Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ...ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ!


Η συγκινητική ανάρτηση του Γιάννη Βαρδή για τον πατέρα του

Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν το Σάββατο από τον θάνατο του Αντώνη Bαρδή


LIFESTYLE
8:46
03/09/2017
Η συγκινητική ανάρτηση του Γιάννη Βαρδή για τον πατέρα του
2

Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν το Σάββατο από την ημέρα (2 Σεπτεμβρίου 2014) που ο αγαπημένος μουσικοσυνθέτης Αντώνης Βαρδής έφυγε από τη ζωή.

Ο γιος του, Γιάννης Βαρδής, μοιράστηκε τις σκέψεις του και τα συναισθήματά του για τον πατέρα του, σε μια συγκινητική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram.
«Αυτή λοιπόν είναι μια προσωπική μου φωτογραφία. Την κάνω δημόσια γιατί μέσα από αυτή τη φωτογραφία παίρνω δύναμη. Γιατί; Γιατί βλέπω έναν άνθρωπο που μόλις έχει καταφέρει να αποκτήσει τις πρώτες του δυνάμεις (μετά από επέμβαση, και θεραπείες) και το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να πιάσει την κιθάρα του και να σφυρίζει άγνωστες μελωδίες, νέες μελωδίες που είχε για μήνες φυλαγμένες μέσα του. Η κιθάρα ήταν το άλλο του μισό. Η προέκταση του, η εξωτερίκευση του, η ζωή του. Μου έκανε εντύπωση τότε, αν και ήξερα πόσο δυνατός είναι. Με το χρόνο κατανόησα πόσο ανάγκη είχε να εκφραστεί, να βγάλει όλο το πόνο που κουβαλούσε για μήνες. Πώς; Με τη κιθάρα του και με τις μελωδίες του. Η γαληνή του. Ο κόσμος του.
Αυτός λοιπόν ήταν και είναι ο πατέρας μου και σήμερα που ξημερώνει αυτή η άσχημη μέρα που με καρφώνει στη καρδιά όποτε έρχεται, θέλω να σας πω δημόσια πόσο περήφανος, πόσο τυχερός, πόσο γεμάτος αισθάνομαι που έζησα πλάι του και είχα για πατέρα αυτόν τον άνθρωπο. Μπαμπά μου σ' αγαπάω κάθε μέρα παραπάνω. 3 χρόνια και η σκέψη μου κάθε στιγμή πάνω σου. Να είσαι καλά εκεί που είσαι!!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου