Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

 ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ


Καλτσής Δημοσιογράφος  ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ  ΚΑΛΤΣΗΣ

Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ... ΕΝ ΚΙΝΔΥΝΩ... ΠΡΟΣΟΧΗ !
Stathmi Limnis Sept 17Η λίμνη των Ιωαννίνων... "στερεύει"  με ευθύνη του Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων και της Περιφέρειας και με το δίκιο τους οι ιδιοκτήτες των πλοιαρίων που μεταφέρουν επιβάτες διαμαρτύρονται.
Με εξώδικό τους προς τον Οργανισμό και κοινοποίηση στον Περιφερειάρχη και στον Εισαγγελέα, ζητούν αφ' ενός την διερεύνηση τυχόν ευθυνών και αφ' ετέρου να μην είναι συνεχώς ανοιχτές οι "πόρτες" , που διοχετεύουν νερά προς τον ποταμό Καλαμά (όταν υπάρχει κίνδυνος υπερχείλισης).
Τώρα, όμως, λόγω της παρατεταμένης ανομβρίας, η στάθμη των νερών κατέβηκε επικίνδυνα, γεγονός που εγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλεια των πλόων και κατά συνέπεια των επιβατών, που θα πει ότι δεν αποκλείεται να "αράξουν" από τον φόβο ατυχήματος!
Με την ευκαιρία θυμόμαστε που η Περιφέρεια πριν από καιρό ανακοίνωνε ότι... λύθηκε οριστικώς το πρόβλημα της "τροφοδοσίας" της λίμνης με νερά και δεν χρειάζεται πλέον, έλεγε, κανένα άλλο έργο! ΙΔΟΜΕΝ!!!

Η ΠΑΙΔΑΡΙΩΔΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΤΥΠΟ! ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΙ ΕΜΑΣ.... ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΡΥΔΙΑ!

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΑΤΕΛΕΙΑ. ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΛΥΣΕΙΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΤΖΑΚΣΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ!

Ερώτηση δημοσιογράφου στον γνωστό αμερικανό ηθοποιό Τζόναθαν Τζάκσον:
- Γιατί γίνατε Ορθόδοξος;
- Υπάρχουν πολλοί λόγοι γι' αυτό... θα χρειάζονταν μέρες ή μήνες για να...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου