Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ... ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΣΑΪΤΣ ΑΛΑΦΡΟΙΣΚΙΩΤΩΝ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ"

Ο ΠΑΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΤΟΝΑ 
Οι δρόμοι τους παράλληλοι… Όχι στη ζωή, ούτε στο έργο τους. Απλά… στην περιοδεία τους. Ο λόγος για τη Μαντόνα και τον Πάπα Φραγκίσκο, οι οποίο βρέθηκαν στις ΗΠΑ. Ο Πάπας επισκέφθηκε τον Μπαράκ Ομπάμα και το σημείο Μηδέν, σε ένα ταξίδι που συζητήθηκε αρκετά ανά τον κόσμο.

Με αφορμή αυτήν την επίσκεψή του, η Μαντόνα αποφάσισε όχι απλά να αναφερθεί στον Πάπα, αλλά και να του αφιερώσει ένα τραγούδι κατά τη διάρκεια της συναυλία της στη Φιλαδέλφεια, δηλαδή στην περιοχή που επέλεξε ο Πάπας ως τελευταίο σταθμό της περιοδείας του στην Αμερική.

«Αφού ο Πάπας βρίσκεται εδώ, θέλω να του αφιερώσω ένα τραγούδι», είπε χαρακτηριστικά η Μαντόνα, επιλέγοντας το «La Vie en Rose». Ωστόσο, το αφιέρωμα δεν σταμάτησε εκεί, καθώς η Μαντόνα θέλησε να αναφερθεί στους λόγους για τους οποίους ο Πάπας Φραγκίσκος της είναι ιδιαίτερα συμπαθής:

"Οι κανόνες είναι για ανόητους" είπε στο πλήθος. "Αυτός είναι ο λόγος που μου αρέσει ο νέος Πάπας. Φαίνεται πολύ ανοιχτόμυαλος". Παράλληλα, η Μαντόνα αστειεύτηκε για την τυχαία «συνάντηση» των δύο, λέγοντας ότι ο Πάπας ήταν εκείνος που την ακολούθησε και στη Νέα Υόρκη πριν από τη Φιλαδέλφεια: "Ο Πάπας με παρακολουθεί.... Είτε αυτός με μιμείται ή είναι κρυφά ερωτευμένος μαζί μου", είπε η πάντα εκκεντρική σταρ.

ΠΗΓΗ: antenna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου