Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

ΚΙ ΑΥΤΑ ...ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ....ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ....ΠΑΡΑΜΙΛΆΤΕ!

ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ…ΤΗΣ ΖΑΡΙΦΗ;

menegaki-620x330
Τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε ακόμα και όταν έπρεπε να
χειρουργηθεί παραδέχθηκε η Κατερίνα Ζαρίφη, αποκαλύπτοντας παράλληλα τον μισθό της.«Φέτος πήρα τη μαμά μου για να μου στείλει λεφτά, κάτι που είχα να κάνω από τότε που πήγαινα σχολείο. Δεν έχω ιδιωτική ασφάλιση και το ταμείο καλύπτει ένα πολύ μικρό μέρος. Γελάμε τώρα, αλλά είναι «νταρκίλα» όλο αυτό. Δεν είχα λεφτά να πληρώσω τα χειρουργεία μου», λέει η πανελίστρια, που πρόσφατα έπρεπε να κάνει χειρουργείο σε σπόνδυλο που είχε διαλυθεί και έπρεπε να αφαιρεθεί.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έκανε τη διαθήκη της – Σε ποιους αφήνει την περιουσία της;

85391f48-218c-4186-848c-8d97e8df3e5a
Συμβολαιογράφο προκειμένου να συντάξει τη διαθήκη της επισκέφθηκε η Ζωζώ Σαπουντζάκη. Μπορεί να μην κατάφερε να αποκτήσει δικά της παιδιά, όμως ο Θεός την ευλόγησε με ανίψια τα οποία και όρισε ως κληρονόμους της.

ΓΙΑ ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ Σ΄ΑΥΤΌ....


Σύνταξη από 60 ετών με ένσημα 35ετίας. Ποιους αφορά

Σύνταξη από 60 ετών με ένσημα 35ετίας. Ποιους αφορά

Σύνταξη από 60 ετών με «ένσημα» 35ετίας, κλειδώνουν οι ασφαλισμένοι από Δημόσιο, ΙΚΑ, Ταμεία ΔΕΚΟ, Τραπεζών, αλλά και από τον ΟΑΕΕ και το ΕΤΑΑ με τη βοήθεια εξαγορών πλασματικού χρόνου.
Οι γονείς ανηλίκων μάλιστα στα ταμεία των ασφαλισμένων με μισθωτή εργασία βγαίνουν με ένσημα 18ετίας και 25ετίας από τα 55, 56,5, 58 ή και στα 60.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου