Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ...ΕΛΛΗΝ!

ΤΟΥΡΚΟ-ΕΒΡΑΙΟΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ.....
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
http://www.egerssi.gr
Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει πως κατά κόρον το διαδίκτυο είναι ένας ελεύθερος τόπος ανταλλαγής απόψεων και θέσεων! Επίσης, ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει πως από τις ηλεκτρονικές σελίδες του διαδικτύου βλέπουν το φως της δημοσιότητας ειδήσεις που “πνίγουν” τα Συστημικά ΜΜΕ των διαπλεκομένων με την Εξουσία επιχειρηματιών! Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει πως η ραγδαία πτώση των πωλήσεων των εφημερίδων, οργάνων αυτών των διαπλεκόμενων, οφείλεται – ακόμη – στο ελεύθερο διαδίκτυο!
Έτσι, σήμερα είμαι υποχρεωμένος να σας παρουσιάσω δυο συγκλονιστικές ειδήσεις που αφορούν τον Πρωθυπουργό της Πατρίδος μας και πιστεύω πως είναι υποχρεωμένος να απαντήσει:
Τουρκο-εβραίος ο Τσίπρας;;

Έγραψε η τουρκική εφημερίδα Hurriyet πως η οικογένεια του Αλέξη Τσίπρα μετακόμισε στην Ελλάδα, από Εβραίους της Δυτικής Τουρκίας! Ο Αλέξης Τσίπρας του ΣΥΡΙΖΑ “είναι εγγονός μιας οικογένειας που είχε μετακομίσει στην Ελλάδα από τη βορειοδυτική επαρχία της Τουρκίας Κιρκλαρέλι”, επικαλούμενη δημοσίευμα της 29ης Ιανουαρίου 2015 της τοπικής εφημερίδας Daily Hudut, που εκδίδεται στην βορειοδυτική επαρχία της Αδριανούπολης!
Η Daily Hudut ανέφερε ότι η αυθεντική καταγωγή του Αλέξη Τσίπρα είναι από την Τουρκία! Ισχυριζόμενη ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι το εγγόνι μιας οικογένειας που διέμενε στο χωριό Μπαμπέσκι του Κιρκλαρέλι πριν μετακομίσει στην Ελλάδα!
Η καθημερινή εφημερίδα σημειώνει ότι ο Nevzat Colak, τοπικός επικεφαλής του αριστερού κόμματος της Τουρκίας ODP (Κόμμα της Ελευθερίας και της Αλληλεγγύης) στο Κιρκλαρέλι, δήλωσε πως είχε συναντήσει τον Αλέξη Τσίπρα όταν εκείνος επισκέφτηκε την περιοχή Εργίνη το 2010 για μια κοινή εκδήλωση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ODP.
Σύμφωνα με τον Nevzat Colak, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε κατά την διάρκεια των συναντήσεών τους στην Αδριανούπολη ότι, “αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου”, όταν επισκέπτεται την περιοχή αυτή στην Τουρκία, καθώς η οικογένειά του καταγόταν από το Μπαμπέσκι, ένα χωριό στην κοντινή επαρχία Κιρκλαρέλι!
Το χωριό Μπαμπέσκι βρίσκεται σε μια σχετικά επίπεδη περιοχή όπου το υψηλότερο σημείο δεν υπερβαίνει τα 150 μέτρα. Το ποτάμι του σατανά (Seytan Deresi) ρέει μέσα από τη γη της περιοχής!
Κατά τον 17ο αιώνα το μέχρι τότε χωριό άρχισε να αναπτύσσεται με ταχύτητα από πολυάριθμους έποικους Εβραίους, Σπαχήδες στρατιωτικούς και Τούρκους από τις γύρω περιοχές προερχόμενους από τη Βεσσαραβία!
Αυτό το δημοσίευμα το αναδημοσίευσε και η εφημερίδα Sabah!
Στην Πατρίδα μας δημοσιεύθηκε σε αρκετές ηλεκτρονικές σελίδες, όμως σε καμιά καθημερινή εφημερίδα!
Δείξε μου τους φίλους σου, να σου πω ποιος είσαι!
Διαβάζουμε στην ηλεκτρονική σελίδα: http://indobserver.blogspot.gr/ : Η αποκάλυψη είναι του Αντώνη Μιχαλόπουλου! Ο Τσίπρας φωτογραφίζεται αγκαλιά με τον πράκτορα Ismael Al Halabi που πολεμάει τον Μπασάρ Αλ Άσσαντ! Δείτε τι λέει για τον ηγέτη της Συρίας!
«Ο Αλλάχ, χτύπησε τους καταπιεστές ενάντια στους άδικους και μας έβγαλε από αυτούς. Οι ειδήσεις για το θάνατο του τέρατος Bashar, το οποίο θέλει ο Θεός, είναι σίγουρα εκατομμύριο, εκατομμύρια και όπως είπε η πηγή ότι ο …Μάρεν Άσαντ ήταν αυτός που τον πυροβόλησε εξ αιτίας διαφορών ως προς την ηγεσία της εξουσίας από το Ιράν και τη Ρωσία και το κόμμα των Σατανών και των ιρακινών πολιτοφυλακών, φαίνεται ότι Maher Al Jahsh δεν ελέγχει πλέον κανένα στρατιωτικό γάιδαρο Abu Hdro. Η ηγεσία του παλατιού συγχέεται με το ραδιόφωνο AlKhobar. Ζητάμε από το Θεό να ολοκληρώσει τη χαρά μας με το θάνατο του σκύλου και του υπολοίπου κοπαδιού»!
Όπως αντιλαμβάνεστε, ο σκύλος είναι ο Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσσαντ!
Και βέβαια, είναι συνεχείς οι εξτρεμιστικές παρεμβάσεις και διά μέσω του twitter του Ismael Al Halabi, όπως η παρακάτω, παρότι είναι αρκετά χρόνια πριν, όταν ξεκίνησε ο Συριακός Εμφύλιος Πόλεμος!
Ωστόσο, τα ερωτήματα είναι πολλά!
Αυτοί ήταν οι φίλοι του σημερινού Πρωθυπουργού;;
Συνεχίζει και σήμερα να είναι “φίλος” με τέτοια “στοιχεία” που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τα εθνικά ζητήματα της Ελλάδος;;
Όταν, η Συρία με την αμέριστη βοήθεια της Ρωσίας έχει κερδίσει το παιχνίδι στην ευρύτερη ευαίσθητη περιοχή;;
Επαναλαμβάνουμε, ότι απαιτούνται εξηγήσεις από το Μέγαρο Μαξίμου!!
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
ΣΧΕΤΙΚΑ

σε "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου