Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

ΤΑ BLOGS ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απο το http://polemikiaeroporiahaf.blogspot.gr/ (ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ

ΕΣΔΠ.Καμμένος: ''Κοινή η αμυντική πολιτική Ελλάδας - Κύπρου''

 
Την πεποίθηση ότι θα μπει ξανά μπροστά η οικονομία της Ελλάδας, εξέφρασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος αύριο θα εκπροσωπήσει την ελληνική κυβέρνηση στον εορτασμό της 55ης επετείου από την ίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας.

«Με φρούριο την δημοκρατία και πίστη στο Θεό θα προχωρήσουμε για ένα καλύτερο μέλλον», τόνισε, μετά την αποψινή του συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο. Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος συνεχάρη τον κ. Καμμένο για την επανεκλογή του και για την ανάληψη των υπουργικών καθηκόντων. Επίσης, ευχήθηκε να ξεπεραστεί η οικονομική κρίση, που δοκιμάζει την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό.
 
 

Α,ΡΕ ΜΗΤΣΟ ...ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ

ΓΙΝΕΙΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ

ΞΥΠΌΛΥΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ;

ΑΠΟ ΤΟ http://www.inout.gr/ (ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΔ)


Τρέχοντας πέντε κατέθεσε την υποψηφιότητά του
οΆδωνις Γεωργιάδης για την προεδρία της ΝΔ 


Την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή κατάφερε να μαζέψει τις απαραίτητες 50 υπογραφές που έπρεπε να συγκεντρώσει για να μπορεί να είναι υποψήφιος.Φτάνοντας στα γραφεία της Συγγρού, ενώ είχε εκπνεύσει κατά λίγα λεπτά η προθεσμία για τις υποψηφιότητες, ρώτησε τους δημοσιογράφους που πρέπει να καταθέσει την υποψηφιότητά του.

Όπως είπε ο ίδιος εξερχόμενος η αρμόδια επιτροπή δέχτηκε να εξετάσει την υποψηφιότητά του, αν και εκπρόθεσμη δεδομένου ότι η σχετική προθεσμία έληγε στις 18:00.

Νωρίτερα και ενώ του έλειπαν 5 υπογραφές, είχε κάνει έκκληση μέσω twitter για υποστηρικτές. Όπως είπε, κατάφερε να τις συγκεντρώσει τα τελευταία 20 λεπτά, έφυγε με μηχανή από το γραφείο του στην Ακαδημίας, «πρέπει να παραβίασα κάποιους φωτεινούς σηματοδότες», όπως είπε, για να καταφέρει να φτάσει γρήγορα στη Συγγρού.
 
 
ΑΠΟ ΤΟ http://www.frappedoupoli.gr/2015/09/facebook.html (ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΔ)

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ...ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ FACEBOOK

 

Για δεύτερη φορά μέσα σε 4 μέρες το Facebook καταρρέει και αφήνει “ξεκρέμαστους” τους χρήστες του σε όλον τον κόσμο…

Λίγο μετά τις 10 το δημοφιλές Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης “έπεσε” και ακόμη δεν έχει επανέλθει.

Όπως είναι λογικό αυτή η συνεχιζόμενη πτώση του Facebook έχει αρχίσει να ξενίζει αρκετούς και άλλοι προσπαθούν να εξηγήσουν το φαινόμενο.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου