Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Η φωτογραφία του Τσίπρα με δύο γυμνά κορίτσια...Ε....και;
Κυκλοφόρησε μια φωτογραφία με τον ισχυρισμό πως σε αυτή βλέπουμε γυμνό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ανάμεσα σε δύο γυμνά κορίτσια. Η φωτογραφία έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες. 


Εκτός από τις χιλιάδες κοινοποιήσεις από χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η φωτογραφία δημοσιεύθηκε και σε διάφορα blogs.
ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ .ΟΠΟΥ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΎΝ ΌΤΙ ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ...ΤΣΙΠΡΑ... ΤΡΕΧΑ ΓΥΝΡΕΥΕ ...ΔΗΛΑΔΗ!
Στη φωτογραφία υπάρχει μια μικρή ομοιότητα με τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά υπάρχει και μια τεράστια διαφορά που καταρρίπτει την πιθανότητα να είναι ο Τσιπρας γιατί η οδοντοστοιχία του νεαρού που είναι ανάμεσα στις δύο κοπέλες, δεν ταιριάζει με αυτή του πρωθυπουργού.
Εκτός από την οδοντοστοιχία δεν ταιριάζουν και τα μαλλιά του νεαρού, που είναι σγουρά. Οι διαφορές γίνονται ολοφάνερες αν θα δούμε τη φωτογραφία σε μεγαλύτερη ανάλυση.
Εκτός από την παραπάνω φωτογραφία υπάρχουν ακόμη τρεις φωτογραφίες στο διαδίκτυο από την συγκεκριμένη παρέα νεαρών όπου βλέπουμε ολοκάθαρα τις ανομοιότητες.

Έτσι, μπορούμε να πούμε με απόλυτη σιγουριά, πως ο νεαρός της φωτογραφίας δεν είναι ο Αλέξης Τσίπρας.
ΙΔΟΥ ΟΙ ...ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟ:...oparlapipas.grscoops.grkwloxaneio.gr και stoxos.gr... ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ ΒΑΣΙΚΑ...ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ... ΠΑΛΙΑΝΜΠΕΛΟ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου