Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ...Ο ΜΕΜΕΤΗΣ ΤΙΣ ΣΚΑΡΦΊΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑς ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ...


Το πρώτο "αόρατο" σκάφος "έριξαν" οι Τούρκοι στο Αιγαίο - Είναι το γρηγορότερο στον κόσμο - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

ΜΗ ΣΚΙΑΖΕΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ... ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΛΑΤΡΕΥΑΝ ...ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΖΩΉ... 
Το γρηγορότερο σκάφος στον κόσμο και συγχρόνως και το πρώτο «αόρατο» πλοίο επιφανείας, που δεν το εντοπίζουν τα ραντάρ «έριξαν» οι Τούρκοι στο Αιγαίο.
Πρόκειται για το σκάφος με το όνομα «Γιόντζα-Ονούκ» που ανήκει στο πολεμικό ναυτικό της Τουρκίας και θα χρησιμοποιείται από τους Τούρκους κομάντος SAT. Το «Γιόντζα-Ονούκ» κατασκευάστηκε από Τούρκο ναυπηγό και ναυτολογήθηκε ήδη στο λιμάνι της Αλικαρνασσού (νότια της Τουρκίας).

ΠΑΟΚ ...ΟΛΕ!!! ΒΙΒΑ

ΠΑΤΑΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ 3-0 ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΧΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE!

Ο Βαρέλα μετά από μια κόντρα άνοιξε το σκορ  για τον ΠΑΟΚ στο 7ο λεπτό. Ο Πρίγιοβιτς  στο 52' έκανε το 0-2, για να έρθει στο 60' ο Ελ Καντουρί να δώσει θριαμβευτικές διαστάσεις στη νικη του ΠΑΟΚ. Την επόμενη εβδομάδα αντιμετωπίζει τη Σπαρτάκ Μόσχας διεκδικώντας μια θέση στους ομίλους του Champions League!

TA ΟΜΟΡΦΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ ΚΗΔΕΥΤΗΚΑΝ ΧΘΕΣ...

ΥΠΟΚΛΙΣΗ! Μεγαλείο ψυχής από την οικογένεια Φιλιπποπούλου! ΔΕΙΤΕ τι έκαναν! (φωτο)

didimoi
Η οικογένεια Φιλιπποπούλου ζει τον δικό της Γολγοθά, αλλά αυτές τις δύσκολες ώρες διδάσκει ήθος και στέλνει μήνυμα ανθρωπιάς…
Η Παρασκευή, 03.08.2018, θα είναι μια μέρα δύσκολη για όλη τη χώρα. Είναι ημέρα που θα γίνουν οι κηδείες των διδύμων, Βασιλικής και Σοφίας Φιλιπποπούλου, αλλά και του παππού και της γιαγιάς τους, με τους οποίους βρήκαν τραγικό θάνατο στις φωτιές στο Μάτι. Αυτές τις δύσκολες ώρες, η οικογένεια Φιλιπποπούλου δείχνει ανθρωπιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου