Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! ΛΕΓΕΤΑΙ : ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΧΑΡΡΙΣ-αρχηγός του Σιωνισμού!

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! Και δεν είναι παρά πρόεδρος ενός ΣΥΛΛΟΓΟΥ-ΣΙΩΝΙΩΣΤΙΚΟΥ ... αλλά κάθε τόσο μας κουβαλιέται ο χθόνιος στην Ελλάδα δίνοντας
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΪΜΟΥ -ΚΛΟΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ!
ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΡΙΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ!

ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΤΣΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ: Βενιζέλος, ΓΑΠ,Αβραμοπουλος, Σαμαράς, Σημίτης, Δένδιας, Στουρνάρας, Παπαδήμος, τα μεγάλα ΜΜΕ, μεγαλοδημοσιογράφοι κι ΟΛΑ ΤΑ υποταγμένα τσανάκια τους !Στο κλάμπ των υποταγμένων στο Σιωνισμό του Αλητάμπουρα Νταϊβιντ Χάρρις, εσχάτως εισήλθαν μπουσουλώντας στα τέσσερα… και οι μπολσεβίκοι του Τσίπρα! Ως γνωστόν ο κομμουνισμός ήταν εφεύρημα των Εβραιοσιωνιστών, σαν πρώτο πείραμα Παγκοσμιοποίησης… Δεν τους βγήκε μεν … αλλά συνεχίζουν σήμερα με τη Νέα Τάξη …

ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ! Φρικώδης-εφιαλτική η κατάσταση! Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΑΙ! ΕΡΧΕΤΑΙ!
ΝΤΈΪΒΙΝΤ ΧΑΡΡΙΣ –Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΑΝΑΣΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΩΣ ΕΝΑΓΚΑΛΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΑΛΒΑ.. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ!

Γιατί; Μας ελέγχουν οικονομικά, μέσω των Τραπεζών που είναι στα χέρια του χθόνιου ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ Σιωνισμού!


Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ...ΔΙΕΤΑΞΕ ( το καυχιέται ο ίδιος σε ιστοσελίδα του) :

1)Να ψηφιστεί Νόμος που θα τιμωρεί όσους αρνούνται να αναγνωρίσουν το ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ!! ( ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ)! Και εγένετο!

2) ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΚΌΜΜΑΤΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Με συνοπτικές αντισυνταγματικές διαδικασίες σχεδόν ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ του κλείστηκαν στη φυλακή.!!
3) ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ (επί πρωθυπουργίας του) την εξαφάνιση από τις ταυτότητες μας το Χ.Ο. ( Χριστιανός Ορθόδοξος.. Και εγένετο!

4)ΟΛΟΙ, οι επιφανείς υπουργοί σημερινοί και χθεσινοί είναι απόλυτα ελεγχόμενοι από τον Μίστερ Χάρρις κι όλα τα σκοτεινά πλοκάμια του ρατσιστικού Εβραιοσιωνισμού!..Κανείς τους δεν μπορεί να κάνει ΚΙΧ… ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ!

Αυτός ελέγχει τα πάντα στην Ελλάδα και πρωτίστως τα ΜΜΕ.Έχετε δει κάποιον μεγαλοδημοσιογράφο ή μεγαλοκάναλο να κριτικάρει τους Εβραίους στα τελευταία 5 χρόνια; Αντίθετα εξαφανίζονται ως δια μαγείας, όποιος άλλος δημοσιογράφος  τολμήσει να πει κάτι δυσμενές γι αυτή τη χθόνια φάρα των Εβραιοσιωνιστών!  ΑΠΟΛΥΟΝΤΑ ..χωρίς δεύτερη κουβέντα!Ι
Τα παραδείγματα ουκ ολίγα! Π.Χ.Ο Καρατζαφέρης Γ. γνωστός αντισιωνιστής, σήμερα …τα μασάει σε βαθμό να ψέλνει εγκώμια στους Εβραίους! Εμετικές καταστάσεις! Και μάλιστα δε πριν από λίγες μέρες έδιωξε γνωστόν σχολιαστή του… που τόλμησε ελαφρώς να έχει ενστάσεις μικρές στις χθόνιες εβραιοσιωνιστικές δράσεις προς εξαφάνιση του ελληνισμού……μέσω των Εβραοελεγχόμενων Τραπεζιτών-δανειστών μας! Κι όχι Μόνον!


***ΚΙ ΑΛΛΟ ΕΜΕΤΙΚΟ 


*** Ο Γεωργιάδης ΄Αδωνις διεκδικεί την αρχηγία της Ν.Δ. Υπάρχει εντολή από τον Ντέϊβιντ Χάρρις, αυτόν τον τσόγλανο του Σιωνισμού, να εξαφανιστεί ο ΑΔΩΝΙΣ

Ο Γεωργιάδης ως γνωστόν, όπως και κάθε οριτζηναλ ΔΕΞΙΟΣ, δεν είναι και τόσον φίλος, όχι προς τους εβραίους αλλά προς τις ανθελληνικές μεθοδεύσεις του Σιωνισμού… ξέρετε τι έκανε; Απλά ξεβρακώθηκε, μάσησε αυτά που είπε σε άλλες εποχές… κι απηύθυνε ύμνους προς τους φίλους Εβραίους! Τέτοια η φοβία του προς Εβραίους...Κι Εσύ Βρούτε; Άλλο ένα δουλικό των Εβραιοσιωνιοστών!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο Ντέϊβιντ Χάρρις, ο αρχηγός του Σιωνισμού, είναι ο άνθρωπος που κυβερνάει την Ελλάδα…Εγκρίνει πολιτικές, διορίζει πρωθυπουργούς και υπουργούς, Κανονίζει ποιος θα είναι αρχηγός στο ένα ή το άλλο κόμμα… αποπέμπει δημοσιογράφους μη αρεστούς στα σχέδια του Χθόνιου Σιωνισμού, στήνει εβραϊκά μνημεία στον Ελλαδικό χώρο, όταν όλοι μας ξέρουμε τον... ηρωϊσμό και την προσφορά των Εβραίων σ΄αυτό τον τόπο!

Παρακαλούμε..Μη μας κουνηθεί το ΠΟΥΣΤΙΚΟ -ΑΝΘΕΛΛΗΝΚΟ ΚΙΣ.. επίσημος πράκτορας του ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ... στην Αθήνα! Θα ξεράσουμε πολλές θύελλες...

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:Η.Ν.Α. (ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου