Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

ΡΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ... Αλλά πως γίνεται αυτοί οι ψευτο- κουλτουριάδες της αριστεράς να έχουν τόσο παραδάκι;Σε αγγελία τους βρήκε ο επίσης πλούσιος Τσίπρας;


ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΔΥΟ ΥΠΟΥΡΓΩΝ...

Μείζον πολιτικό προβλημα για την κυβερνηση απειλούν να δημιουργήσουν...
φακελοι με στοιχεία-«φωτιά» για τα πόθεν έσχες δύο νυν υπουργών.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, υπουργός είχε... ξεχάσει για τρία χρόνια να δηλώσει ένα εκατ. ευρώ, πράγμα που έκανε με συμπληρωματική δήλωση φέτος.

Άλλο κυβερνητικό στέλεχος, βάσει του «πόθεν έσχες» του, φαίνεται να έχει μετοχές σε εταιρεία, πράγμα που απαγορεύεται από τους περιορισμούς για συμμετοχή στο κυβερνητικό συμβούλιο.

Παράλληλα, έχουν εντοπιστεί ένας νυν και ένας πρων βουλευτής, με σοβαρές φορολογικές εκκρεμότητες.

Το θέμα προέκυψε έπειτα από δηλώσεις της πρώην προέδρου της αρμόδιας Επιτροπής για τον έλεγχο των πόθεν έσχες, Δέσποινας Χαραλαμπίδου, που επισήμανε ότι έχει ενημερώσει τους διαδόχους της για τις εκκρεμείς υποθέσεις.

Ωστόσο, ο διάδοχός της, Γιώργος Βαρεμένος, δηλώνει άγνοια για τα στοιχεία και προσθέτει πως θα καλέσει άμεσα την κυρία Χαραλαμπίδου για εξηγήσεις.

Πάντως, η κυρία Χαραλαμπίδου, σε επικοινωνία με το protothema.gr, επιμένει για το περιεχόμενο των ανοικτών φακέλων και συμπληρώνει πως, μαζί με τις τέσσερις παραπάνω υποθέσεις, υπάρχουν και άλλες που αφορούν το οικονομικό έτος 2012.

Σημειωνει συγκεκριμένα πως εκκρεμεί ο έλεγχος σε δέκα υπόχρεους που αδιαφόρησαν και δεν κατέθεσαν πόθεν εσχες, σε 31 που δεν κατάφεραν να δικαιολογήσουν τα περιουσιακά τους στοιχεια και σε 20 που εμφάνισαν μηδενικές τραπεζικές καταθέσεις

Δείτε ρεπορτάζ και στο newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου