Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ:

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ! Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΦΗΣΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΚΙΖΟΥΝ ΑΦΙΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!

Μια ομάδα περίπου 30 ατόμων, υπό την προστασία της Αστυνομίας, γέμισε με φέιγ βολάν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης, φέιγ βολάν τα...

οποία καθύβριζαν τη Μακεδονία! Δείτε τι επέτρεψαν να κάνουν στους ανθέλληνες: "Τη Μακεδονία την έχουμε γραμμένη, στον κόσμο των αφεντικών είμαστε όλες ξένες"! Υπογραφή "Ανοιχτή Συνέλευση Αγώνα Άνω Πόλης"! 
Μετά, η ομάδα αυτή πήγε στις κολώνες και άρχισε να κατεβάζει όλες τις αφίσες που καλούσαν τον κόσμο στο συλλαλητήριο! Και πάλι υπό την προστασία της Αστυνομίας!!!


ΕΝ ΤΑΞΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΥΒΕΡΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΆΜΑΤΌ ΤΗΣ... ΑΛΛΑ ΠΛΗΖ ΑΣ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΈΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ... ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΗ ΖΩΗ ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ!

ΣΠΑΣΤΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ....ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΡΑΔΩΝ....

Μακεδονικό και αριστερά - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου SPASRE


Ηττοπαθείς και νικημένοι ιδεολογικά και πολιτικά οι εκπρόσωποι των αστικών κομμάτων είτε του κέντρου, είτε της επιλεγόμενης κεντροδεξιάς, δεν χάνουν ευκαιρία να δηλώνουν υποταγή στην αριστερά! Εάν είχαν σεβασμό στην Ελληνική Ιστορία και στην στάση της ηγεσίας της αριστεράς πάντοτε και όχι του λαού, ο οποίος κατέχεται από πατριωτικά αισθήματα ακόμη και όταν παρασύρεται από την εθνομηδενιστική ηγεσία των μαρξιστικών κομμάτων, θα έπρεπε να απαξιώνουν σε κάθε ευκαιρία την αριστερά για την εθνοπροδοτική της πολιτική. Στο κείμενο αυτό θα μιλήσουμε με ντοκουμέντα, θα παραθέσουμε τα ίδια τα επίσημα κείμενα της αριστεράς, με τα οποία αποδεικνύεται ότι πρόδωσε την εθνική υπόθεση στο μέγα εθνικό θέμα της Μακεδονίας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου