Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

ΤΣΙΠΡΑΡΑ ΜΗΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΌ ΤΟ ΟΧΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΟΥΝΩΝ!

ΑΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΑΣΤΕΣ Η ΒΡΩΜΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ... ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΑΠΟ ΣΟΪ... ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΈΨΟΥΝ
ΤΑ ΝΗΣΙΑ  ΜΑΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ
ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ!

Αυτό το πρόστυχο χάπι θα δώσει στον Τσίπρα ..ο οποίος πάντως χθες στη Βουλή υπήρξε όντως σθεναρός στο ΟΧΙ του για τις πουστιές που κατεγάζονται οι βάρβαροι της Μέρκελ!

ΟΧΙ ΜΩΡΗ ΜΕΡΚΕΛ ... ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΘΕΙΤΕ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ! 


Η γερμανική κυβέρνηση είναι έτοιμη να μειώσει τις οικονομικές της απαιτήσεις από την Ελλάδα στην περίπτωση που η Αθήνα δεχθεί να παραμείνουν στη χώρα περισσότεροι πρόσφυγες, αναφέρει το γερμανικό οικονομικό περιοδικό WirtschaftsWoche.

Σύμφωνα με πηγές από τη γερμανική κυβέρνηση, τις οποίες επικαλείται το περιοδικό, το Βερολίνο είναι διατεθειμένο να βοηθήσει οικονομικά την Ελλάδα, αν συμφωνήσει να αυξήσει τη δέσμευσή της στην αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης.
"Η πρώτιστη προτεραιότητά μας είναι πλέον να παραμείνουν στην Ελλάδα περισσότεροι πρόσφυγες", επεσήμαναν οι πηγές αυτές. Προκειμένου να επιτευχθεί αυτό θα μπορούσαν άλλες απαιτήσεις, όπως η επιμονή στους όρους του προγράμματος, να μπουν σε δεύτερη μοίρα.
Από την αρχή του έτους έχουν φτάσει στην Ελλάδα περίπου 400.000 πρόσφυγες και μετανάστες, πολλοί εκ των οποίων μέσω θαλάσσης από την Τουρκία, η πλειονότητα των οποίων επιθυμεί να κατευθυνθεί σε άλλες χώρες της ΕΕ και κυρίως στη Γερμανία.
Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο σε τι θα συνίσταται αυτή η χαλάρωση της στάσης του Βερολίνου.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου