Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Η απεχθής νέα Νεά Δημοκρατία

Posted by olympiada 
Η παράταξη που έδινε ιστορικές μάχες απέναντι σε όλο το σύστημα διαπλοκής που κατέστρεψε και ξεπούλησε την Ελλάδα, λήστεψε τους έλληνες και ακρωτηριαζε την εθνική κυριαρχία, η παράταξη του Κώστα Καραμανλή που συγκρούστηκε με τον Σημίτη, τον Παπαντωνίου, τον Παπαδήμο, τον Τσοχατζόπουλο, τον Τσουκάτο και τόσους άλλους, έχει υποστεί μία τερατώδη μετάλλαξη.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στον Λουκά Παπαδήμο. Ο οποίος φυσικά έχει την αλληλεγγύη όλων των ελλήνων για την άνανδρη τρομοκρατική επίθεση την οποία δέχτηκε, δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι πολιτικά η αναφορά του Αλέξη Τσίπρα ήταν ορθή και διόλου προσβλητική. Αντίθετα, ο Λουκάς Παπαδήμος είναι συνδεδεμένος με τις πλέον ολέθριες επιλογές του συστήματος Σημίτη οι οποίες εξέθεσαν την χώρα διεθνώς και τελικά την πτώχευσαν.
Και ενώ γίνεται αυτή η αναφορά, περιμένεις άντε καμιά Γεννηματά να βγάλει καμιά ανακοίνωση, κανένα δημοσιογραφικό λαμόγιο να γράψει καμιά κουβέντα, και βλέπεις έκπληκτος τα φυντάνια της νέας Δημοκρατίας του Μητσοτάκη, να ξιφουλκούν υπέρ του Λουκά Παπαδήμου! Για μία απλή και αυτονόητη αναφορά που έκανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο πρόσωπο του!
Και αναρωτιέσαι, μα όταν το φαύλο ΠΑΣΟΚ, η εγκληματική οργάνωση που κατέστρεψε την Ελλάδα, κάνει αυτές τις συκοφαντικές και χυδαίες επιθέσεις στον Κώστα Καραμανλή, που είναι η Νέα Δημοκρατία να τον υπερασπιστεί; Που είναι η Νέα Δημοκρατία να υπερασπιστεί τον άνθρωπο που ανέτρεψε την πορεία καταστροφής που είχε αφήσει πίσω ο Σημίτης και υπερασπίστηκε την Ελλάδα μέχρι τέλους; Που είναι η Νέα Δημοκρατία να υπερασπιστεί τον άνθρωπο που παρέδωσε τα spreads στις 120 μονάδες βάσης, για να έρθει ο Παπανδρέου να τις εκτοξεύσει στις 600.
Που είναι στα αλήθεια η παράταξη να υπερασπιστεί τον φυσικό ηγέτη της, Κώστα Καραμανλή και τον διάδοχο του φυσικού ιδρυτή της, Προκόπη Παυλόπουλο όταν δέχονται τις επιθέσεις από απατεώνες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου