Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Η κόρη της Κατερίνας Παπακώστα που έκλεψε τις εντυπώσεις...


Η Κατερίνα Παπακώστα έφτασε για την ορκωμοσία μαζί την κόρη της, η οποία τράβηξε τα βλέμματα και γίνεται… viral. Γνωρίστε την Αγγέλα Σιδηροπούλου. 
Ο ανασχηματισμός ανακοινώθηκε χθες από τον Δημήτρη Τζανακόπουλο και σειρά σήμερα πήρε η ορκωμοσία των νέων υπουργών, με την Κατερίνα Παπακώστα να έχει αναλάβει την θέση της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη.


Το συγκεκριμένο υπουργείο είναι -πλέον- γυναικεία υπόθεση, αφού υπουργός αναλαμβάνει η Όλγα Γεροβασίλη. Γυναικεία υπόθεση είναι, πάντως, για έναν ακόμη λόγο, έστω… παραπολιτικό.

Κι αυτό διότι η Κατερίνα Παπακώστα έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο συνοδευόμενη από την κόρη της, η οποία έγινε αμέσως το επίκεντρο. Η εντυπωσιακή μελαχρινή ονομάζεται Αγγέλα Σιδηροπούλου και είναι τραγουδίστρια και ηθοποιός.

Έχει σπουδάσει στην Δραματική Σχολή του Γιώργου Αρμένη, κάνοντας μάλιστα στο πλευρό του το ντεμπούτο της στο θέατρο.Επιπλέον, έχει εμφανιστεί και στη μεγάλη οθόνη, στην ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου «Η κόρη του Ρέμπραντ», ενώ επίσης έχει κάνει guest εμφάνιση στο πετυχημένο σίριαλ «Οι συμμαθητές».
Δείτε την Κατερίνα Παπακώστα και την κόρη της

Στο YouTube, μάλιστα, εδώ και δύο μήνες έχει «ανέβει» κι ένα τραγούδι της Αγγέλας Σιδηροπούλου, με τίτλο «Εύθραυστον».
Η Κατερίνα Παπακώστα είναι πολύ δεμένη με την κόρη της, και μάλιστα οι δυο τους έχουν εμφανιστεί πολλές φορές μαζί σε διάφορες θεατρικές πρεμιέρες.
Φωτογραφίες: Eurokinissi
Πηγή: www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου