Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

ΑΛΛΟ ...ΠΑΛΙ ΚΙ ΑΥΤΟ....

ΘΡΊΛΕΡ ΣΤΟ "ΊΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΆΡΧΟΣ": ΕΓΚΛΩΒΊΣΤΗΚΑΝ ΜΙΆΜΙΣΗ ΏΡΑ, ΣΤΟ ΑΣΑΝΣΈΡ 42 ΠΑΙΔΙΆ! (VIDEO)Θρίλερ στο "Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος": Εγκλωβίστηκαν μιάμιση ώρα, στο ασανσέρ 42 παιδιά! (video)

Πρόκειται για τα 40 παιδιά της Παιδικής Χορωδίας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής - Γονείς υποστηρίζουν ότι υπάρχει ανεπάρκεια στα μέτρα ασφαλείας - Τι απαντά το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Κυριακή 28 Ιανουαρίου ώρα οκτώ μ.μ. Η όπερα Τόσκα ξεκινά σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα ωστόσο, για όσους γνωρίζουν το αριστουργηματικό αυτό έργο, κάτι λείπει από διάφορες σκηνές: «Όλοι περιμέναμε την παιδική χορωδία, ωστόσο, τα παιδιά δεν βρίσκονταν επί σκηνής», λέει η δημοσιογράφος, ραδιοφωνική παραγωγός και καθηγήτρια μουσικής κυρία Λίλη Καρατζαφέρη και συνεχίζει:

ΤΟ ΒΌΤΑΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΦΟΥΣΚΏΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΆ ΣΟΥ ΣΕ 3 ΜΈΡΕΣ!!!Το βότανο που θα ξεφουσκώσει την κοιλιά σου σε 3 μέρες

Το φασκόμηλο είναι ένα φυτό που μοσχοβολά και ταυτόχρονα ένα βότανο που χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα με εκπληκτικές χρήσεις, ιδιότητες και οφέλη για την υγεία, την ομορφιά!
Φτιάξε ένα τσάι που θα λατρέψει ο οργανισμός σου. Πάρε μερικά φύλλα φασκόμηλου και ένα λεμόνι, κάνε τσάι, και πιες το για 3 μέρες πρωί και βράδυ σε συνδυασμό με καλή διατροφή - δηλαδή μην φας λιπαρά και παχυντικά φαγητά.
Αν θες πρόσθεσε σε κάθε κούπα μια κουταλιά μέλι. Ιδανικά πιες το όταν ξυπνήσεις και για σούπερ αποτελέσματα πιες το και πριν από το μεσημεριανό σου γεύμα!
 
E-Radio.gr Ευ Ζην 

AX ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ..ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ -λεμε- ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΆ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ....ΜΑΚΑΡΙ !

ΤΡΑΓΙΚΈΣ ΏΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΉΝΗ ΜΕΛΙΣΣΑΡΟΠΟΎΛΟΥ: ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΈΦΤΗΚΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΊΣ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΈΣ ΤΟΥ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΆΛΥΨΕ ΠΩΣ...


    Τραγικές ώρες για την Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Την επισκέφτηκαν οι γονείς της στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ και τους αποκάλυψε πως...
    Εδώ και τρεις μήνες παραμένει στη φυλακή η 19χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου, το μοντέλο που πιάστηκε με ναρκωτικά στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ.
    Πριν από λίγες ημέρες έφτασαν στη χώρα και οι γονείς της , οι οποίοι κατάφεραν να την δουν και να συνομιλήσουν μαζί της, διαπιστώνοντας την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου