Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Έλα μου και δε γλυτώνει κανείς παραβατικός ......


ΣΥΝΕΛΉΦΘΗΣΑΝ ΔΎΟ ΔΡΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΆΤΡΑ ΓΙΑ ΕΚΒΊΑΣΜΟ


Ρεπορτάζ για την Ένωση Συντακτών Διαδικτύου :
Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Δημοσιογράφος ΕΣΔ
Οι δράστες απαιτούσαν εκβιαστικά από αθλητή (1.800) ευρώ για να του παραδώσουν το ατομικό του δελτίο..


Συνελήφθησαν,στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δύο ημεδαποί άνδρες, μέλη  διοικητικού συμβουλίου αθλητικού σωματείου, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για εκβίαση κατά συναυτουργία.

Για την ίδια υπόθεση αναζητείται για να συλληφθεί ακόμη ένας ημεδαπός, ο οποίος ως Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, βαρύνεται με την ίδια κατηγορία.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας αθλητή, σύμφωνα με την οποία, μέλη του διοικητικού συμβουλίου του αθλητικού σωματείου, στο οποίο αγωνίζονταν, του απαιτούσαν εκβιαστικά το χρηματικό ποσό των (1.800) για του παραδώσουν το ατομικό του δελτίο.

Πιο συγκεκριμένα, χθες αργά το βραδύ, στην Πάτρα, ο αθλητής παρέδωσε στους δυο δράστες το χρηματικό ποσό των (1.800) ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Αμέσως μετά τη συναλλαγή οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο ημεδαπούς, ενώ σε σωματική έρευνα που τους ενήργησαν, βρήκαν στην κατοχή του ενός και κατάσχεσαν, όλο το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.

Επιπλέον, σε βάρος του αθλητή σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση, έπειτα από μήνυση που υπέβαλλαν οι δύο δράστες.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου