Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ...ΠΛΗΝ ΌΜΩΣ;....


Ζάκυνθος: Το στοίχημα στο μπαρ με τα 30 σφηνάκια που διχάζει το διαδίκτυο – video

Ζάκυνθος: Το στοίχημα στο μπαρ με τα 30 σφηνάκια που διχάζει το διαδίκτυο – video | Newsit.gr
Η Ζάκυνθος πρωταγωνιστεί εκ νέου σε διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία, αυτή τη φορά για ένα ιδιαίτερο στοίχημα σε μπαρ του νησιού. Ο τουρίστας έπρεπε να πιει 30 σφηνάκια σε λιγότερο από ένα λεπτό για να μην πληρώσει τίποτα. Εκείνος δέχθηκε και το σχετικό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Λίγο αργότερα, όπως γράφει η dailymail, ο 20χρονος Βρετανός Κρίς ΜακΆνταμ, αποκτούσε τον τίτλο του θρύλου καθώς κατάφερε κάτι, που δεν είχε πετύχει κανένας άλλος στο παρελθόν. Ήπιε τα 30 σφηνάκια σε μόλις 59 δευτερόλεπτα και έτσι δεν πλήρωσε τίποτα.
Όπως φαίνεται στο βίντεο κάποια στιγμή φάνηκε να «λυγίζει» αλλά με την ενθάρρυνση των φίλων του κατάφερε να ολοκληρώσει την επικίνδυνη προσπάθεια. Το στοίχημα πάντως προκαλεί συζητήσεις στους κόλπους των κοινωνικών δικτύων, με πολλούς χρήστες να κάνουν λόγο για απαράδεκτες πρακτικές που θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Πολλοί υπενθυμίζουν τα εγκλήματα που έχουν γίνει στο νησί του Ιονίου από μεθυσμένους τουρίστες, που κάθε καλοκαίρι φτάνουν στον Λαγανά και σε άλλες περιοχές.

«Έχω υπάρξει και σε χειρότερη κατάσταση»

«Ο μπάρμαν μου είπε ότι αν πιω τα 30 σφηνάκια σε 90 δευτερόλεπτα τότε δεν θα πληρώσω τίποτα. Ο λογαριασμός ήταν 25 ευρώ. Μετά τα σφηνάκια ήμουν ΟΚ – έχω υπάρξει και σε χειροτερη κατάσταση στο παρελθόν» δήλωσε ο 20χρονος στη Sun.
Στη βρετανική εφημερίδα μίλησε και εκπρόσωπος του μπαρ που είπε ότι «κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει κάτι ανάλογο. Τον κρατήσαμε για τρεις ώρες στο μπαρ προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι δεν θα έχει πρόβλημα. Είναι ενήλικος και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Κανείς δεν τον πίεσε».
Πηγή: dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου