Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΒΡΑΙΟ-ΣΙΩΝΟΚΡΑΤΙΑ...σαρωνει τα πάντα... ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Δεν έχει σημασία αν θα επικρατήσει το ΟΧΙ ή το ΝΑΙ-Σε λίγη ώρα θα το ξέρουμε. ΄Ετσι η αλλιώς ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ θα είναι ο Τσίπρας!..Κι ο Θεός Βοηθός!

ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΧΘΕΣ, -με κορυφαίο άρθρο μας, που έσπασε κάθε ρεκορ επισκεψιμότητας- ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΝΑ ΦΩΤΟ-ΑΛΜΠΟΥΜ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΕΛΓΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ…

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ..ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ
Δεν είδατε πως λύσσαξαν, οι οπαδοί του ΝΑΙ; Πού ήσαν κρυμμένοι τόσο καιρό, όταν ολάκερη η χωρά στενάζει από τα μνημονιακά μέτρα.; Δείτε τους πράκτορες του διεθνούς σιωνισμού… που επιδιώκουν να τσακίσουν την Ελλάδα.. Θα σας λέγαμε βγάλτε τα συμπεράσματά σας.. Περιττόν... δεν θα προλάβετε.. Θα μας έχουν πηδήξει πατόκορφα!
ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΜΑΣ!
ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟ “ΝΑΙ” ΤΩΝ ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΙ –ΣΑΜΑΡΑ κ.λ.π ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΤΟΥ ΒΡΟΜΙΚΟΥ ΝΤΟΠΙΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΜΕ ΠΑΤΡΟΝΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ..

ΙΔΟΥ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ! 

( Φωτο Album)
Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ-ΦΑΙΔΡΟΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ...ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΧΑΒΡΑ ΕΒΡΑΙΩΝ! ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙΟΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΟΥΤΡΑΣ ΤΟΥ!


Φωτογραφία του Ιωάννης Χαραλαμπόπουλος.
ΚΑΙ ΤΟ ΖΟΜΠΙ...Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΜΕ ΚΑΘΙΚΙΟΝ ΕΠΊΣΗΣ!

Φωτογραφία του Ιωάννης Χαραλαμπόπουλος.

Φωτογραφία του Ιωάννης Χαραλαμπόπουλος.
Kαι η πουτανΊτσα ο Μπαρόζο!

Φωτογραφία του Ιωάννης Χαραλαμπόπουλος.
Και ο αλητάμπουρας Σούλτς!
+4

Και ο φτωχομπινές Σαμαράς ,ο ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ!


ΕΔΩ ΤΟ ΧΟΙΡΙΔΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...ΜΠΕΝΙ
ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΝΑΙ.,..ΚΙ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

ΣΟΪΜΠΛΕ, ΜΕΡΚΕΛ, ΜΠΑΡΟΖΟ, ΣΟΥΛΤΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΟΛΟΙ ΣΕ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ Η΄ ΣΕ ΕΒΡΑΪΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΡΕΧΟΥΝ... "ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ" ΟΛΟΙ ΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ... ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ "ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ", ΟΠΟΥ "ΕΥΡΩΠΗ" ΕΝΝΟΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ/ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ... ΜΙΑ... ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ: ΠΩΣ ΚΑΙ "ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ" ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΝΑΙ", ΥΠΕΡ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ "ΕΥΡΩΠΗΣ"/ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ... "ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ" ΔΥΝΑΜΕΙΣ; ΠΩΣ;

_________________________________________
Οι  φωτογραφίες, πρόερχονται από τον Γιάννη Χαραλαμπόπουλο -F/B.
Προσοχή στο όνομα. Ως γνωστόν ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος, ήταν υπαρχηγός του Ανδρέα Παπανδρέου και διετέλεσε και υπουργός Εξωτερικών.... ΄Ομως ήταν παντρεμένος με Εβραία Ελληνίδα... Κι ένας του γιός ΣΠΟΎΔΑΣΕ -ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ διατέλεσε Ανώτατος Αξιωματικός του Ισραηλινού στρατού!!!
Η συνωνυμία αυτή μας έκανε να ψάξουμε και να δείτε και τα γραφόμενα του νεαρού Γιάννη Χαραλαμπόπουλου...

..Που μπορεί μεν να είναι υπερ του ΟΧΙ, αλλά και δεν αποκλείεται να είναι και εγγονός του Πασόκου υπουργού!..Μας κάνει εντύπωση η φωτό του. Γιατί είναι θολή; Και με στολή μάλλον στρατιωτική; Δεν ξέρουμε, απλά ...απορρούμε!ας ΜΑς ΤΟ ΕΞΗΓΉΣΕΙ! ΕΜΕΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΕΙΜΕΝΟΓΡΑΦΊΑ ΤΟΥ!
_____________________________________


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου