Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΧΘΕΣ Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΩς ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ!

ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ. Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
το μεγαλο φαβορι!
ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΑΝΕ ...
ΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ
   

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής εκτιμήσεις, ο Γεωργιάδης φέρεται ότι θα επικρατήσει με τα τσαρούχια στην κόντρα για τη διεκδίκηση της προεδρίας του κόμματος. Συγκεντρώνει όλα αυτά που θέλει ο Νεοδημοκράτης... που το βαφτίζουν ως ..Κεντροδεξιό, ενώ είναι ντάλα δεξιός...από εποχής ΕΡΕ.Το "κεντροδεξιός" είναι σκόπιμη τσόντα από την εποχή που γέρο Μητσοτάκης προσχώρησε στο κόμμα. Αλλά το τεχνητό φτιάξιμο δεν φτούρησε γι αυτό και καθ΄οδόν μας προέκυψαν το ΛΑΟΣ, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΝΕΛ κι άλλα αποσπόρια,,, που είναι της αυτής ιδεολογικής καταγωγής.Ο Γεωργιάδης με την έως τώρα πορεία του εκφράζει απολύτως τους παραδοσιακούς δεξιούς και πιθανόν να τους ενώσει δυναμικά... εις τα πάτρια ιδεολογικά εδάφη. Οι δεξιοί είναι οι λεγόμενοι εθνικόφρονες και δεν μεταλλάσσονται με τίποτε.. Είνξαι φανατίλες κάργα , όπως περίπου με τα απομεινάρια του Περισσού!

Σοβαρός αντίπαλος του Γεωργιάδη είναι ο Μεϊμαράκης, πλην όμως εκφράζει παλαιοκομματικές αντιλήψεις ενώ ο Γεωργιάδης ως νεότερος το φωνάζει στεντώρια : ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ και μόνον εγώ μπορώ να φάω τον Τσίπρα! Κι αυτό θέλουν οι ΔΕΞΙΟΙ! Οι άλλοι δύο υποψήφιοι ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ απλά είναι κλάματα. Αντιπροσωπεύουν μόνον τα τζάκια τους και τις φαντασιώσεις τους, χωρίς την παραμικρή νέα ιδέα...ΟΥΤΕ και ο γέρο- Μεϊμαράκης.
Αξίζει όμως να δούμε τι έλεγε ο κατά τα άλλα συμπαθής παλαιοπολιτικός πριν από 26 χρόνια ( 1989), σε συνέντευξή προς τον ΜΑΚΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ: 


ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΤΟ 1989 ΣΤΟΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΤΟΥ ΒΑΡΑΤΗΡΗΤΗ"! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο...ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ!

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έδωσε μια ιστορική συνέντευξη στον Μάκη Βραχιολίδη και τον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή" τον Νοέμβριο του 1989, ενώ είχε ήδη εκλεγεί για πρώτη φορά βουλευτής τον Ιούνιο του 1989. Ήταν το διάστημα με τις συνεχείς εκλογές και την οικουμενική κυβέρνηση Τζανετάκη, λόγω του εκλογικού συστήματος που είχε φτιάξει ο Ανδρέας Παπανδρέου, εμποδίζοντας ουσιαστικά τον σχηματισμό αυτοδύναμης κυβέρνησης από τη ΝΔ του Μητσοτάκη. 
Αυτή είναι η ολοσέλιδη συνέντευξη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, όπως είχε δημοσιευτεί στο τότε φύλλο της εφημερίδος μας. 
Δείτε μερικές από τις ερωτήσεις που κάναμε στον υποψήφιο Πρόεδρος της ΝΔ και τις απαντήσεις που μας έδωσε:

Φύγανε πολλά λεφτά από την τσέπη σας στο διάστημα των εκλογών;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου