Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕ ΚΙ ΕΠΑΥΞΑΝΟΥΜΕ....


tsipras=pistoli


Φαίνεται ότι το προσωπικό των 2.274 ατόμων(τουλάχιστον, αν και εμείς το υπολογίζουμε σε πάνω από 4.000 κηφήνες), στην κρατική ΕΡΤ δεν είναι αρκετό και γι’ αυτό η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αποφάσισε…. να κάνει άλλες 220 προσλήψεις, γράφουν τα συστημικά ΜΜΕ, που πρόσκεινται στους κυβερνητικούς βρωμιάρηδες ενός συστήματος που υπακούσει στις εντολές των αφεντικών.

Την ώρα που στόχος είναι να μειωθούν οι δαπάνες του Δημοσίου και να σταματήσουν οι σπατάλες του πελατειακού κράτους που έφτασαν τη χώρα στη χρεοκοπία, ορισμένοι δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτό δεν επιτυγχάνεται με νέες προσλήψεις στο Δημόσιο.
Αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο για την -εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα- ΕΡΤ, η οποία επαναλειτούργησε χωρίς καμία αξιολόγηση του πλεονάζοντος προσωπικού, πολλαπλάσιου από τα αντίστοιχα ιδιωτικά κανάλια. Και αυτοί οι άνθρωποι, οι δοτοί, ετοιμάζονται πάλι να ορίσουν τους όρους και τις συνθήκες των ερωτήσεων(στημένων και ξεπουλημένων), στα κυβερνητικά αφεντικά, είτε είναι γαλάζια, είτε πράσινα είτε κόκκινα.
Σημειώνεται ότι βάσει των επίσημων στοιχείων για το 2016, ο αριθμός των εργαζομένων φτάνει τους 2.274, ενώ εκτιμάται ότι με τις συνεργασίες, τις εξωτερικές παραγωγές και τις λοιπές εργολαβίες ο πραγματικός αριθμός είναι αυξημένος κατά τουλάχιστον 600 άτομα ακόμη.
Είναι εντυπωσιακό, ότι παρόλο που η κρατική τηλεόραση διαθέτει αυτό το προσωπικό, η πληθώρα των εξωτερικών παραγωγών του παρελθόντος ζει και βασιλεύει.
Η διαδικασία των προσλήψεων στην ΕΡΤ ξεκινά άμεσα. «Ο διαγωνισμός είχε παγώσει κάπου στις υπηρεσίες της εταιρείας. Ο νομικός έλεγχος θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες και θα ζητηθούν οι υπογραφές των δύο συναρμόδιων υπουργών, Νίκου Παππά και Ευκλείδη Τσακαλώτου. Εφόσον υπογράψουν, θα προκηρυχθούν έως και 220 θέσεις στην ΕΡΤ».
Υπενθυμίζεται ότι τις νέες προσλήψεις είχε προαναγγείλλει από τον Απρίλιο ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Παππάς, επικαλούμενος τον …περιορισμό του κόστος.
Εκεί σήμερα, θα παρελάσουν όλοι οι πανίβλακες του συστήματος, τα βαποράκια, οι ελεεινοί και τρισάθλιοι, οι πληρωμένοι, οι κόλακες και τα βαποράκια.
Τι δουλειά μπορεί να έχει ένα αντισυστημικό μέσο που τα μοναδικά του έσοδα είναι διαφημίσεις από την ιδιωτική πρωτοβουλία και όχι δαπάνη από τις κρατικές μίζες;
Τι δουλειά μπορούμε να έχουμε εμείς με εγκάθετους κομματικούς παράγοντες που θα ρυθμίσουν, ποιος θα ρωτήσει και τι;
Ως μέσον απέχουμε από μια στημένη διαδικασία.
ΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ.
Ο Λαός δε μπορεί να έχει σχέση με μια τέτοια φασιστική, γκεμπελική ενημέρωση.
Μακριά.Αυτοί πρέπει να πέσουν. Και η δική μας δουλειά είναι να τους ρίξουμε κι όχι να σιγοντάρουμε μπαμπόγριες του συστήματος. ( ΜΑΚΕΛΕΙΟ...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου