Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ ...ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ...Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΒΒΑΤΑ .....ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ...


Γράφει ο Κώστας Καλτσής
MaximosΟι καταγγελίες του Μητροπολίτη κ. Μάξιμου, για το τι συνέβη με το γηροκομείο Ιωαννίνων και το πως επιβλήθηκε το πρόστιμο για λαθρεμπόριο πετρελαίου, έχουν πολλά κενά και περίεργα. Μίλησε για... καρφωτή (!), από κάποιον που πολιτεύεται και δεν θέλησε να δεχτεί, πως δεν γνώριζε κανείς με τι είδους πετρέλαιο τροφοδοτούνταν το γηροκομείο και ότι το πρόστιμο είναι εξοντωτικό. 
Για την τελευταία του επισήμανση συμφωνούμε, τίθεται σε κίνδυνο η λειτουργία του γηροκομείου. Διαπιστώνεται, όμως, άμεση εμπλοκή του Μητροπολίτη στα της πολιτικής!

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
MHTROPOLITHSΕίχε βουλιάξει στα σκάνδαλά του τον τελευταίο καιρό ο Περιφερειάρχης Αλ. Καχριμάνης και ως φαίνεται ανέλαβε ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα και να εμπλακεί σε πολιτικούς αγώνες νομίζοντας ότι είναι τοπάρχης!
Έτσι ερμηνεύονται όσα εξωφρενικά είπε χτες σχετικώς με το πρόστιμο που επέβαλε το Τελωνείο Ηγουμενίτσας στο Γηροκομείο Ιωαννίνων, για λαθρεμπορία πετρελαίου!
ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΑ ΟΠΤΙΚΑ ....ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ...ΤΩΝ ΟΠΤΙΚΩΝ....Οι οπτικοί των Ιωαννίνων λένε ΟΧΙ στα voucher του ΕΟΠΥΥ
OptikoiΜε την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, η κυβέρνηση, χωρίς καμία προειδοποίηση, αλλάζει τον τρόπο πληρωμής για γυαλιά οράσεως που δικαιούνται οι ασφαλισμένοι με αποζημίωση από τον ΕΟΠΥΥ, δίνοντας μαζί με την συνταγή και βεβαίωση η οποία ενέχει θέση voucher (εγγύησης).
Οι οπτικοί–οπτομέτρες του νομού Ιωαννίνων αλλά και ολόκληρης της χώρας αποφάσισαν να μην δέχονται τα voucher για την πληρωμή γυαλιών οράσεως γιατί:
1. Ο ΕΟΠΥΥ και ο ΕΦΚΑ μας χρωστάει ληξιπρόθεσμα από το 2011.
2. Θα δεχόμαστε "χαρτιά" αντί χρημάτων, αλλά θα είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώνουμε με μετρητά ΦΠΑ, εμπορεύματα, πάγια έξοδα, τους εργαζόμενους κλπ.
3. Δεν θα ξέρουμε πότε θα πληρωνόμαστε από τον ΕΟΠΥΥ.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ...Η ΓΡΑΒΒΆΤΑ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ...

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
Maximos gravataΤέρμα τα πανηγύρια τις... Τετάρτες και Παρασκευές! Έτσι αποφάνθηκε η Μητρόπολη Ιωαννίνων σε αίτημα του πολιτιστικού Συλλόγου Καρδαμιτσίων, στη γιορτή του Αη Λιός! Διότι, λέει, είναι νηστεία και δεν γίνεται να ψήνουν αρνιά και άλλα συναφή και με τον δεκαπεντάγουστο που είναι Τετάρτη τι προτείνει; Να αναβληθούν τα πανηγύρια;
Maximos facebookΚρίμα, διότι ο μητροπολίτης Μάξιμος Παπαγιάννης, φέρεται ότι είναι σύγχρονος κληρικός, εξου και η αμφίεση με κουστούμι, γραβάτα κλπ. απο τη σελίδα του στο FB., δεύτερη φωτ. Αλλά ο μητροπολίτης πάει κάθε τόσο απο φάουλ σε... πέναλτι, με ο,τι συνεπάγεται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου