Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ....ΤΗΝ ΑΜΟΙΡΗ!!!

ΔΗΜΗΤΡΑ SEMIRAMIS ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ- Διεθνους φήμης αστρολογος



ΠΩΣ Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ
«Σεισμός» με σκάνδαλα, ανατροπές και συγκρούσεις!

❱❱ Σπάνιο συμπαντικό φαινόμενο φέρνει τα πάνω κάτω • Η Δ. Παπανικολοπούλου φωτίζει τα πάντα γύρω από την ευθυγράμμιση έξι πλανητών στον Αιγόκερω

Από τον 
Θάνο Μακρογαμβράκη 

Πανικό στο παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό σπέρνει η σπάνια συμπαντική σύμπτωση, με έξι πλανήτες του ηλιακού συστήματος να ευθυγραμμίζονται στο ζώδιο του Αιγόκερου, καθώς φέρνει αποκαλύψεις πολιτικών σκανδάλων και κοσμοϊστορικές αλλαγές.

Το φαινόμενο, που ξεκίνησε να μας επηρεάζει την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου, θα ολοκληρωθεί στις 17 του μήνα με τη Νέα Σελήνη στις 24 μοίρες του Αιγόκερου. Δοξασίες, εικασίες, αλήθειες, ψέματα, προσδοκίες, προρρήσεις και πολλά άλλα συνθέτουν τη μοναδική αυτή αστρολογική θέση των φωτεινών πλανητών, που θα προκαλέσει έντονες κοινωνικές συμπεριφορές, μεμονωμένα ή και ομαδικά.

Οπως εξηγεί στην «Espresso» η πολιτική αστρολόγος Δήμητρα Παπανικολοπούλου, για όσα θα ακολουθήσουν ευθύνεται ο Κρόνος που, ως πλανήτης της πειθαρχίας και των περιορισμών, της οικοδόμησης και της εξουσίας, έχει περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερου από τις 20 Δεκεμβρίου 2017.

Δύναμη και εξουσία

«Ο Κρόνος είναι ο μεγάλος δάσκαλος του ζωδιακού και, μέσα από τον Αιγόκερω, βρίσκεται σε απόλυτη κυριαρχία, καθώς θα έχει μεγάλη δύναμη και εξουσία, με αποτέλεσμα να κάνει πολλά πράγματα στην πολιτική σκηνή και στους ηγέτες της. Σε αυτό θα τον ενισχύσουν, φυσικά, οι θέσεις που θα πάρει σε σχέση με άλλους πλανήτες. Ετσι, από τις 11 Ιανουαρίου έχει ξεκινήσει μια πολύ δυνατή ευθυγράμμιση, που θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Τετάρτη με τη Νέα Σελήνη. Κρόνος, Ερμής, Πλούτωνας, Ηλιος, Αφροδίτη και Σελήνη έρχονται σε μετωπική σύγκρουση. Το φαινόμενο θα φέρει εξελίξεις στο οργανωμένο έγκλημα, στα τραπεζικά συστήματα, στη διαφθορά του πολιτικού συστήματος, στην κρατική περιουσία, ενώ θα χτυπήσει και σε άλλους τομείς».

Σύμφωνα με την αστρολόγο, που είναι εκπρόσωπος της American Federation of Astrologers, ο Κρόνος θα φέρει ριζικές αλλαγές στα ως σήμερα δεδομένα, εκφράζοντας για τα επόμενα τρία χρόνια τον αρχηγό και τον ηγέτη.

«Η ευθυγράμμιση αυτή πλήττει το κύρος και την αξιοπιστία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και της συγκυβέρνησής του. Είναι πιο επίκαιρος από πότε ο ήρωας Παύλος Μελάς, που, μεταξύ άλλων, είχε πει: “Δεν υπήκουσα παρά εις μίαν ιδέαν, να φανώ χρήσιμος εις τον πλησίον και τον τόπον μου”. “Ψιλά γράμματα” αυτά για τον πρωθυπουργό, που θα έρθει πλέον αντιμέτωπος με τον λαό, ο οποίος αισθάνεται ότι κυβερνάται από μια μορφή δικτατορίας με σοβαρά προβλήματα στην εσωτερική και την εξωτερική πολιτική της χώρας και τη Δικαιοσύνη. Η Ελλάδα με τους Ελληνες είναι ελεύθερο πνεύμα, δεν είναι πιόνι κανενός. Οταν εμείς χτίζαμε Παρθενώνες και είχαμε Μέγα Αλέξανδρο, άλλοι δεν υπήρχαν ούτε στον χάρτη κι άλλοι ζούσαν πάνω στα δέντρα! Αυτά τα έχουν ξεχάσει κάποιοι».

Πέρα από τα πολιτικά συστήματα, αλλαγές θα προκύψουν επίσης στις θρησκευτικές αντιλήψεις και στη Δικαιοσύνη.

«Ομως, πάλι θα φυσήξει αστρολογικά της άνοιξης τ' αγέρι και δεν θα αφήσει τίποτα στο πέρασμά του. Ετσι, στην Ελλάδα θα έχουμε την επιστροφή ενός μεγάλου πολιτικού ηγέτη από το παρελθόν, που θα βάλει ουσιαστικά τα πράγματα στη θέση τους. Αναμένονται απώλειες στο τραπεζικό σύστημα, θάνατος μεγάλου ηγέτη και πολιτικού προσώπου, ακραία καιρικά φαινόμενα. Χρηματιστηριακή κρίση θα βιώσουν τόσο η Ελλάδα όσο και το Χονγκ Κονγκ, και η Αμερική, μετά τις 26 Ιανουαρίου με την είσοδο του Αρη στον Τοξότη, μεταξύ άλλων, θα δημιουργήσει πολεμική ατμόσφαιρα σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή».

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η Δήμητρα Παπανικολοπούλου προβλέπει: 

«Τρίζουν τα θεμέλια των Βαλκανίων. Ο πρόεδρος της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ θα χτυπηθεί πολιτικά κάτω από τη μέση. Ανατροπή του ηγέτη του Ιράν. Η Αγγλία είναι Αιγόκερως και, εκτός από το Brexit (που θα το βιώσει κι άλλη ευρωπαϊκή χώρα), θα ταράξει και με άλλους τρόπους την ευρωπαϊκή στάση της. Η τρομοκρατία στην Ευρώπη ανοίγει δρόμους για παγκόσμια διακυβέρνηση, με σοβαρές απώλειες στις εμπορικές και τις οικονομικές σχέσεις. Πολιτικές ανατροπές και τρομοκρατικά χτυπήματα και στη Ρωσία. Κίνδυνος πολεμικού επεισοδίου με την Τουρκία και σοβαρά προβλήματα με την Αλβανία και τη Θράκη. Η Νέα Σελήνη, μαζί με τον Ουρανό και τον Αρη, μπορεί να προκαλέσει ακόμα και στρατιωτικό πραξικόπημα».

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια: 



ΠΩΣ Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Κριός
Η Νέα Σελήνη ενδείκνυται για επιτυχείς επαγγελματικές συναντήσεις μέσα στο επόμενο διάστημα. Φροντίστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την επιχείρησή σας. Θα καταφέρετε, τελικά, να βρείτε τους τρόπους και να αυξήσετε τις μηνιαίες αποδοχές σας. Νέες επαγγελματικές προτάσεις θα φέρουν ευχάριστες αλλαγές, απλά θα χρειαστεί να κάνετε λίγη υπομονή ακόμα.

Ταύρος 
Βρείτε τον τρόπο να εκφράσετε, με ήπιο τρόπο αυτή τη φορά, τα προβλήματά σας στο ταίρι σας. Δεν έχουν νόημα πια -και το ξέρετε αυτό καλά εσείς οι Ταύροι- οι καβγάδες και οι συγκρούσεις ανάμεσά σας, που δεν σας οδηγούν πουθενά. Αν φερθείτε έξυπνα, θα καταφέρετε να τα βρείτε μεταξύ σας.

Δίδυμοι
Εντονα ανεβασμένη σεξουαλική διάθεση στον ορίζοντα! Εντυπωσιάστε τον σύντροφό σας με την πρωτοτυπία και τα κόλπα σας, ξέρετε πολύ καλά τι εννοώ - μη μου ντρέπεστε! Παίξτε και απολαύστε τον έρωτα χωρίς άγχος αυτή τη φορά. Οι αδέσμευτοι, μέσα από τις γνωριμίες που θα προκύψουν, θα βρουν το άλλο τους μισό, αν φερθούν έξυπνα.

Καρκίνος 
Ηρθε η στιγμή να βρεθείτε με παλιούς καλούς φίλους, από τους οποίους είχατε απομακρυνθεί για αρκετό διάστημα λόγω υποχρεώσεων και οι οποίοι σας έκαναν μούτρα. Ρίξτε το έξω, διασκεδάστε μαζί τους, αλλά προσοχή στις καταχρήσεις, που ξέρετε πως δεν σας ταιριάζουν. Οι φίλοι θα είναι τελικά το παυσίπονό σας αυτό το διάστημα.

Λέων 
Καλή η επαγγελματική καταξίωση, καλά και τα ερωτικά παιχνίδια προς πάσα κατεύθυνση, αλλά αυτή τη φορά ήρθε η ώρα να φροντίσετε τον εαυτό σας και μόνο. Αν νιώθετε καταβεβλημένοι, ξεκουραστείτε με κάθε τρόπο και προσέξτε ιδιαίτερα τη διατροφή σας. Μην αφήσετε τις υποχρεώσεις να σας παρασύρουν και να σας φορτώσουν περισσότερο άγχος.

Παρθένος 
Η σχέση σας αυτή τη στιγμή χρειάζεται οπωσδήποτε «τροφή» για να προχωρήσει. Η ρουτίνα είναι ψυχοφθόρα και σας κουράζει ιδιαίτερα εσάς τους Παρθένους. Γι' αυτό ανανεωθείτε με μια εκδρομή, έστω και κοντά, ή με μια βόλτα σε μέρος που σας αρέσει πραγματικά. Μόνο αυτό το διάστημα προσέξτε τις δαπάνες που θα προκύψουν.

Ζυγός 
Σε οποιαδήποτε διένεξη προκύψει αυτό το διάστημα στην εργασία σας μην αντιδράσετε έντονα, γιατί κινδυνεύετε να χάσετε πιθανή προαγωγή ή κάποια αύξηση. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και δεν θα χάσετε αυτή τη φορά. Ισως κάποιοι να σας φθονούν τώρα που είστε στα καλύτερά σας, το βλέπουν και θα προσπαθήσουν να σας διαβάλουν.

Σκορπιός 
Ηρθε η ώρα να ασχοληθείτε με χόμπι που θα γεμίσουν τον ελεύθερο χρόνο σας και θα σας ανανεώσουν αρκετά. Ισως είναι καιρός να αρχίσετε γυμναστήριο, που τόσο καιρό το αναβάλλετε λόγω των υποχρεώσεών σας. Η περίοδος είναι ευνοϊκή για εσωτερική και εξωτερική ανανέωση, γι' αυτό εκμεταλλευτείτε την τώρα που μπορείτε.

Τοξότης 
Αν νιώθετε ότι η σχέση σας δεν σας γεμίζει πια, είναι καιρός να τη σταματήσετε αυτή τη στιγμή για το καλό το δικό σας και μόνο. Αδικα ταλαιπωρείστε, αν τελικά δεν είναι αμοιβαίο το ενδιαφέρον. Εσείς θέλετε πάθος και έρωτα κομμένο και ραμμένο στα δικά σας μέτρα, γι' αυτό μην το βάζετε κάτω. Κάτι καινούργιο σίγουρα θα προκύψει ερωτικά.

Αιγόκερως 
Κάντε ένα ξαφνικό δώρο στον αγαπημένο σας -έστω και κάτι πολύ απλό- και σίγουρα δεν θα χάσετε, αφού αυτά που θα ζήσετε μαζί του πραγματικά δεν θα τα πιστεύετε. Βρεθείτε με την οικογένειά σας για φαγητό, αν έχετε πολύ καιρό να τους δείτε, για να μάθετε τα νέα τους, να περάσετε όμορφες στιγμές και να νιώσετε πιο κοντά τους.

Υδροχόος 
Μην αφήνετε σε κανέναν πλέον το περιθώριο να ανακατεύεται στην προσωπική σας ζωή, ειδικά τώρα που δεν το έχετε ανάγκη. Πάρτε απόφαση ότι η σχέση σας έχει λήξει και αφήστε τα πισωγυρίσματα. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να πάτε παρακάτω και να φτιάξετε ξανά τη ζωή σας. Το μέλλον σάς ανήκει ερωτικά.

Ιχθύες 
Καλά δείχνουν τα νέα στον επαγγελματικό χώρο και μπράβο σας γιατί σας αξίζει. Μην είστε όμως ιδιαίτερα αισιόδοξοι με τα οικονομικά και μην κάνετε σπατάλες αδικαιολόγητα, γιατί θα κληθείτε στο τέλος να πληρώσετε τα σπασμένα και μάλιστα γρήγορα. Ωστόσο, κάντε ακόμα λίγη υπομονή και θα βρείτε τις λύσεις για να τα τακτοποιήσετε όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου