Ανακρίνονται 8 άτομα     για την επίθεση στους   Φιλοπάππου – Θρίλερ με τον θάνατο του 25χρονου στα βράχια – Τι είπε στους αστυνομικούς η φίλη του
Οι ύποπτοι έχουν προσαχθεί από τους Αστυνομικούς καθώς κρίθηκαν ύποπτοι. Στην πλειοψηφία τους είναι αλλοδαποί.
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr η νεαρή φίλη του 25χρονου είπε στους Αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση ότι λίγο μετά τις 23:00 και ενώ έκαναν βόλτα στην περιοχή δέχθηκε την επίθεση τριών ληστών. Οι δράστες, όπως είπε η κοπέλα που εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ κρατούσαν αιχμηρά αντικείμενα. Ο ένας από αυτούς μιλούσε σπαστά ελληνικά.
Όλα δείχνουν ότι οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να επιτεθούν. Φαίνεται ότι ο 25χρονος αντέδρασε όταν εκείνοι τους ζήτησαν τα χρήματα και τα κινητά τους τηλέφωνα και τότε δέχθηκε επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο.
Ο νεαρός φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, ωστόσο ο θάνατός του επήλθε από ένα σοβαρό τραύμα στο κεφάλι, μετά από πτώση στα βράχια.
Η 23χρονη φίλη του με καταγωγή από την Πορτογαλία δεν έχει καταφέρει ακόμη να δώσει πολλές λεπτομέρειες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο νεαρός έπεσε και χτύπησε στα βράχια.
Αν δηλαδή προσπάθησε να διαφύγει ή εάν κάποιος από τους δράστες τον έριξε στα βράχια.
Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι εδώ και καιρό υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή αυξημένα μέτρα της Αστυνομίας καθώς υπήρξαν τον τελευταίο καιρό δεκάδες επιθέσεις τόσο στους Φιλοπάππου όσο και στην περιοχή της Ακρόπολης.
Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου