣ που διερχόμαστε ΟΛΟΙ μας!!
Ουσιαστικό τίποτε δεν έγινε, απλά σήμερα κάποια μάρκετς εξαναγκάστηκαν από τις συνθήκες να κατεβάσουν κάποιες τιμές σε προϊόντα τους, από μόνες τους. Οι υπουργοί οικονομικών .κ.λ.π που προκλήθηκαν από μας…συνεχίζουν ..να σφυρίζουν, σαν να μην τρέχει τίποτε στη Ελλάδα!
Σήμερα λέμε κάθετα τούτο:

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ..ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ-ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ

PLEASE…Μην έλθετε στην Ελλάδα φέτος!

Είσαστε μέρος ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ-ΣΟΪΜΠΛΕ.….που προγραμμάτισαν για έναν αιώνα τουλάχιστον την συντριβή αυτής της ΜΕΓΙΣΤΗΣ , χώρας που εσείς… τάχα θαυμάζετε για τις ..τουριστικές σας απολαύσεις!… αν και δεν γνωρίζουμε κανένα τυπικό Γερμανό τουρίστα να μας θαυμάζει!..Πλην των υπέροχων ποιητάδων σας,..(που υμνούν την Ελλάδα) αλλά που δεν έχουν το ίδιο dna με τον σύγχρονο Γερμανό! Απλά δεν είναι ουνικής προέλευσης!

Εκτός κι αν είστε….τίμια Φιλέλληνες-ειλικρινά αγαπητικοί του τόπου αυτού, που εξέθρεψε κι εκθρεύει την παγκόσμια κοινότητα, αυτό που λέγεται δυτικός πολιτισμός…!

Γνωρίζουμε άριστα τον τουριστικό παράγοντα και τη σημασία του στην ευτυχία  -…παροδική είναι- ..στη..βιομηχανία του Τουρισμού μας! Δεν προτιθέμεθα να τον ανατινάξουμε , αλλά ΘΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΜΌΝΟΣ ΤΟΥ, αν δεν σοβαρευτείτε κι αν κατά παράδοση κοιτάζετε μονάχα τις …εισπράξεις της μέρας!! Γνωρίζουμε τα άγχη, τα ονείρατα και τις προσδοκίες του τουριστικού –κατά περιοχή- παράγοντα που περιμένει ο φουκάράς να επιζήσει … με επισκέψεις ξένων ή Ελλήνων τουριστών!..
Και συμπτωματικά πάντα ο μπαγάσας,...ο επαγγελματίας αυτός του Έλληνικού τουρισμού, διακηρύσσει ότι ο καλύτερος πελάτης του…είναι ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο ΄Ελληνας! Αλλά προσφέρει στον ξένο επισκέπτη τιμές κατά 50% ΦΘΗΝΌΤΕΡΕΣ από ότι στον ..μαλάκα ΄Ελληνα καλό-πελάτη του!..
Κόψε ΡΕ το βήχα κι αν γουστάρεις να έχεις πελάτες Γερμανούς δολοφόνους, να τους έχεις! .. ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ απλά θα στείλουν έγκαιρα το μήνυμά τους σε Έλληνες, ώστε να μη σε ταϊζουν τουριστικά ..πληρώνοντας σου κατά 50% ακριβότερα από τους Γερμανούς δολοφόνους της ..πατρίδας σου, αν έχεις ,δηλαδή…πατρίδα…
Καταλαβαίνεις τι νογάμε;
Όμως να ξέρεις ότι ο Γερμανός,Τουρίστας κουβαλάει μέσα του έναν Ναζί, δολοφόνο Ελλήνων κι άλλων λαών της Ευρώπης!.. ΟΛΟΙ οι Γερμανοί τουρίστες, που κάνουν σήμερα την πάπια και την αθώα περιστερά… έχουν αυτή την δολοφόνα κληρονομιά.κι αυτό είναι πρόβλημα! Είναι ύπουλος, βαθέως ανθέλλην (πλην κάποιων μικρών εξαιρέσεων)..
Ο ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΣ , ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΊΖΕΙ ΠΙΑ …Ο ΈΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ , πως δεν είναι ο απλός τουριστικός επισκέπτης, αλλά ο δολοφόνος-ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΣ της Ελλάδας. Κοινώς… ο νταβατζής μας, μια κι όπως τάχουν κάνει οι κωλοπολιτικοί μας .. ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΣ είναι-από το τίποτε, χρεωμένοι στους ΟΥΝΟΥΣ-ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ έως το.. 2200! Θα μας τα μασάνε δηλαδή οι Γερμανάραδες των Ναζι Σόϊμπλε-Μέρκελ… του αρπακτικού αυτού κρατιδίου των ΟΥΝΩΝ!.. Ενθυλάκωσαν ΡΕ τη Ελλάδα! Κι εσύ θα μιλάς για τον τουρισμό, εφέτος;

Έτσι εν μια νυκτί! .ΜΑΣ ΟΔΗΣΑΝ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ..στο ΜΗΔΕΝ!! ΠΗΔΗΞΑΝ …ΕΞΕΤΕΛΕΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΗ ΜΑΣ ΚΥΠΡΟ! Και θα κουβεντιάζουμε δα μαζί τους;
Μπορούμε με μια κίνηση να τους διαλύσουμε! ΤΩΡΑ! Αντί να είμαστε πέραν του αιώνος σκλαβάκια, είλωτες των βαρβάρων ΟΥΝΩΝ!…Του Κρλομάγνου, του Βίσμαρκ, του Χίτλερ και της καριόλας Μέρκελ-Σόϊμπλε!..ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ…και στα Τάρταρα, στο δικό μας Καιάδα!~
Έ έτσι εν μια νυκτί πιάστε τον κώλο –όπως εσείς ξέρετε καλά- των Γερμανών τουριστών …που θα μας κουβαληθούν φέτος, εδώ…ΠΑΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ… ΄Ετσι για να μην μας ΞΑΝΑΚΟΥΒΑΛΗΘΟΥΝ ΟΙ Ούνοι… ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ! Τα παιδιά των κοινών εκτελεστών του Ελληνικού λαού!
Καταλαβαινόμαστε; Ή Όχι.;..

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ …ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ:
Θα σας πούμε σε σχέση με ΌΛΑ ΑΥΤΆ και μια σύντομη ιστορία. Η Κεφαλονιά μπήκε στο παιχνίδι του Τουρισμού, σχεδόν τελευταία..-Άλλο σήμερα είναι από τις πρώτες δυνάμεις τουριστικές της χώρας….
Ο γνωστός εφοπλιστής Χανδρής ήθελε στα 1970 να αγοράσει κάτι κτήματα εκεί στη μεριά της Λάσση...για τουριστική αξιοποίηση: Τον παιδεύανε μήνες και μήνες οι κουζουλοί της Κεφαλονιάς. Τη μια μέρα δίνανε τα χέρια για να πουλήσουν τα κτήματά τους και την άλλη... του λέγανε άλλα... Και μια μέρα του έσκασαν το παραμύθι:
-- ΄Ακου, καλέ μας άνθρωπε, δεν γουστάρουμε τα πλάνα σου, δεν πουλάμε τίποτε από το νησί μας ,Δεν θέλουμε τουρισμό! Άντε στην ευχή του Αγίου Μεμά μας...είπαν τελικά στον μεγαλοεφοπλιστή...Έτσι απλά.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Δεν έχουμε ανάγκη από τους κλεφταράδες Γερμανούς -φονιάδες των λαών.. Πελάτες υπάρχουν τσούρμο και μόνον αν αξιοποιήσουμε τα Βαλκάνια- Ρωσία ...φθάνει ... Οι αληταράδες ΟΥΝΟΙ... έρχονται εδώ για να μας αγοράσουν για ένα παρά... ..Πάρτε το χαμπάρι! Θέλουν τη διάλυσή μας, όπως αποδεικνύουν τα γεγονότα... και να τους έχουμε εδώ μπάστακες-αφεντικά...
Όχι τέτοιο τουρισμό δεν τον θέλουμε! Αν όμως κουβαληθεί ο Γερμαναράς τουρίστας ... του Σόϊμπλε, (και θα κουβαληθεί φέτος... λόγω μαλάκυνσης της Κυβέρνησης -σκιάχτρο της Ελλάδας).. τότε προστάζουμε ...:ΚΑΤΑΚΛΕΨΤΕ ΤΟΝ...ΚΑΝΤΕ ΤΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΔΥΣΚΟΛΗ.. ώστε να ξεκουμπιστεί άπαξ δια παντός και να βλέπει την καλλονή Ελλάδα με μακαρόνι νούμερο πέντε! Να ξεκουμπιστούν οι κατά φύση δολοφόνοι των Ευρωπαϊκών λαών , οι Ούνοι, Αλλεμάνοι, που ναι μεν είχαν στα παλιά χρόνια μερικά σπουδαία μυαλά, αλλά επιστημονικά δεν έχει επιβεβαιωθεί .. αν οι Γκαίτε, Σιλλερ, Σοπενχάουερ, κ.λ.π. ανήκαν στο δικό τους σκαρί-Και σίγουρα δεν ανήκε ο Άϊνσταϊν.. που οι Ναζί θέλανε να τον φάνε λάχανο! Έτσι;
Όπως κι ο δάσκαλος του Αϊνσταϊν , ο δικός μας Καραθεοδωρης..που τον μονστράρουν για δικό τους...στο ευκαλειές ΑΛΜΠΟΥΜ... σημαντικών αλλά που οι νεοναζί Μέρκελ και Σόϊμπλε... φτύνουν!
ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ... ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΟ. ΚΑΘΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ξυπνάει μέσα τους ο βάρβαρος, που κουβαλάνε ΟΛΟΙ τους οι Γερμανοί, και επιδιώκει να βάλει στο χέρι στο βιός των λαών... να καταπιεί τους λαούς διότι η κωλοφυλή αυτή των ΟΥΝΩΝ... για να επιζήσει γουστάρει περισσότερο γεωγραφικό εύρος!Και μόνο με εποθετικα πλιάτσικα το μπορεί!
Σήμερα απακαλύφτηκε:, Η Γερμανία της τραυματικής σεξουαλικά..ΜΑΝΔΑΜ ΜΕΡΚΕΛ, εφαρμόζει    το κόλπο... του οικονομικού στραγγαλισμού λαών κυρίως του Νότου, όπως λένε αναιδώς, οι Βόρειοι... Ποιοί; οι Φιλλανδοί, οι Σουηδοί,οι Ολλανδοί... Τσιμπράγκαλα ..σκέτα μέσα στην ιστορία... Αλλά,..
Τώρα πως κόλλησε σ΄αυτό το θλιβερό σχήμα σύμπλεγμα τύπου ΟΛΙ ΡΕΝΤ, και η Αυστρία, εμείς απλά ...απορρούμε... Τέλος πάντων... ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ( που λέγεται ότι θα έλθουν φέτος) ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΣΕ ΟΣΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ..ΑΒΙΩΤΗ!
Ώστε να μην ξαναπατήσουν εδώ!.. Τα επί μέρους επιχειρήματα τα ξέρουμε, αλλά λέμε.. Μπορείτε αυτούς τους καριόληδες Αλλεμάνους... να τους κάνετε να χορεύουν καρσιλαμά...Να μην ξέρουν από πού και πως να φύγουν από την Ελλάδα..

ΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΟ ΠΟΛΕΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.ΚΑΤΑΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΥΝΟΥΣ-ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ..Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΜΕΪΚΙΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΔΡΩΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΪΚΩΝ ΛΑΩΝ! ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ! Καταλαβαίτε το! ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

ΔΕΙΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΗ ΑΦΙΣΕΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΥΝ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου