Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΚΥΛΟΥ ,ΡΑΤΣΑΣ ΠΙΤ-ΜΠΟΥΛ ΜΈΣΑ ΣΕ ΑΥΛΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ‘ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΗΛΕΣΙ :

Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΚΥΛΙ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΙΚΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ  ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ! 

ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΑΙΧΜΑΛΏΤΟΥΣ ΕΠΙ ΤΡΙΩΡΟ  ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΚΟΥΣ !!!.    ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΥΝΑΊΚΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ!

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ , ώστε να προσέχετε... οι κάτοικοι του Δηλεσίου. ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΚΥΛΙ ΡΑΤΣΑΣ , ΠΙΤ- ΜΠΟΥΛ , ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΊ ΕΛΕΥΘΕΡΟ

ΠΑΝΤΟΥ ΑΙΜΑΤΑ και μετά ΑΠΟ ΩΡΑ ΜΑΧΗΣ στην ΟΙΚΙΑ σφηνώθηκαν ΕΚΕΙ
( ΑΡΙΣΤΕΡΑ το ΣΚΥΛΙ της ΟΙΚΕΙΑΣ - ΔΕΞΙΑ το ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΙΤ- μπουλ) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ : Για την Ένωση Συντακτών Διαδικτύου :
Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Αξιωματούχος Δημοσιογράφος της ΕΣΔ 

Με μένος και σθένος με πείσμα , μετά από μεγάλη προσπάθεια το σκυλί ράτσας Πιτ Μπουλ , χρώμα καφετί με καφετί ρίγες άνοιξε την εξώπορτα της κατοίκου στην περιοχή του Δηλεσίου Βοιωτίας , στα καλά καθούμενα ,


 πάλευε να ανοίξει την εξώπορτα της αυλής ,της κυρίας Βάσω Κωτσοπούλου .Χθες στις 24 /01.2018 βγαίνοντας στην αυλή της να δει, ποιος παλεύει να μπει στην αυλή , με τη σκέψη ότι ίσως ήταν κλέφτης , της κίνησε την περιέργεια και βγαίνοντας στην αυλή της , ανοίγει το Πιτ – Μπουλ την εξώπορτα και μπαίνοντας στην αυλή πήγε καταπάνω της , να της επιτεθεί. Ο σκύλος της οικογένειας , ένα μαύρο μεγαλόσωμο , ημίαιμο σαν μαύρος Βέλγος ήταν δίπλα της και για να τη προστατεύσει , δόθηκε στην αμυντική μάχη να σώσει το αφεντικό του . Η κόρη της Λυρίκα Σκλαβούνου βγήκε στην αυλή προσπαθώντας να τα χωρίσει για να φύγει το Πιτ -Μπουλ χτυπώντας το με σκουπόξυλα ΄ώστε αν πέθαινε από τη μάχη ο σκύλος να μην επιτεθεί στην οικογένεια . Το πιο σοβαρό ήταν πως  τρία ανήλικα παιδιά όταν εισήλθε εντός της οικίας στην αυλή , δεν έπαιζαν και τα τρία παιδιά στην αυλή  . Η μάχη των δύο σκύλων μες στην όλη αυλή κράτησε μια ώρα, θα παραθέσω και ανάλογες φωτογραφίες στο ρεπορτάζ μου .


Η οικογένεια κάλεσε την Αστυνομία Σχηματαρίου για βοήθεια από το επικίνδυνο αυτό σκυλί . Οι Αστυνομικές Αρχές , όπως ορίζει ο νόμος , ειδοποίησαν το Δήμο του Σχηματαρίου , για να χειριστούν το θέμα και να μην πάρουν μέτρα για την ασφάλεια της ζωής των ιδιοκτητών της οικίας . Κανείς δεν μερίμνησε ώστε έστω να έρθουν να δουν αν ήταν όλοι καλά και τι συνέβη. Οι αυλές τους κατά δική μου επιτόπια έρευνα ,ήταν γεμάτη αίματα. Όσο ήμουν εκεί , πέρασαν δυο ώρες του συμβάντος και μίλησα με τον άξιο επαίνου αστυνόμο ,που ενδιαφέρθηκε και μας τηλεφώνησε  να μάθει τι συνέβη κι αν  ήρθε ο Δήμος και αν είναι όλα τα μέλη της οικογένειας σώοι και αβλαβείς . Το όνομα του αστυνόμου που έπραξε τα δέοντα είναι  κύριος  Αλεξίου , με διαβεβαίωσε πως μίλησε με τον ένα από τους δυο Αντιδημάρχους τον κ.. Δημητριάδη και ο νόμος αυτό λέει , μου μετέφερε πως του είπαν ‘’ το αργότερο σε μισή ώρα θα έρθουν στην οικεία του συμβάντος’’ . Του απάντησα ‘’ ούτε ανθρώπινα δεν ήρθε κάποιος’’ ‘’ Δηλαδή μου αναφέρει, ο αστυνόμος, ένα σκυλί που μπαίνει σε σπίτι και επιτεθείτε , κυκλοφορεί στην περιοχή Δήλεσι ελεύθερο ενώ είναι επιθετικό ;’’
‘’ Του είπα , πως πήραν μόνο ένα τηλέφωνο και τους είπαμε πως κυκλοφορεί ελεύθερο και υπάρχει ενημέρωση στις αστυνομικές αρχές’’ τώρα ότι κι αν συμβεί σε οποιονδήποτε πολίτη της περιοχής , έχουν ευθύνη για  να μεριμνήσουν από το Δήμο ‘’.
Πέρασαν τρεις ώρες και ουδείς φάνηκε .

Πήρα τηλέφωνο στο Δήμο , να μιλήσω με τον Δήμαρχο Βασίλη Περγαλιά και απουσίαζε , το διαπίστωσα γιατί πήρα και   στου προσωπικού του αριθμού του γραφείου του στο Δήμου τηλέφωνο . Μίλησα με την γραμματέα κ. Φούκη ανάφερα την ιδιότητα μου ,και πως υπερασπιστικά ,ως δημοσιογράφος για ότι κι αν γίνει θα επαληθεύσω πως ο Αστυνόμος έπραξε τα δέοντα και ήταν ο μόνος ,που και μέσω της ιδιότητας του αλλά και ανθρώπινα ενδιαφέρθηκε.


Η Γραμματέας του Δημάρχου η κ. Φούκη , ενώ την ενημέρωσα πως ένα επικίνδυνο σκυλί ράτσας Πιτ – Μπουλ , κυκλοφορεί στην περιοχή του Δηλεσίου, μου είπε πως δεν έχει ο Δήμος εκπαιδευόμενο προσωπικό για τέτοιες περιπτώσεις . ΄΄Τι να κάνω εγώ να ψάχνω να βρω το σκύλο; Κι αν ξέρετε , μου (είπε με ειρωνεία )τους νόμους ... ‘’ Τη διέκοψα εδώ  ‘’Δεν ξέρω ποιος  είναι ο δικός σας τρόπος αντιμετώπισης , ο νόμος λέει  πως η αστυνομικές αρχές ειδοποιούν το Δήμο .  Αν συμβεί ακόμα ένα περιστατικό σε κάποιον  , θα έχετε ήδη ενημερωθεί  θα υπάρξουν ευθύνες , αλλά και ως άνθρωποι πάνω από όλα πρέπει να δράσετε ως Δήμος .  Αλλά από θέμα συνείδησης , θα μπορούσατε της είπα της γραμματέως ,  να μου απαντήσετε ότι θα το έχετε κατά νου , ενημερώνοντας το προσωπικό που οι αρμοδιότητες τους είναι εξωτερικής φύσης να λάβουν μέτρα.’’
Από τη μεριά τους , ανταπόκριση καμιά . Εγώ ως όφειλα εφόσον ανέλαβα το ρεπορτάζ , κατόπιν καταγγελίας της οικογένειας, όντας παρούσα , και αψηφώντας τον κίνδυνο της δικής μου πρόνοιας , πρώτευε να προστατεύσω την οικογένεια.
Αυτό που μου επαναλάμβαναν είναι ‘’ πως η Μεγαλόχαρη μας έσωσε που δεν ήταν τα τρία παιδιά μας στην αυλή να παίζουν’’ ..........Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου