Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ Η ΑΘΗΝΑ ΩΝΑΣΗ...ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΑ ΤΑ ΚΛΉΡΟΝΟΜΙΚΆ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΆΛΟ ΠΑΠΠΟΥ ΤΗΣ....Αχ τι σου ειναι ο άνθρωπος! ΑΒΥΣΣΟΣ!


«Η αυτοκαταστροφική Aθηνά Ωνάση βαδίζει στα χνάρια της μητέρας της»

2 ΙΑΝ 2018

Η Αθηνά Ωνάση σε μια κίνηση απελπισίας – όπως ερμηνεύεται από βραζιλιάνικα ΜΜΕ – αποφάσισε να κάνει γιορτές στη 
Βραζιλία και να περάσει την Πρωτοχρονιά στην πατρίδα του πρώην συζύγου της, Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο.

Σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν, η Αθηνά Ωνάση επέστρεψε στον… «τόπο του εγκλήματος», το Σάο Πάολο, για τις γιορτές αλλά όχι μόνη της. Μαζί της λέγεται πως είναι ο αγαπημένος της, ο πολυεκατομμυριούχος Αλμπέρτο Ζορζί, και πολλοί φίλοι του ζευγαριού.




Με ένα λαμπερό πάρτι και με προσκεκλημένους πολλά πρόσωπα από την υψηλή κοινωνία της Βραζιλίας, η Αθηνά θέλησε να δείξει στον Ντόντα πως παραμένει κυρίαρχος του παιχνιδιού, αναφέρει χαρακτηριστικά βραζιλιάνικη ιστοσελίδα.
Μετά την περσινή απομονωμένη Πρωτοχρονιά στην Ελβετία, φαίνεται πως η Ωνάση αποφάσισε οριστικά να κάνει στροφή 180 μοιρών.
Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως στο μεγάλο πρωτοχρονιάτικο πάρτι της χρυσής κληρονόμου προσκλήθηκαν πολλοί κοινοί φίλοι της με τον Αλβάρο.
Από την άλλη, διαφορετική πηγή αναφέρει ότι αυτή η κίνηση της Αθηνάς είναι αυτοκαταστροφική, καθώς ρίχνει λάδι στη φωτιά και δείχνει ότι νοιάζεται ακόμα για τον Αλβάρο.
Μάλιστα δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Η Αθηνά βαδίζει στα χνάρια της μητέρα της. Πρόκειται για αυτοκαταστροφική κίνηση, καθώς η ίδια θα υποφέρει και πολλές από τις προσκλήσεις θα λάβουν αρνητική απάντηση. Η Ντενίζ έχει μεγάλη επιρροή στην ελίτ της Βραζιλίας και το έχει αποδείξει πολλές φορές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου