Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Οι Αστυνομικές αρχές παρά το δύσκολο έργο τους κάνουν άριστη δουλειά ............... Συγχαρητήρια !!!!!

ΣΥΝΕΛΉΦΘΗ 51ΧΡΟΝΟΣ ΗΜΕΔΑΠΌΣ ΣΤΗΝ ΠΆΤΡΑ ΓΙΑ ΠΡΌΚΛΗΣΗ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΉΣ ΒΛΆΒΗΣ










Ρεπορτάζ Για την Ένωση Συντακτών Διαδικτύου : Παναγιώτα Βασιλοπούλου Αξιωματούχος Δημοσιογράφος της ΈΣΔ

Ο ΔΡΆΣΤΗΣ ΈΠΛΗΞΕ ΜΕ ΜΑΧΑΊΡΙ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΆΤΙΣΕ ΈΝΑΝ 26ΧΡΟΝΟ ΥΠΆΛΛΗΛΟ ΚΑΤΑΣΤΉΜΑΤΟΣ.
Η σύλληψη ήταν θέμα ωρών . Συνελήφθη, στις (12-1-2018) το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 51χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία ( Σύμφωνα με το Νόμο Κατά Ιδιοκτησίας θα σχηματιστεί η δικογραφία , όπως και μένει να διευκρινιστεί αν ήταν από πρόθεση η σωματική που υπέστη το θύμα , όπως και για παράνομη οπλοκατοχή . )
Ειδικότερα, ο δράστης , αργά το βράδυ στις 12-01-2018 στην Πάτρα, εισήλθε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου εργάζονταν 26χρονος ημεδαπός, τον οποίο προπηλάκισε ( εκστόμισε ύβρεις δηλαδή στο θύμα ο δράστης ) και στη συνέχεια έπληξε με αιχμηρό αντικείμενο, τραυματίζοντας τον στον θώρακα και στο δεξιό του μηρό.
Ο 26χρονος τραυματίας διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας», όπου παραμένει νοσηλευόμενος.
Παρακολουθούμε την εξέλιξη της υγείας του .
Για τη διερεύνηση του περιστατικού διενεργήθηκαν άμεσα μεθοδικές και ενδελεχείς έρευνες, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, με αποτέλεσμα, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, να ταυτοποιήσουν τα πλήρη στοιχεία του δράστη, τον οποίο εντόπισαν και τον συνέλαβαν.
Επιπλέον, από τον έλεγχο των στοιχείων του δράστη προέκυψε ότι είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές ο δράστης διότι , εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δεκατεσσάρων μηνών για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
Την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.
Η αστυνομικές αρχές κάνουν πολύ σωστά το έργο τους απέναντι στην εγκληματικότητα κάθε μορφής και δρουν άμεσα σε πολλές των περιπτώσεων.



Ρεπορτάζ Για την Ένωση Συντακτών Διαδικτύου : Παναγιώτα Βασιλοπούλου Αξιωματούχος Δημοσιογράφος της ΈΣΔ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου