Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Η ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ! ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: "Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΕΙ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"! ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΩΡΗ; ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΔ!


υπάρχουν και στη ΝΔ! Προδότης που πρέπει να περάσει από Ειδικό Δικαστήριο η Μπακογιάννη. Δείτε... ΠΗΓΑΊΝΟΝΤΑς ΜΕ ΚΛΙΚ...στην πηγή των βίντεο:

Ιndobserver.blogspot.gr/2018/01/blog-post_17.html

Διαδώστε τα βίντεο για να καταλάβει ο κόσμος τι πολιτικά σκουλήκια ...
Την βρώμικη δουλειά για τον Κυριάκο ανέλαβευπάρχουν και στη ΝΔ! Προδότης που πρέπει να περάσει από Ειδικό Δικαστήριο η Μπακογιάννη. Δείτ                    
Την βρώμικη δουλειά για τον Κυριάκο ανέλαβε να κάνει η "απλή βουλευτής" Ντόρα Μπακογιάννη. Πριν από λίγο στον Σκάι δήλωσε ότι αυτή και το κόμμα της δέχεται να ονομαστούν τα Σκόπια Μακεδονία με γεωγραφικό προσδιορισμό! Είχε όμως το θράσος να πει ότι αυτή δήθεν ήταν η θέση του Καραμανλή στο Βουκουρέστι! Ο Καραμανλής που άσκησε βέτο ακριβώς για να μην δώσει το όνομα, έχοντας λειτουργήσει με αριστοτεχνική διπλωματία πριν στην ελληνική Βουλή, αποσπώντας μία συμφωνία για γεωγραφικό προσδιορισμό μίας χρήσης που θα ίσχυε μόνο για το Βουκουρέστι, την οποία βεβαίως δεν είχε σκοπό να την χρησιμοποιήσει ποτέ! 


Αλλά με υπερστελέχη τύπου Μαρκουλάκη, που αποκάλεσε την Κωνσταντινούπολη "Ισταμπούλ" και πολιτεύτηκε με τον... Μάνο (!!) του 0% (!!) και τον Θεοδωράκη, την φωνή των Σκοπιανών φασιστών στην Ελλάδα, τι ακριβώς περιμένατε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου